- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Már bocsánat de töltés közben mi van bekapcsolva? Ha wifi meg plusz játék vagy miegymás megy akkor nem is fogod tudni feltölteni egy 0.5 Amp töltővel.Direkt rendeltem hozzá 2.2 Amp gyors töltőt töltőt mert van még egy nagy tablettem 7000 map-os aksival. Minimun 1.0 Amp töltő kellene ekkora akuhoz.
Éjjel nyugi állapotban sem tölti fel,
Ha meg avval se megy akkor tényleg az aksival baj vagy a készülék hardver hibás. -
YwnaYr
újonc
Sziasztok,
Valaki akinek jól működik a mikrofonja, leírná nekem mobileuncletoolsból, milyen értékek vannak megadva a mikrofon különböző szintjein? -
kaci70
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne a készülékkel , hogy nem tudom feltölteni az akksiját. Bármilyen töltővel próbálom , először az micro usb-re gyanakodtam , de kijelzi a teló , hogy tölt valamennyit fel is megy az akku töltöttsége, de fel nem tölti soha. Lehet , hogy az akksi rossz, valakinek hasonló gond , vagy valami vélemény. Kintről lett rendelve , ha vissza kell küldenem mennyi lesz a posta valakinek tapasztalata a kinti boltok garanciájával kapcsolatban. -
Bowdenn
csendes tag
válasz
Maximum1 #590 üzenetére
Láttam már ilyet Doogee-nál is és más telefonnál is, legtöbbször olyankor, ha nem hozzávaló és/vagy szar töltővel töltöttem. Volt olyan eset is, mikor töltés nélkül is csinált ilyet, akku ki-vissza segített. Helyükben nem ugranék neki egyből a kijelző cserélgetésnek, szerintem inkább akku/töltő az eredeti okozó.
-
Maximum1
őstag
Van 2db Dooge az ismeretségi körömben.
Napra pontosan kezdték el csinálni a következő jelenséget.
A kijelző saját életet él, mintha valaki nyomkodná.
Az egyik csak vibrál és nem reagál az új nyomásra, a másik meg lépked a menüben magától és szintén nem reagál az ujjamra.
Amit eddig csináltam:
felhívtam az itt talált szervizest,
Miczkó István
szerviz@doogee.hu
+36-20-966-9512
Budapest, III. ker. Kiscsikós köz 5. sajnos nem tudja mi ez, kijelzőcserét ajánlott 16-18ezerért.
Mi van ha nem az a baja?
Az első hszben lévő romot is feltoltam, nem változott semmi.
Esetleg találkozott valaki ilyennel, vagy van még ötlete mit tudok csinálni.Előre is köszönöm.
-
szupal
újonc
Sziasztok!
A módosított firmware-ben hol találom az eredeti Kamera software, mert a google-sban nemtudom állítani a kamera felvbintás így nem vesz fel videót full HD-ben.
Doogee dg350-en van egy pixel hibám alig látszik , de van! Valakinek hasonló bibi?
köszi és üdv,
Pali -
761219
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg valakit nem érdekel egy kijelző hibás umi x1pro? -
Sz_Attila
újonc
Sziasztok. Azzal a hibával találkozott már valaki, hogy hívás után a kijelző sötét marad, sehogy nem tudom életre kelteni, csak ha kiveszem belőle az akksit? Marha bosszantó, tegnap cserélték a törött kijelzőjét, most meg ez...
-
lacafaca
addikt
válasz
Sagittarius1 #581 üzenetére
jaja bocsi, a többesszámot nem vettem észre...akkor passzolom.
-
Nagya21
addikt
válasz
Sagittarius1 #581 üzenetére
HAli!!
Valaki haver akinek a telójában megtudod formázni????
Üdv Nagya -
Sagittarius1
újonc
válasz
lacafaca #580 üzenetére
Üdv,
Mint írtam több kártyát is beletettem, minden esetben ugyanaz a helyzet. A számítógép simán felismeri és írja, olvassa őket. Kétféleképp is formáztam a pc-n (NTFS, FAT32) de nem segít.
A kártya 16gigás, és sajnos nincs olyan telefonom (másik), ami ekkorát felismerne.
De azért köszi, és várom az ötleteket.
-
lacafaca
addikt
válasz
Sagittarius1 #578 üzenetére
akkor nem a telóval van baj. az az sd sérült, kuka. sajna egyre több sd-nél van manapság hirtelen halál, főleg a kínából érkezőkkel van baj...
-
Nagya21
addikt
válasz
Sagittarius1 #578 üzenetére
HAli!!
Próbáld meg másik telefonnal leformázni a karit, hátha úgy jó lesz.
Üdv Nagya -
Sagittarius1
újonc
válasz
Sagittarius1 #577 üzenetére
A jelenség a következő:
A kártyákat rögtön felismeri de kiírja: "Sérült SD kártya".
Üzenetre kattintva "SD kártya formázása?"
Ha a formázást választom, kicsit vizsgálja aztán küld egy üzenetet: "Sérült SD kártya"
...és a kör bezárult -
Sagittarius1
újonc
Üdv,
Tegnap kaptam egy dg0350 telefon.
Amit tudtam kipróbáltam és működik.
Viszont semmilyen sd kártyát nem hajlandó elfogadni...
Kérem segítsen, akinek van ilyen tapasztalata. -
kisBözsi
tag
Szia!
Ha szükséged van a GPS-re is, akkor maradj a samsungnál. Nekem nagyon pontatlan, és lassú a GPS. Persze holdakat hamar talál. Teszt programokban elég jó pontosságot mutat. De mikor navigálni szeretnék vele, akkor út mellé rak, ahogy korábban írták. Sőt 90-es tempó mellett egy kanyar után megy tovább egyenesen, és jó pár másodperc után jut eszébe, hogy már nem ott vagyunk. Városban abszolút használhatatlan. De, amikor álok, vagy 30km/h-nál nem megyek gyorsabban, akkor jól működik. Talán szerelek egy tartót a Babettámra.Amúgy a többi részével maximálisan meg vagyok elégedve.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Már megvan: Coolpad 7320
Péklapát, jó gps, nagyon jó kamera, viszon a coolpadUi 5.0 szoftver némi hiányosságoktól szenved az alap androidhoz képest.(óra csak rezeg, nem danol ébresztésnél, hivóképeket nem lehet kirakni a képernyőre,minden bekapcsolásnál a beállításokban kalibrálni kell a proxy senzort), de az első kettőt orvosoltam a play áruházból, a harmadik pedig csak két érintés.
Üdv Nagya -
topa76
csendes tag
Köszi nektek a gyors válaszokat, de még gondolkodom erősen.
Lehet marad a bevált kicst lassabb advance. -
Nagya21
addikt
Hali!!
Na srácok ma elment a repedt kijelzőjü Dögim, szomorú búcsut veszek a fórumtól.
A ketyerétől kevesebbet vártam, és sokkal többet kaptam, kellemesen csalódtam benne.(ráadásul én "presale" ként vettem)
Üdv Nagya -
szmyky
aktív tag
Lassan talál holdat és nem is pontos, akár 50-100 métert is tud tévedni, ezzel a főútvonalakon nincs is baj, de egy városban simán arrébb rak 3 utcával azt ugrál össze- vissza...van valami javítás rá, már itt a fórumon is linkelték, de én nem foglalkoztam vele, mert közben kipurcant a kijelző!
-
lacafaca
addikt
ha szőrén le tudod cserélni, akkor meg. ha még bírja a samud és nem tudod eladni, akkor még szerintem nyúzt egy picit azt. ezek a kínaiak csak úgy ontják a vasakat, jól gondold meg, mert lehet 1-2 hónap múlva téped a hajad. ez a pixel azért nagyon vonzó, mert ár-érték arányban brutál jó, de csodát ne várjál 30k-ért...
-
lacafaca
addikt
menj be a kínai recowerybe és futtass egy tesztet szavadtéren. (bekapcs-hangerő le, bekapcsoláskor együtt nyomva, majd az első menüpont. bekapcsgombbal elindítod, végigfut, ha lement akkor kidobja karikával jelölve, ami mükxik, x-el ami nem, ezeket külön bekapcsolhatod, majd a végén utolsó menüpontal reboot)
(ajánlott a füles csatlakoztatása eközben, mert másképp kikapcsolja a rádiót) -
topa76
csendes tag
Üdv ! Sokat olvasgattam az itteni hozzászólásokat, de azért felteszem a kérdést.
Samsung galaxy s advance-t szeretnék cserélni dg 350-re.
Fontos a gps, most a hárombetűs nálam simán megy.
A kamera olyan amilyen.
Szerintetek jobban járok egy cserével ?
Köszi ! -
TheGedo
csendes tag
Sziasztok, mobilinternetre szeretnék előfizetni. A kérdésem az lenne, hogy valamilyen speciális beállításra szükség van a telefonon belül, hogy az internet elérés létrejöjjön? Vagy a telefon ezt magának, automatikusan beállítja? (T-mobilos feltöltőkártyás vagyok, eddig a 0.facebook.com-ot nem sikerült elővarázsolni, annyit ír a gyári böngésző, hogy a weboldal nem érhető el, és mikor be van kapcsolva a mobilnet a térerősávnál semmiolyen jelzést nem látok mint pl. 3g)
-
YwnaYr
újonc
Szia,
Autóban még nem próbáltam, gps fixeket lefuttattam (nemtudom lefutottak e, gondolom legalább műhold kellene hozzá) Mobiluncletools gpses része megvolt, sőt kézzel állítottam be rá európai szervert és semmi. Egyszer láttam hogy lát 1 db műholdat, más semmi. Régi telefonom (nexus s) mellett, 5 perc után is 0 műhold, a nexus 7-17 között talál általában.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Én nem találkoztam ilyen hibával.
Netmentes környezetben ha indítom a gps akkor max 1perc és mutatja hol vagyok, ha elötte már belőtte magát, akkor max 20sec és mukodj van
Üdv Nagya
UI: navigálásnál egyetlen egy hiba van, hogy nem tölti magát, hanem csak szinten tartja az akksit.
Üdv Nagya -
YwnaYr
újonc
Sziasztok,
Az lenne még a kérdésem hogy találkoztatok e olyannal, hogy a műholdas gps nem igazán működik.
Tehát elindítom (mindegy hogy milyen szoftverrel, maps, vagy androsensor-ból akarok csak koordinátát nézni) és még 30 perc gondolkodás után is semmi. Androsensor azt írja hogy pl van 19 látható máhold amiből 0 ra csatlakoztam. ha bekapcsolom a network rásegítést akkor természetesen máködik, de ki is írja hogy a location provider az a network, tehát nem rásegít hanem dolgozik helyette.
Erre van valami megoldás?
-
YwnaYr
újonc
válasz
smilecat #553 üzenetére
Sziasztok,
A romcserét még mindig nem tudtam megoldani, majd hétvégén jutok 32 bites géphez, viszont úgy tűnik, hogy a mikrofongond megoldódot, hála smilecat-nek
Közben még a megoldás előtt írtam a dealextreme-nek (mert onnan jött a doogee) és bár megoldódott, kíváncsi vagyok a válaszukra.
-
sz_zs
csendes tag
Nekem is "süvít a szél" benne. Kezdetben csak halk volt, akkor a mobilnagybácsival tudtam orvosolni, de aztán meg már nem. Felvettem a kapcsolatot a pesti szervizzel, a mikrofon cserét javasolta az úriember (4500-ért), de kell 2 hét az alkatrész beszerzésre. Addig headset...
Amint lesz megoldás, közzéteszem. -
smilecat
aktív tag
Azt mindenképp be kell kapcsolni anélkül nem fog menni a ROM telepítése.
Win7 32 bit-en elvileg kell hogy menjen, de ha nem megy a v5-ös flashtool akkor próbáld meg a V3-as változattal. Ezzel én is szívtam, nekem a 64bit-es win7-en nem működött.
Mikrofon: lehet túl magasra van állítva az érzékenysége/hangerő. A mobieluncle tools-ban meg tudod nézni. Egyébként nekem csak néha fordul elő, olyankor azt mondják nagyon recsegek, és érthetetlen amit mondok.
Vissza is vettem a mike értékeiből. -
YwnaYr
újonc
válasz
smilecat #551 üzenetére
Az USB debugging nem volt bekapcsolva, win 8-on a helyzet ugyan az, otthon kipróbálom 32 bites win7-ről.
Más
Mióta megvan most telefonáltam vele először, és gyakorlatilag nem lehet telefonálni. A mikrofon annyira zúg, hogy nem hallani amit mondok bele. Ilyennel találkozott valaki?
-
YwnaYr
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítésget szeretnék kérni. Telepíteni szeretném Senator romját, a következőképp csinálom:
-> SPflash tool elindít, scatterfile beolvas download
-> Telefon rácsatlakoztat a gépre, akumlátor beAmi történik: semmi, azon kívül hogy a telefon örül, és elkezd tölteni.
Ezt csinálja windows 8-on, és 32 bites win7-en is. Google USB driver van fent.
-
lacafaca
addikt
válasz
Viktor1203 #546 üzenetére
DiskDigger Pro
-
Viktor1203
csendes tag
Helló!
Tegnap zenehallgatás helyett a dg350 csak pár számot tudott lejátszani,a többit nem bírta megnyitni(előtte működött minden).Most nézem gépem és eltünt az sd kártyáról az összes képem,szinte az összes zeném.
Nagyon fontos lenne legalább a képeket visszahozni.Tud valaki segíteni? -
ggeleven
őstag
500-as mellett sztem merülni kellett volna...
Ennyit ad le egy USB port kb PC-n és nekem játék közben arra dugva is merül a teló. Persze nem olyan mértékben, mint ha nem lenne semmi bedugva, de merül. -
ffjani
csendes tag
Mai történés,lehet az akksit is magával vitte a töltő?...vagy kicsit túlterheltem a dögit?
Ma kicsi kocsikázás cirka 600km.
dögi tartóba, Bluetooth bekapcs a kihangositóhoz,mobilnet és wifi alap mindig belőve..
Waze beröffent,cím megad, kocsis töltő rádug...
Kb 15 perc múlva a kicsi dögi kiírja,hogy az akkumulátor túlmelegedett,vegyem ki...kiveszem 10 perc pihi visszarak, ugyanezek mennek, megint kiírja...
Találkozott már valaki ilyennel? -
ffjani
csendes tag
nabakkeeeer
a töltő 20 perc után pukkant egyet büdös lett,és meghalt... -
ffjani
csendes tag
Kingo Android Root vajon viszi?
Eddig ezzel berheltem,de most olyan ártatlanul hamvas a kis drágaszág,hogy féltem -
szmyky
aktív tag
válasz
#73596160 #533 üzenetére
Egy halom helyen látom 98-110$ -ért...
Az Aliexpress tele van velük!
Itt még 109$:
http://www.aliexpress.com/item/Original-Doogee-PIXELS-DG350-4-7-Inch-HD-IPS-Mtk6582-Quad-Core-Android-4-2-Mobile/1948936501.htmlDe igazatok van most nézem, azt van, ahol már 209$...
Mi történt, hogy így megy fel az ára? -
törölt tag
Kollégámat rábeszéltem egyre. Pár napja jött meg. Tiszta boldogságos tőle.
-
törölt tag
Érdekes, hogy a tinydeal-nél felment a DG350 ára 35ezer HUF-ra.
-
ffjani
csendes tag
Megérkezett!
Levámolták,posta ült rajta,de megjött!
A kijelző tökéletesen működik, youtube mint az álom 1080 is.
GPS -meglepődtem- 3 mp alatt működött!
a kártyák behelyezése nem egyértelmű.. a felső kártyafoglalatba mini simet lehet berakni?
a kamera tényleg nem nagy pukk...nekem olyan halványzöldes, kicsit fakó minden kép...
mi legjobb beállítás a képtulajdonságoknál?
A video szemcsés picit nálam... de ez kb 4 óra nyüstölésének tapasztalata.WIFI fenomenális!
Sony xperia m2 már nem látja,nekem még 1 csík,és vígan netezek. -
bagand1
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy szinte vadiúj DG350 Pixels kijelző nélkül, pontosabban kiesett kijelzővel.
A készülék többi része teljesen jó, hibamentes, az akksija is 100%-os.
Töltő, headset, műanyag védőtok (tehát ami a dobozában volt) és 3 db utánrendelt kijelzővédő fólia is van hozzá. Ja, és fehér színű.
Ha valakinek kellenne alkatrészként (vagy egy jó kijelzővel összepárosítva új készüléket rakna össze), arra tökéletesen alkalmas.
Bp-en átvehető, megegyezés szerinti feltételekkel.
Ha érdekel, privát üzenetet küldj.Köszi!
-
szmyky
aktív tag
Megrendeltem, remélem be tudják építeni és már vevőm is van rá, ha működni fog...
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Új kijelzőt honnan rendeljek?
Tud valaki megbízható eladót? -
susuti1
csendes tag
Hát gondolom hogy kiszárad, meg hát az is bíztat, hogy az indikátor matrica nem szineződött el. Beszéltem szervizessel, csak azt az egy matricát említette ami a csavaron van, lehet hogy belül nincs is több.
Ami miatt szeretném hogy kicseréljék az az, hogy a gps nagyon esetlegesen működött még a beázás előtt is.
Volt előtte x8-am, kb 5 mp alatt talált holdakat. Ez még a csobbanás előtt is úgy csinált mintha éppen a kedve szerint látta volna a holdakat vagy nem.
Szóval lehet hogy amúgy sem volt tökéletes.Egyébként nagyon tetszik ez a készülék és pont ilyet szeretnék, de egy tökéletes darabot, és ez szerintem már sosem lesz az.
Szeptemberben megpróbálom cseréltetni, ha bejön ok, ha nem rendelek egy újat....vagy egy 800-ast....amiről még mindig várom a véleményeteket. Nem olyan szép mint a pixels, de dupla a belő memoárja és aktív a hátlapja. Ha új készülék lesz a vége akkor Nagyának megy a kijelző :-)Üdv.
-
susuti1
csendes tag
Amúgy érdekelne, hogy mi a véleményetek a DG800-as ról.
Ha másik készülék kell, lehet hogy kipróbálnám ezt.
Szerintetek? -
susuti1
csendes tag
Nos igen bátor dolog volt, de nyaraltunk és nem volt másik kommikációs ezköz, ahol infózni tudtam volna a teendőket.
Beszéltem a szervizessel amit fentebb megadtatok. Azt javasolta próbáljam meg a gyári cseregarit. Hátha összejön.
Egy kérdés. nektek a jobb alsó csavaron levő indikátor matrica milyen színű. Nekem fehér a beázás után.
Elvileg el kellett volna színeződjön nem?Úgy döntöttem megpróbálom visszaküldeni, hátha kapok egy cseredarabot. A dühítő nem az árából adódó veszteség, mert szerencsére nem nagy pénz, hanem az hogy így a direkt a nyaralásra megvett ezközzel nem tudtam navigálni fotókat videókat készíteni.
Szeptember közepén Rómába utazom ott is nagy szükség lenne rá. Szerencsére a wifi műxik még, szóval ott azt még tudom használni, nincs kedvem laptopot cipelni...
Róma után viszont küldöm a cuccot Hong-Kongba..
Viszont nem tudok semmit az ügymenetről.
Szerintetek hogy intézzem? Küldjek előbb emailt, hogy tályékoztassanak, vagy egyből küldjem nekik egy angol nyelvű hibalistával vagy mi legyen?
Garijegyert sem kaptam hozzá...egyetlen bizonyíték hogy tőlük vásároltam (tinydeal.com) ami emailen jött visszaigazolás. De készülék gyári szám imei szám vagy ilyesmi semmi nincs. Egy tök másik készülék is lehetne. -
SamsungFAN
csendes tag
Hi! Hát 1 nap után bekapcsolni.... borzasztó bátor dolog volt!!! gugli jóbarát, beírod keresőbe: vízbe esett telefon, aztán felhoz pár cikket, jópár fórumot, ahol erre találsz infót. Min. 2 nap száradás, porszívózás esetleg (rizs felejtős), de inkább 1 hét után bekapcsolás. Nem már másnap...
De még most is, leginkább hagyni száradni, egyik fórumba leírta egy arc, hogy 1 hét után működésképtelen volt a telója, vett másikat, 3 hónap után vígan működött a vízbe esett régi.
Az biztos, hogy egy nap után nem száradt még ki, ezért voltak a fura dolgok.A türelem, nagy erény.
várni-várni-várni... kiszárad az.
A legjobbakat! (egy boldog Pixels tulaj, minden fasza a telefonon. Fényképező progi a Lenovo Super Camera, a legjobb!)
-
TheGedo
csendes tag
A kameranal a HDR funkcio mire valo?
-
TheGedo
csendes tag
Koszi mindenkinek!
-
bagand1
csendes tag
-
susuti1
csendes tag
Sziasztok!
Már kezdtem nagyon elégedett lenni a kis DG-vel... Végre rendesen működött a GPS igaz nem a három betűs programmal mert még Nagya-val nem tudtam egyeztetni hogy Skype-on a szájjamba rágja hogy kell rá felrakni.
Szóval egyszer csak GPS-fix futtatása után rendesen pozícionált és nem tett ki a búzamezőkre vagy éppen a belváros random pontjaira.
Aztán elindultam nyaralni. És Bajától Burgasig a balkánon nem volt hajlandó 2-3 műholdnál többet találni. Ennek alapján persze nem is navigált. Sebaj gondoltam majd itt a fórumon biztos lesz aki tud rá megoldást.
De már úgy néz ki nem lesz rá szükség. A telefonom ugyanis lemerült........igen igen velem együtt a szálloda medencéjébe!!!! :-( :-(
Azt hiszem ezzel hivatalosan is én vagyok az első itt a fórumon aki megúsztatta a szerkentyűt.
Az akku már le volt merülve...ezért ki volt kapcsolva a készülék. kb 3 mp-ig volt víz alatt.
Egy nap szárítás után megpróbáltam töltőre tenni.....a töltést nem vette csak a vaku világított. Hát hagytam még egy napot. Akkor már vette a töltést és nem világított a vakuja. Bekapcsoltam...átlós párhuzamos sávok voltak a kijelzőn és ilyen bárányfelhő szerű foltok. Amúgy volt hangja bekapcsoláskor és reagált az érintésre.
Minden látható volt a kijelzőn csak színes csíkok futottak mindenütt..és az sms felület rázkódott..
Még két nap szárítás után ismét próba. A kijelzőn nem látszik semmi. Minden látszólag jól működik...de....
Ha az adatkapcsolat be van kapcsolva, elmegy a hálózat...no térerő...majd visszatér...kb percenként. De mire feláll az adatkapcsolat és mondjuk elküldenék egy FB üzenetet már megint elmegy. Valamint a mikrofonba üvöltöznöm kell hogy a vonal másik végén némi hangfoszlányok megjelenjenek.
GPS-t még nem tudtam tesztelni.
Szóval ez a helyzet mi a tippetek most mi legyen? Szervízben nem fognak ezzel kiröhögni? Vagy a gyári gariba küldjem vissza? Indikátor matrica biztosan van a belsejében...
Ötlet srácok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Poco X4 Pro - 6/128
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged