Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_zs
csendes tag
Nekem is "süvít a szél" benne. Kezdetben csak halk volt, akkor a mobilnagybácsival tudtam orvosolni, de aztán meg már nem. Felvettem a kapcsolatot a pesti szervizzel, a mikrofon cserét javasolta az úriember (4500-ért), de kell 2 hét az alkatrész beszerzésre. Addig headset...
Amint lesz megoldás, közzéteszem. -
sz_zs
csendes tag
válasz
Viktor1203 #217 üzenetére
Nem.
Beállítások -> Az alapértelmezett írás-lemezt átállítod Telefon-memóriára
Eszközök között a Tárhely -> SD-kártya leválasztása
Aztán SD-kártya csatolása, majd az alapértelmezett írás-lemezt visszaállítod SD-kártyáraNekem ennyi kellett.
-
sz_zs
csendes tag
válasz
Viktor1203 #215 üzenetére
Szia, nekem is volt. SD detach-attach után többé nem jelentkezett.
-
sz_zs
csendes tag
válasz
djmaszter #195 üzenetére
Tényleg lassan tölt. De ha a 2000mA-es töltőt összevetjük a 2200mAh-s akksival, az csak üresen is több mint 1 óra töltési idő, hát még ha megy is a telefon közben. Ez kérem a nagy akksi átka..
A szuper hátsó hangszóróval kapcsolatban: a melóhelyen kikapcsoltam meg vissza a telefont, és igen randám néztek rám a kollégák. Ezt a vidám és igen hangos indulót az elején meg a kikapcsoláskor ki lehet irtani valahogy? Asszem ide most ilyen illik:
-
sz_zs
csendes tag
válasz
djmaszter #200 üzenetére
Otthonomba megtérvén kipróbáltam fülessel is. Annyi volt a különbség, hogy nem recsegett, de ugyan úgy nem hallatszott semmi. Az estét átszórakoztam a "mobilnagybácsi"-ban az állítgatással, amíg egyszer csak meglett a majdnem tuti. Fülessel jó, kihangosítva jó, simán még kicsit emeltebb hangon kell beszélni bele, de már nem recseg. Ellen oldal a szkájp teszt és a hangfelvevő volt, humán kísérletet még nem végeztem. Ki a fenét zaklassak ugyebár ilyen hülyeséggel? :-)
Na, nyugodalmas jó tanulást magamnak...BTW! A ROMolós, NVRAM mentős kérdésre vmi válasza valakinek?
-
sz_zs
csendes tag
Egy napi használat eredménye:
- A beszélőkéje finoman szólva is rossz. Recseg-ropog és az "ellenoldal" semmit nem hall abból amit mondok.
- A többi funkció jól működik.
Mivel ez többek között telefon is, ezért ez eléggé bosszantó. Kb. olyan, mintha csak háttérzaj lenne - az érdekes módon jól hallatszik - de amit én mondok, az nem. Valami ötlet? -
sz_zs
csendes tag
Tegnap boldog tulajjá váltam egy DG350-nek
Mintegy 23 nap utazás után érkezett meg, a feladó szerint "Doggee DG350 MP4 Player"-ként, 25$ értékben. Simán ki is hozta a postás.
Kérdésem:
Szenátor mester írja: "Volt aki bukta az IMEI-t mert behalt az upgrade process 3/4-nel. Javallott MENTENI az NVRAM-ot!!!!" Miként?
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest