- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hangszórók topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Nincs valakinek egy DG350 telóhoz való "signal kábele"?
Gyakran veszti el a jelet a lakásban(panelban), gondoltam kicserélném a kábelt benne hátha segít! -
szmyky
aktív tag
A root már megvan...
Azonban a rom-ot sehogy nem tudom felrakni...rá megyek a rom managerben install, bejön a recovery de az sdcard-on semmit nem mutat.Mire kell átnevezni a zip fájlt, hogy lássam a recoverybe?
-
szmyky
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
Valaki tett már rá más rom-ot, kérem segítsetek.
Sajnos volt egy kijelzőcsere és azóta, ha hívást kezdeményezek elsötétűl a kijelző és csak akksi ki-be lehet újraindítani.
Minden megy, wifi, zene, programok csak a hívásoknál hülyül meg.
Kérem segítsetek, mert már 4 napja bújom a netet, de nem tudom mi a jó megoldás.
Annyi program van mtk droid, flash tool, cwm...stb. Már nem tudom mit tegyek.
:-(
Aki csinálta már kérem segítsen. Más telóknál simán rakom fel a rom-okat, de ezzel nem jutok sehova.
Wipe-okat már csináltam, de nem segített. -
szmyky
aktív tag
Lassan talál holdat és nem is pontos, akár 50-100 métert is tud tévedni, ezzel a főútvonalakon nincs is baj, de egy városban simán arrébb rak 3 utcával azt ugrál össze- vissza...van valami javítás rá, már itt a fórumon is linkelték, de én nem foglalkoztam vele, mert közben kipurcant a kijelző!
-
szmyky
aktív tag
válasz
#73596160 #533 üzenetére
Egy halom helyen látom 98-110$ -ért...
Az Aliexpress tele van velük!
Itt még 109$:
http://www.aliexpress.com/item/Original-Doogee-PIXELS-DG350-4-7-Inch-HD-IPS-Mtk6582-Quad-Core-Android-4-2-Mobile/1948936501.htmlDe igazatok van most nézem, azt van, ahol már 209$...
Mi történt, hogy így megy fel az ára? -
szmyky
aktív tag
Megrendeltem, remélem be tudják építeni és már vevőm is van rá, ha működni fog...
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Új kijelzőt honnan rendeljek?
Tud valaki megbízható eladót? -
szmyky
aktív tag
Már kezdek örülni, hogy tönkre ment az enyém...szégyelljék magukat, hogy ilyet kiadnak, ezek nincsenek kipróbálva mielőtt kiadják?
-
szmyky
aktív tag
A szoros, szűk zsebben hordással nagyon vigyázz...nekem sajnos 3hónap alatt besz.rt a kijelző...
De ez szerintem az összes "vékonytelefonra" igaz lehet.
Amúgy a kijelző gyönyörű, a telefon gyors, a hangerő, minőség elfogadható.
A kamera az sajnos gyenge pontja a telefonnak, nálam például egy árnyékos helyen a videófelvétel közben olyan jelenség volt mintha pislogott volna a kamerám.
De ennyi pénzt szerintem bőven megér.Sajnos én bután bántam vele(ez volt az első tepsi telefonom). -
szmyky
aktív tag
Üdv!
Nekem sajnos beszart a DG350 kijelző 3 hónap alatt.
Úgy kezdődött, hogy először csak elsötétedett néha, ki-be az akksi azt oké volt minden!
Aztán egy-két napra rá minden előzmény nélkül csíkok jelentek meg, majd szép lassan "szétfolytak" a pixelek.
Nyomkodtam a kijelzőt és néha sikerült visszaállítani, de egyre gyakrabban esett szét minden.
Most már sajnos használni sem tudom, mert csak pillanatokra áll fel a helyes kijelző...
Hát egy kicsit csalódott vagyok...sajnos én nem fogok venni hozzá 10ezerért kijelzőt, akiknek kell alkatrésznek az szóljon!
Nadrág első zsebben tartottam a telefont és naponta kb 100x szállok ki-be az autóba, talán ott nyomhattam meg a kijelzőt, mindegy sajnálom, hogy ezt történt.Most rendeltem egy Xiaomi Red Rice 1S, remélem abban már nem fogok csalódni!
-
szmyky
aktív tag
A wifi vevője is szuper szerintem, mert a régi HTC One V-met simán veri!
-
szmyky
aktív tag
Ígértem egy pár képet, hát időm sajnos nem sok volt, de futtában csináltam párat...
-
szmyky
aktív tag
válasz
Turbobacsi #77 üzenetére
Nem volt vám...az eladó kis értéket írt rá.
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Megjött ma nekem is a DG350-em...10 nap alatt(free shipping) ért ide 04.28.-án adták fel és 05. 09.-én a kezemben van.
Hát, felemás tapasztalatom van 3-4 óra használat után.
Hardverileg ok, az is tetszik, hogy nincs agyonrakva mindenféle ránk kényszerített programokkal!
Azonban nekem túl sikamlós a hátlap (száraz kezű vagyok), a kamera pedig ... hagyjuk, nem vagyok kibékülve vele.
Holnap csinálok képeket és felrakom ide.
Az internet pörög rajta rendesen!
A telefon nagyon össze van rakva, egy roppanást nem hallani akárhogy nyomkodom is 5-ös!
A kijelző tényleg szép, de nagyon rá kell ereszteni a kezünk, hogy történjen valami, bár lehet, hogy a fólia gáz, ami rajta van gyárilag, majd leszedem és megvizsgálom úgy is, remélem akkor javul az érzékenysége!
Mindenesetre az árát megérte, de nem biztos, hogy megtartom még barátkozom vele egy pár napig!Valaki nem tud ajánlani rá valami szilikon tokot?...nem találok rá sehol csak azt a szétnyitható pénztárcaszerűt, de az nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged