- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
válasz
kakukkmarci #1544 üzenetére
Most vettem észre , ha kikapcsolom a wifit rajta akkor nem csinálja, teljességgel érthetetlen számomra ):
-
domber00
csendes tag
válasz
kakukkmarci #1539 üzenetére
Kőszi.
-
hodostamas
addikt
válasz
kakukkmarci #1056 üzenetére
Jobb. Főleg a több elérhető RAM miatt:
V.5.5 beta
-Még mindig ConCorde kernel, de változtatott indítási parancsokkal így a rendszer több ram-ot kap, egész pontosan 417 mb-ot az eredeti 384 helyet.
-Frissitett app-ok
-Legfrissebb CedarX(VPU) library
-apró javitás init.d-ben
-a /system/vendors/modules_add/ mappában, kernel forrásból fordított USB driver modulok, egyenlőre nem töltenek be automatikusan, terminálból az "insmod /system/vendors/modules_add/pelda.ko" paranccsal lehet a kernelhez illeszteni őket. (Bluetooth és egyéb adapterek valószínűleg nem fognak működni, mert az androidból hiányzik az azt kezelő program) -
csibe9999
csendes tag
válasz
kakukkmarci #894 üzenetére
Ami az elején le lett írva azt megcsináltam, de semmi változás. Ha visszaállítom a gyári beállításokat, akkor minden feltelepített program törlődik?
-
androidzero
csendes tag
válasz
kakukkmarci #894 üzenetére
szia
azt már én is végigjátszottam,nos Google Play Store-nincs hanbem Google playÁruház és Google play Szolgáltatások vannak csak. Google Services Framework -nem találni benne -
Zsotti824
tag
válasz
kakukkmarci #402 üzenetére
dream 7 a zöld hátteres android kép meg ilyenek bejönnek csak ott ahol a concord tab felirattal gondolkozik egy idieg ott nincs ott a felirat hanem csak fekete képpel gondolkozik felirat nélkül.igazából nem zavar.legalább nem írja ki hogy concorde ha egyszer úgysem az a tab csak úgy érdekelt hogy másnál is csinálja e.a quik bootba nálam nincs pipa.azt hittem annak van valami hátránya cserébe azért hogy gyorsan állítja fel a rendszert
-
Mond
senior tag
válasz
kakukkmarci #393 üzenetére
Szia!
Elárulnád nekünk, hogy ezt, hogy kell letölteni?
Mivel a mappák nem tartalmaznak semmit! -
Alister71
nagyúr
válasz
kakukkmarci #393 üzenetére
Ebből valami iso-t kell csinálni? Vagy, hogy lehet ezt felrakni vajon?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #387 üzenetére
Itt a v.2 gép stock ROM-ról készült mentése:katt
-
csajszihh
csendes tag
válasz
Köszönöm.! Bár mostmár nem hiszem hogy szükségem lenne rá mert már mindent kiír a tabletem.. Szóval inkább holnap visszaviszem a boltba aztán majd meglátjuk mit szólnak hozzá.. :/
-
Alister71
nagyúr
válasz
Ez remek lenne, páran biztos meghálálnák.
-
hodostamas
addikt
válasz
kakukkmarci #356 üzenetére
Nem, legalábbis nem írta szornyu..
-
Alister71
nagyúr
válasz
kakukkmarci #247 üzenetére
Én is a 11 éves fiamnak vettem, és állítva pontos a gépelés. Valahol a gép mélyén, ez mobilra jött ki
Szét rootoltam és telepítettem, de végül a fiam kezébe egy egészen jó gép került. -
Alister71
nagyúr
válasz
kakukkmarci #185 üzenetére
Holo launchert rögtön felraktam.
A google áruház így ismeri fel a gépem a root után: A(z) Unknown GT-l9100 telepített alkalmazásai
Azt hisz S2
-
Mond
senior tag
válasz
kakukkmarci #143 üzenetére
Keressėtek fel, kötelező:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=137&t=665 -
Zsolaf
addikt
válasz
kakukkmarci #39 üzenetére
RECOVERY telepítése.
Ezt letöltjük: [link]
A zippben lévő mappát kicsomagoljuk a számítógépre, a tabot rádugjuk (az usb média lejátszó módban legyen, ne usb storage) bekapcsolt állapotban a mappában lévő adb.exe fájlt lefuttatjuk ez kb 2 sec. utána futtatjuk az Install_recovery.bat fájlt ez kb 10 sec. (ha ez nem csinálja meg akkor a Jrecovery_for_ICS.bat fájlt) majd ha leakarjuk ellenőrizni akkor a Boot_to_recovery.bat fájlt lefutatjuk ekkor újraindul a tab és bejön a recovery, ott már mehet a mentés vissza rakás is.
megjegyzés: ez nem úgy ment mint a telefonon megszokott a backup mappa mellett lesz egy „blops” mappa is természetesen ez is kell a mentéshez ezzel együtt tegyük el a mentésünket, vagy majd a backup menüben választhatjuk a "backup format" menüt és ott "tar" ekkor nem csinálja a külön mappát) de a méretéből is látszik majd.
rom mentése: a tabot elindítjuk menüből recovery módban és ott a backup-restore menüben a backup részt választjuk utána ki kell választani a sok menüből a hangerő gombokkal a "yes" sávot és kikapcs gomb az enter és a végén lesz egy clockworkmod mappánk a mem kártyánkon.
visszaállításnál: egyszerűen betesszük a tabba egy kártyára a clockworkmod mappát és a menüben a restore menüt válasszuk ki, ott lesz egy időpont is mikor történt a mentés.Kilépés menü nincs, a kapcsoló gombot kell nyomva tartani vagy reset gomb.
-
Zsolaf
addikt
válasz
kakukkmarci #35 üzenetére
Ezért mondtam, hogy át kell nézni még 3 napon belül vagy, mert ha valamelyik rossz azt még vissza lehet vinni cseréltetni, ha szervizbe kell vinni az már macerásabb lesz. Ez nem nagy márka úgyhogy gondolom nem egyszerű a szervizeltetése.
-
Zsolaf
addikt
válasz
kakukkmarci #30 üzenetére
Várom majd a kérdéseket, tudok róla sokat, de nem mindent...
Ha tudod próbáld ki még a vásárláskor, ne kelljen rögtön vissza vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest