- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davesz54
csendes tag
Valakinek van eladó bontott kijelző hibás dg305 telefonja?
-
A Gázos
csendes tag
Augusztus elején vettem. Teljesen megfelel nekem, viszont ezek szerint nem tól jó a konstrukció. ;(
8 hónap az nem túl acélos. Mégis csak valami Brand-et kell venni. Azért vettem, mert drágának tartottam az itthoni megoldásokat, de így igazán drága lesz... -
A Gázos
csendes tag
Végül én visszakapcsoltam, és szerzek egy okosító gombot a jack dugóba. A napi használatot megkönnyítheti, de a bekapcsolást nem oldja meg.
Érdekes viszont ez a gomb, egy kis görbített domború lemez(ek) van rajta. Olyan mintha az a lemezke zárná rövidre az áramkört, pllanatkapcsoló mint a PC-nél. Azzal kapcsoltam vissza, rácelluxoztam a kapcsolóra, de elmozdulhatott az összerakáskor. Viszont így működik, nagyon ritkán indítottam újra, ki nem kapcsolom, így elműködhet egy jó darabig. -
Davesz54
csendes tag
Nekem is úgyan ez a problémám, be adtam szervízbe és a srác leszedte az egész bekapcsoló gombot és most nem tudom honnan tudnák egy újjat szerezni.
-
A Gázos
csendes tag
Hát...szétszedtem, de sajna bekrepált a gombom. Már be sem tudom kapcsolni.
-
A Gázos
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom a telóval. A bekapcsoló gombja nem reagál, és egy síkban van a kerettel. Nyomásra olyan mintha kattanna, de nem történik semmi. Jó lenne ha működne mert szeretem ezt a telót. Találtam Doogee szervizt a neten, de csak a náluk vásárolt telefont javítják fizetősben is. Micsoda baromság... Ha szétszedem van esély rá, hogy működik majd még?
Az az ötletem támadt, hogy venni kéne bele ezt a smart android jack dugós gombot. Az feloldaná a képernyőmet. Próbáltatok már ilyet? -
Bowdenn
csendes tag
Sziasztok!
Van egy karc, horzsolás és hibamemtes szép fekete példányom eladó. Particionálva, minden tartozékával, gyakorlatilag új állapotban. 25k.
-
ffjani
csendes tag
Sziasztok!
Csík megállt, kicsit zavaró,de meg lehet szokni.
Eddig a telo 4 memóriakártyát csócsált meg, szerintetek ez normális?
Ezektől függetlenül teszi a dolgát,még mindig kedvencui.:
Ha valakinek van betéglásodott, beteg,meghalt, használhatatlan teloja,akkor szóljon, a kijelző miatt átvenném. -
Viktor1203
csendes tag
Helló!
Miért van hogy ha sötétedik vagy kicsit kevesebb a fény akkor már akadozik a videó?(mintha nagyon leesne az fps) dg350 kk rom -
szmyky
aktív tag
Üdv!
Nincs valakinek egy DG350 telóhoz való "signal kábele"?
Gyakran veszti el a jelet a lakásban(panelban), gondoltam kicserélném a kábelt benne hátha segít! -
vatika13
csendes tag
Sziasztok! Eladó egy Umi X1 Pro! Kb 3 hónapos. A kijelző alsó harmadán keresztben végigfut egy repedés, de csak az üveg repedt el, a kijelzőpanelnek semmi baja és az érintő is tökéletesen működik. Bekapcsolt kijelzőnél nem is látszik. Az ára ezért: 15.000.- Ft. Ha van komoly érdeklődő, akkor megpróbálok képet csinálni róla, de inkább a személyes megtekintést preferálnám a félreértések elkerülése végett.
varro82@freemail.hu
Voda-600-ötvenegy-hetvenegy -
gabika318
aktív tag
válasz
tharok32 #783 üzenetére
Én ezt használom:
Ebr+2,50.rarSp Flashtoolal kell felrakni, majd CWM Recovery-n keresztül Factory reset + Wipe Cache
-
tharok32
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni, hogy tudnám a telefonom (DG 350) újraparticionálni, hogy az alkalmazásoknak több helye legyen és ne 0.97GB? Előre köszönöm.
-
Bowdenn
csendes tag
Bekapcsoló gombot ki hagyta már el?
Elég szar gyenge konstrukció. Ezt megelőzendő tegnap szétszedtem az egyiket, szerencsére szinte ingyen javítható. Ahogy a keretben ül a kis műanyag gomb belülről érdemes ráhúzni egy vékony ragasztó szalagot. Teljesen jó és feszes lett, a ragasztó meg nem fogja engedni, hogy kiessen. -
TheGedo
csendes tag
Menetére*
-
TheGedo
csendes tag
Sürgős segítségre lenne szükségem!!
Mint ugyebár említettem a hangszóróm recseg. Felkerestem Miczkó Istvánt de sajnos már nem foglalkozik doogee telefonok szervizelésével. Tudnátok e esetleg javaslatokat mondani, hogy hol - kinél kellene próbálkozni. Illetve a garanciális javítás méretére lennék kíváncsi. -
TheGedo
csendes tag
Az ár természetesen csak irányár, mint mindenki reménykedik abban hogy a lehető legtöbb pénzért el tudja adni.
-
gabika318
aktív tag
válasz
smilecat #775 üzenetére
Jól látod, Sóginak most érkezett a napokban a THL T6PRO (8 mag), holland postával, 28 ezer volt összesen.
Ha valakit érdekel az eladó (és a holland posta "működése" ....), keressen meg PM-ben, mert ahogy a holland posta dolgozik, nem kicsit ÁFA és VÁM elkerülésre mennek a kínai piacon..... -
Anonymus23
veterán
Ha valaki ért hozzá, akkor úgyis tudja, hogy egy hasonló tudású új készülék ára minusz a használattól függő levonás. Ezen túl meg a lelkiismereteden múlik, hogy kit vágsz át vagy akár korrekt vagy. A 35-40 eFt szerintem nem kicsit túlzó ár ezért a készülékért.
44-ért már 2GB rammal 5" HD kijelzővel lehet 8 magos telefont venni (Coolpad F1)...Nekem is lesz egy UMI X1 Pro eladó, de lehet megmarad alkatrésznek...
Ha valakit érdekel:
Van két UMI X1 Pro, az egyik hibátlan, mondhatni karcmentes (feleségem használta), a másik egy kissé viseltesebb (öcsém használja), de annak a hangjával vannak gondok, most még próbálom visszarakna az eredeti gyári romot, hátha azzal jó lesz.
Ebből az egyik marad az öcsémnek, függően attól, hogy meg tudom-e csinálni az övét, akkor a hibátlan lesz eladó, ha nem, akkor a hibátlan megy az öcsémnek, és a másik, bár használható, és a halk hangon kívül minden működik benne tökéletesen, talán alkatrésznek eladó lesz, vagy akinek van kedve próbálkozni, 2 hangszóró kb 5000 Ft, cserével... -
smilecat
aktív tag
Ahhoz, hogy ezt 35-40-ért eladjátok, jó nagy palimadarat kell találnotok. Ennyiért új 8 magos telefont lehet venni. (pl THL T6PRO)
De ti tudjátok, sok sikert az eladáshoz. -
TheGedo
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált a szeretett kis dögim, (jiayu g4s-t cserélném). Két apró benyomódás található a két felső sarkán. Tokban tartott (flip flop+műanyag). Semmi gond nem volt a telefonnal, csak annyi hogy a hangszórója nagyobb hangerőn recseg35.000-40.000 ért szeretném tovább adni
elérhetőségeim : gedo96tam@gmail.com, telefonszámért írj privátban -
Anonymus23
veterán
válasz
Viktor1203 #768 üzenetére
Néhány hsz-el feljebb írták, hogy nem külön van a digitizer, hanem az LCD-vel egyben, vagy legalábbis nehéz úgy szétszedni az LCD-től, hogy az ne sérüljön...
-
Viktor1203
csendes tag
Üdv!
Vajon ez megérné?
http://www.ebay.com/itm/DOOGEE-PIXEL-DG350-4-7-PANTALLA-TACTIL-TOUCH-SCREEN-DIGITIZER-NEGRO-BLACK-/251780286115?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item3a9f4646a3 -
320d
újonc
Bekapcsoltam, és csak a jobb alsó felén egy 1,5 centi szélesen és 3 centi magasan nem érzékel.
De régebben nekem is önálló életet élt a kijelző, egyszer csak elmúlott és ugy jött ez! -
320d
újonc
Üdv!
Valaki esetleg tudna nekem segíteni, a kijelzőm jobb alsó fele nem érzékel?
Mit kezdjek vele? -
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #763 üzenetére
Örülök ha tudtam segíteni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kunasgabi #762 üzenetére
Köszönöm! A kívánságlistára is tettem.
Nekem is abba kell, de ahogy látom a DG350is ugyanez.
Nézegettem most javítási videókat, és most már látom, hogy amit azegyik helyen speakernek hirdetnek az valójában a mikrofon. Köszönöm még egyszer.Egyébként ITT van egy youtube videó az összeszerelésről (DG350) itt is a kis négyzetesnek tűnik.
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #759 üzenetére
Szia! Nekem Umi X1 Pro van, abban ilyen a hangszóró: [link]
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #758 üzenetére
Szia! Nem akarlak elkeseríteni,de amit rendeltetek az nem lesz jó. Azért mert a kijelző és a digitizer nem szétszedhető. Gyárilag egybe van laminálva. Az amit Anonymus23 linkelt be,az tökéletes hozzá. Én is olyat szereltem bele. Sajnos a youtube-os videót nem találom,de még keresem.
-
gabika318
aktív tag
válasz
kunasgabi #756 üzenetére
Igazából neki csak a digitizer ment tönkre, az LCD nem.
Ez rendeltük neki, végül:
http://www.aliexpress.com/item/New-Touch-Screen-For-4-7-inch-UMI-X1-pro-Panel-Glass-Digitizer-Lens-Sensor-Replacement/32263718018.htmlBe tudnád linkelni az említett youtube videót???
Remélem a digitizert és az LCD-t valahogy ketté lehet venni, mert ami érkezik az csak egy digitizer, nem a komplett cucc...
ez kb. 11000 HUF, kifejezetten UMI-hez továbbra sincs komplett LCD, a DG350 LCD+Digitizer meg 16000 HUF
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #753 üzenetére
Szia! Én is ugyanígy jártam. Tökéletes hozzá a doogee kijelzője. Azt vettem bele és minden további nélkül működik. Aliexpressen láttam párat. Csak arra vigyázz,hogy a régi kijelzőre rá van ragasztva hátul egy vékony műanyag keret,azt ki ne dobd, mert az újhoz az nem jár. Csak a kijelzőt adják,semmi mást. Amúgy youtube-os videó alapján kb egy bő fél óra a csere. Nem bonyolult. Csak legyen kétoldalas vékony ragasztószalag a rögzítéshez. Remélem tudtam segíteni.
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok ! A 711 hsz.-ra semmi válasz? Egy olyan kollégát keresnék aki fizikálissan meg tudná oldani vagy javítani s problémát. A telefonon még minden a gyári nem lett mókolva. Sajna nem is értek hozzá. Ezt a fórumot olvasgatom de sajna koromnál fogva nem nagyon értem.Szóval jó pár hideg sört feláldoznék. Én amúgy Dél-pest környékén vagyok elérhető. Köszönök minden segítséget !
-
gabika318
aktív tag
Következő a kérdés:
Öcsémnek is van egy UMI X1 PRO. Sajna a kijelző elrepedt, ragaszkodik a telóhoz annak ellenére, hogy kb. 12-15 ezer hozzá a pótalkatrész, mivel az LCD és az érintő egybe van építve.
Viszont már sehol sem találok X1 PRO-hoz való LCD-t.
A DOOGEE DG350-hez való LCD ugyanaz??? Ez jó az X1 PRO-hoz???
-
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #751 üzenetére
Hát elismerem igazad van, de nekem jobb lett. Remélem nem képzelődöm.
Egyszer beszólt, hogy veszélyes lehet. Az a fülhallgatós résznél volt. -
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #749 üzenetére
A sor Value is 0~255
A te fényképeden csak 0~160. Minden hangot csutkára toltam. Nem is értem hogy lehet nálad 160.
Valószinű nem egy telóról dumálunk, vagy az fw más. A droid ver 4.4.2
UMI X1 PRO -
Brogyi
őstag
válasz
Viktor1203 #746 üzenetére
Volt róla szó 255 a max. Az MTK Engineering Mode-ban.
-
Viktor1203
csendes tag
Üdv!
Sikerült felrakni a kk romot,köszönöm hozzá a segítséget.Viszont vagy egy olyan problémám,hogy csak telefon memóriára menti el a képeket,ha sdre mentené akkor "bélyegkép nem jeleníthető meg" ill. eltűnik.A hang se az igazi,nekem is 160 a max ahova fellehet húzni. -
Bowdenn
csendes tag
válasz
Viktor1203 #744 üzenetére
SP flash tool segítségével kell felrakni.
https://mega.co.nz/#!cpFWibSa!jZb8ym3l8TM9ZqQwWJeBbnESv8D2dDF2t6frmM5MbnA
Ezután már mehet fel bármi ami zip-es. Érdekes, hogy töltőn kell legyen a telefon, hogy bejöjjön a cwm. Nekem ez újdonság volt.
-
Viktor1203
csendes tag
Üdv!
Tud valaki segíteni a recovery telepítésében?Az előző oldalon belinkelt recovery.img-t letöltöttem de nemtudom telepíteni sehonnan.A végső cél a spanyol vagy a Kk rom telepítése lenne. -
gabika318
aktív tag
Előlapi kamera javítása a KK romhoz:
A teljes rom: (a fenti javítás nélkül)
UMI_X1PRO_KK.zip -
Bowdenn
csendes tag
válasz
Viktor1203 #740 üzenetére
Farmaroot. Szerintem kevésbé macera.
-
Viktor1203
csendes tag
Üdv!
Próbáltam kingo-val rootolni a dögöt telón fastboost felirat után timedouttal leáll a progi.Valakinek ötlete a megoldásra? -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #737 üzenetére
Van itt olyan közületek, aki szedett már szét UMI X1 prot, vagy DG350-et?
Az első hangszóró beazonosításához kellene egy kis segítség.
A neten fellelhető infók szerint a DG350-é ilyen:Míg az UMI-hoz összesen egy helyet találtam, de ott meg ilyet adnának el:
A hátsó hangszóró megegyezik azt látom, de elvileg hardveresen tök egyforma a kettő nem?
Aránylag könnyű szétszedni egyébként, csak az első hangszóró az az alaplap és a kijelző közzé van ugye szorítva, ahhoz a kijelzőt is szét kellett volna szedni az alaplaptól, de azt már nem akartuk (se idő, se bátorság nem volt hozzá, nincs póttelefon)szerk:
Mondjuk sok helyen a kis kerek cuccos inkább mikrofonnak van jelölve (más DG típusoknál), és nem is illik bele a széles hallgató részbe ez a kerek cuccos... -
Anonymus23
veterán
Nincs valakinek törött, "bontásra ítélt" darab DG350/X1 pro?
Csak ki szeretnénk próbálni, hogy a hangszóró része döglött meg (bár furcsa, hogy mind az első, mind a hátsó), vagy hardveresen kakukk a cuccos -
Bowdenn
csendes tag
Valakinek megy a gravity box a 4.4-en?
-
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #733 üzenetére
Nem tudok többet mondani. Nálam a KK-nál feltoltam a max-ra. Az 255. Bocsi.
BUÉK. -
Bowdenn
csendes tag
Valószínű nagyon ügyetlen vagyok, de sehogy nem tudom letölteni a Senator féle romot...
-
-
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #731 üzenetére
De vazz! Nálam 255 max.
-
Brogyi
őstag
válasz
Anonymus23 #729 üzenetére
Nekem ez bejött: For volume increse (if you need…): use Egineering Mode.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok!
UMI X1 pro van a családban, 2 is
Először az asszonynak lett egy, a halk hangon kívül minden OK vele, igaz Ő nagyon meg is kíméli meg minden, a halk hangon meg segített a MUT-al való állítás.Az öcsémnek is megtetszett, neki is lett véve egy, ez is halk volt, mondom semmi gond, feljebb állítjuk. Erősebb lett, de messze nem volt olyan erős, mint a feleségemé.
Valamit összekavart benne az öcsém, ezért fel lett rakva needromról az Xperia mod, de utána viszont katasztrófa a hang, és hiába állítjuk, semmi. Annyira halk, hogy alig lehet hallani a hangot.
Most felraktam a KK romot (király amúgy), de sajnos azzal is elég halk, hiába állítom, nem lehet normális hangerőt kicsikarni belőle.
Arra gondoltam, hogy amikor először átállítottuk, akkor azt megjegyezte, és rom frissítésnél (az elsőnél) valami összekavarodott az agyában.
Tudnátok esetleg ötletet adni, hogy vajon mi lehet vele? Nagyon megköszönném, ha segíteni tudnátok, mert öcsém már az őrületbe kerget, hogy szart vettem neki! Már ott tartottam, hogy veszek neki egy másikat (más típust), ezt meg addig bűvölöm, míg nem lesz vele valami, de ragaszkodik ehhez, mert amúgy nagyon bejön neki.
Ami még poén, hogy a hangerő a hátsó hangszórón is vacak (csengés, kihangosítás, zenelejátszás), viszont webes felületről amikor videót lejátszik, akkor normálisan lehet hallani.
Lassan feladom, pedig nem rossz kis telefon lenne... -
Bowdenn
csendes tag
válasz
gabika318 #700 üzenetére
Na szuperül megy a rom, csak közben olvasgattam és ezen megakadt a szemem:
http://mobilarena.hu/tema/doogee_dg350_pixels/hsz_37-37.html
milyen frekvenciák?
-
Bowdenn
csendes tag
válasz
gabika318 #721 üzenetére
Hogy előtte töröljem az NVRAM mappát eszembe se jutott, de félsiker!
Köszi!
http://pinoyscreencast.net/tutorials/how-to-restore-imei-of-any-mt65xx-smartphones-using-mtk-droid-root-and-tools/
Az egyes kártyáét elfogadta a kettessel még gondok vannak, mert az utolsó karaktert a program önkényesen megváltoztatja...
-
gabika318
aktív tag
Az orosz módszer alapján írtad be az adatokat?
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=586011&st=420#entry33633451
Itt még van egy elég hard írás, az IMEI META módban történő visszaállítására, de sajnos csak MT6592-höz van benne nvram adatbázis fájl. (MT6582-re nem alkalmazható ez a fájl) (még a Coolpadomhoz volt elmentve ez a módszer)
Azért nézz körül:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=586011&st=200#entry33383034 -
Bowdenn
csendes tag
válasz
gabika318 #719 üzenetére
Ó ez volt az első amit próbáltam.... ez a mostani okosítás jó nagy szívás lett végül. Bátor voltam nem menteni előtte, mert sok telefonnal játszottam már és mindig 100%-os volt az eredmény. IMEI vesztéssel is találkoztam, de ott segítettek ezek a módszerek. Tanulság: mindig menteni.
-
gabika318
aktív tag
Próbáld AT parancsokkal Mobileuncle alól, persze gyári rommal.
https://www.youtube.com/watch?v=3uFpVU9xdF0
Sok sikert! Ha összejött, azonnal mentés MTK Droid Tools-al.
-
-
-
gabika318
aktív tag
válasz
Viktor1203 #712 üzenetére
az enyém is ilyen volt, míg nem raktam rá KK romot, sz@r a szoftver. Ha nem kell előlapi kamera rakd fel. Sok mást is megoldott, nekem bevált.
-
Viktor1203
csendes tag
Üdv!
A kamerám felvétel közben kb másodpercenként elsötétül (mintha pislogna).Tud rá valaki megoldást?
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok. UMI x1 pro. A képernyő időnként önálló életet él. Ez úgy jelentkezio hogy nézek egy oldalt vagy bármit és az elözmény oldalakat beadja majd kioapcsolja. Ha a google keresőt behívom akkor a jobb oldalon lévő mikrofon jel felébred majd Visszagonbot nyomok. Újra mikrofon. Ez így folytatódik. Olyan mint ha gerjedne. Már 2 x 3 szór a gyári beállítást visszaállítotam de semmi változás. Köszönöm bármiféle segítséget.
[/[/
(P
)T(/P)
L
(P
)E(/P)
-
ffjani
csendes tag
Akkor marad amíg megy, és rendelek egy másik csodát...de az már minimum 5 colos lesz,mert most fedeztem fel,hogy androidra van Imperium Galactica
-
-
-
Beni2360
félisten
Hát kedves Janika! Ne tessenek elfelejteni ez a telefon egy 110-120 $ készülék és nem stúdió kamera, és nem egy 250-e Ft-és alma. Gondolom csupaszon hordott hanyagul dobált stb készülék (és nem alma).Az enyém 7 hónapig volt használva lefele nyíló klip tokban és a mai napig is mintha új lenne semmi karc sehol stb.Szó nélkül elvitték majdnem új állapotúnak minősítve. Eredeti rendszer root kivételével tökéletesen működött. Itthon nem kapsz hozzá kijelzőt az biztos csak ha valaki téglásította a készülékét. Alibabánál vagy az Aliexpresnél kellene próbálkoznod.De drága lesz mivel egybe van építve az érintő panellal.Ha másikat rendelsz körül kell nézni milyen másik készülékeket ajánlanak most rengeted akciók vannak.
Ennek a készüléknek megszűnt minden támogatása. -
ffjani
csendes tag
Halihó mindenki
Elég régen írtam,ami azt jelenti,hogy megyegetett a teló,elfogadtam a kicsike hibáit ( túlmelegedés,gyors lemerülés,a kijelző széleknél érzéketlenség,és a kamera villódzása kevés fénynél készült videonál)
De most olyant produkál,amit nem igazán tudok elfogadni
A töltőrész vonalától indulva a kikapcsológomb aljáig egy halványsárga elszíneződés kezd előjönni a kijelzőn.
Gondolom a kijelző kezdi megadni magát.
Találkozott már valaki ilyennel?
Milyen kijelzőt lehet itthon kapni hozzá,és mennyibe fáj cserével?
Vagy jobban járok,ha rendelek egy másikat,ezt meg oda adom a kutyának játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged