- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Két nap után visszavittem az Media Markt-ba és szó nélkül kicserélték, elismerték a hibát! Az új amit kaptam az egyik eladó által, saját magának félretett és letesztelt példány volt. Eddig stabilan működik semmilyen hibát nem produkál, a kijelző érzékenysége jó. Az én példányomon két kijelzővédő fólia van. A felső nagyon vékony alatt van egy sokkal vastagabb is, ezt úgy vettem észre, hogy a felső eltávolításakor a jobb felső szélén elvált az alsó is és így láthatóvá vált az alsó ami nagyon vastag, szinte műanyag lemez szerű. Szerintem ezt is el kellene távolítani, mert szinte biztos, hogy ezért nem túl érzékeny a képernyő. Egyébként a felső eltávolítása után a képernyő függőleges csíkozottsága megszűnt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Neked meg van az első szériás Dream 7? Ha esetleg letudnád menteni arról az ICS-t megköszönném, mert én feltettem a concord romját ami már JB, de a g-szenzor nem megy vele, próbáltam az újjabb Dream 7 JB-t az sem jó, sőt annak az ICS-e sem. Ezért kellene nekem az elsőnek az ICS-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest