Hirdetés
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yundabácsi
csendes tag
Madagaszkarnak:
Kb 3 hónapja vettem egy Dream 7 est és semmi bajom vele!
DE: mivel apámnak korábban vett ainol cucc megadta lelkét a nagy teremtőnek nov 15-én vettem az extreme digitalnal (ahol az előbbi dream 7-est vettem) egy ugyanolyat, de ez már nem az volt. ez egy új széria a verziószám a built is magasabb. kb 5 nap után jöttem rá, hogy valami nem stimmel!!! Figyusz.
Nagyon kényelmetlen volt a használat, mert sok mindent nem tudtam eltalálni, pl a menükben, vagy az internet linkeknél mellé nyúlt. BEKAPCSOLTAM a beállításokban a fejlesztőiben az érintési mutató és ledöbbentem. a szélek felé (ennél az újabb példánynál) bőven nem voltam a célkereszteben, azaz máshol érzékelte az ujjamhoz képest a pontot. Na bedühödtem (5-dik napon) és visszavittem az extreemhez, hogy mi ez? Ott megpróbálták megmagyarázni, hogy én vagyok a hülye. ezzel együtt lehet élni (agyrém, ezért fogok rájuk szállni) de elküldték a szervízbe "szakszervízbe". 1 hónapig ültek Ma 22-én értesítettek, hogy kész van és bemenve beigazolódott, amit sejtettem, hogy semmit nem csináltak és semmi bajuk a készülékkel(?)(!). AZ ELŐZŐ TABIT MOST ÖSSZEHASONLÍTOTTAM A MOSTANIVAL ÉS GYALÁZATOS KÜLÖNBSÉG VAN: A CÉLKERESZT 2 TENGELYE KÖZT NAGY A KÜLÖNBSÉG - MAJD EGY CENTI A SZÉLEKNÉL! AZ UJJAD SOKKAL MELLETTE VAN AZ ORIGÓNAK!
Az extrém meg magyarázza, hogy hadakozzak a szervízzel. Na ennyit a hozzállásukról.
Tehát a POZÍCIONÁLÁSSAL VAN A GOND A SZÉLEK FELÉ TORZÚL ÉS BIZONYTALAN HASZNÁLATOT ÉS AGYVÉRZÉST OKOZ!!
Nem hagyom annyiban, mert nem fogok használni egy elszart készüléket és ezért a forgalmauó a felelős!!!
Ne hagyd annyiban Magagaszkar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Disney+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil USB C bontatlan
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest