Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Nekem sajnos beszart a DG350 kijelző 3 hónap alatt.
Úgy kezdődött, hogy először csak elsötétedett néha, ki-be az akksi azt oké volt minden!
Aztán egy-két napra rá minden előzmény nélkül csíkok jelentek meg, majd szép lassan "szétfolytak" a pixelek.
Nyomkodtam a kijelzőt és néha sikerült visszaállítani, de egyre gyakrabban esett szét minden.
Most már sajnos használni sem tudom, mert csak pillanatokra áll fel a helyes kijelző...
Hát egy kicsit csalódott vagyok...sajnos én nem fogok venni hozzá 10ezerért kijelzőt, akiknek kell alkatrésznek az szóljon!
Nadrág első zsebben tartottam a telefont és naponta kb 100x szállok ki-be az autóba, talán ott nyomhattam meg a kijelzőt, mindegy sajnálom, hogy ezt történt.Most rendeltem egy Xiaomi Red Rice 1S, remélem abban már nem fogok csalódni!
-
törölt tag
Megszoktam az előző készülékeimben a notification LED-et. Kicsit hiányzik.
Ki mivel helyettesíti ezt a DG350-nél? -
TheGedo
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Ha van valakinek valami új tapasztalata szívesen és kíváncsian halgatom! -
TheGedo
csendes tag
Olvastam, hogy miket adnak hozzá, és meg is lepődtem rajta
Keleti Kollégák!! Remélem jó passzban voltatok amikor feladtátok a telefonomat :
-
Bowdenn
csendes tag
Nekem toluk jott a telefon, 27 volt vam nelkul. Adtak melle 8-as sdt, ketto foliat, tokot. Swiss posttal kertem, mert az a tapasztalatom, hogy azt engedik at a legnagyobb aranyban... ( nem reprezentativ felmeres
) Tizenpar nap alatt itt volt, 25 dollart irtak ra. Rendesek.
Tegnap rootoltam es raktam fel gravity boxot, ugyhogy vegre olyanra szabhatom ami nekem tetszik.
-
TheGedo
csendes tag
Értem.. Remélem ÁFA sem lesz
-
TheGedo
csendes tag
A TinyDeal-ről rendelted te is?
-
TheGedo
csendes tag
China Air mail-el jön ha jól emlékszem, a időtartama 15-30 nap.
-
TheGedo
csendes tag
Hamarosan kiderül
Biztos, hogy tájékoztatni foglak, hogy minden rendben van e a készülékkel.
És még egy utolsó kérdés...tényleg olyan szép a kijelzője mint ahogy mindenki mondja? -
törölt tag
Drukkolok!
Egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon jó kis készülék. Untam már két telefont cipelni, ezért is kellett. Meg kiváncsi is voltam.
Annak ellenére is nagyon elégedett vagyok vele, hogy egy Huawei P6-om is van. Ezért is volt alap követelmény a HD IPS kijelző. Excelhez is kell.Nem játszom rajta. A játékokról talán a fiatalabb generáció tagjai tudnak nyilatkozni.
-
TheGedo
csendes tag
Értem
Hát akkor ha kérhetlek titeket, szurkoljatok , hogy minden rendben legyen
Amúgy rendkívül várom már, hogy megérkezzen..
Megbántad, hogy megvetted?Meg milyen játékok futnak rajta?
-
törölt tag
Ilyen önálló életet élő készülékkel még nem találkoztam.
Az érzéketlenség nem állandó. Nekem egyedül a google play-es app telepítésnél volt érzékelhető, amikor engedélyt kér, és a képernyő legaljára esik az aktiváló ikon. El kellett fordítanom vízszintesbe, hogy le tudjam nyomni.
Másnál nem igazán tapasztalom.
-
TheGedo
csendes tag
válasz
#73596160 #377 üzenetére
Megnyugtattál egy kicsit.. Remélem minden rendben lesz
Ismerősöm már 5 dg350-et rendelt a TinyDeal-ről és mindegyik tökéletes
Te tapasztalod ezt a jelenséget?https://www.youtube.com/watch?v=6WH2BvZH6VE
A videó 6. percénél kezdődik amire gondolok.
Haha
amúgysem tudnék hozzá nyúlni, nem értek az ilyenekhez
Az érzéketlenség állandó?
-
törölt tag
Nekem is onnan jött. Ez nem webáruház függő, hogy melyik hibás. A TinyDeal-lel eddig csak jó tapasztalataim vannak
A kijelző aljának érzéketlensége garantált, de ez sokkal rosszabbul hangzik, mint amilyen. Szerintem sokan észre sem veszik. Senator Romja gyógyítja, de engem annyira nem zavar, hogy hozzányúljak. Hidd el, nem lesz gond! Nyugi!
-
TheGedo
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon.
Múlthét csütörtökön rendeltem meg a dg350-et a TinyDeal-ről.
Kíváncsian várom már a telefon megérkezését de egyben félek is egy kicsit.
Volt már szerencsém ehhez hasonló mobilokhoz, azokon minden rendben volt.
Félek, hogy valamelyik fentebb említett probléma jelentkezik majd a saját készülékemnél.
Van esetleg valakinek bármiféle tapasztalata a TinyDeal-el kapcsolatban? esetleg érkezett már valakinek tőlük hibás készülék? -
abydos
aktív tag
-
Bozhont
újonc
Valaki tudna segíteni Cyanogenmod ROM-ot rakni a telefonra?
-
Bowdenn
csendes tag
sziasztok, egy hete hasznalom a csodamasinat, 03.20-as rom van rajta, a panel pontatlansaga alul alig zavaro. Ha a fejlesztoi lehetosegeknel bekapcsoljatok az erintes mutatasat akkor meg lehet nezni, hogy pontosan mit erzekel a valos helyett.
A needrom.com on van fent aprilis vegerol official rom, azt lehet ki fogom probalni. Ami zavaro es eppen ezen dolgozok, hogy a belso tarhely-external sd memoria kulon van szedve, korabban mtk6577-es zte-n particionaltam minden problema nelkul, erre itt is szukseg lesz, mert az 1 giga hely keves, sd kartyara nem szeretek telepitgetni... valaki jutott esetleg ebben eredmenyre? -
Viktor1203
csendes tag
Üdv!A napokban elkezdett recsegni és elég rosszul szólni a dg350 hangszórója kb 1hónapos készülékről van szó.Ki lehet valahogy deriteni h hardveres vagy szoftveres probléma-e?
-
gabika318
aktív tag
Készítettem egy módosított boot.img-t, a Senator féle hibrid ROM bootjából. UMI X1 PRO-val használom, de valószínüleg Doogee DG350-re is okés. CWM illetve TWP alól telepíthető!
Módosítások:
Root Shell
\System partició védelme feloldva (írási jog adb-n keresztül)
Init.d támogatás (a szükséges mappát is létrehozza)Letöltés:
UMIX1PRO_HibrydeROM_Mod_Boot.zipTeszteltem, a fent leírt módosítások működnek!
Csak akkor állj neki, ha van bizt. mentésed a booot.img-ről.
-
antyg
csendes tag
Szia,
A navi esetén itt nézz körül: dirtywindows.hu
Amúgy én a minideal.net-ről rendeltem, feketét és meg is jött pont 1 hét alatt (és fekete is...).
Egy DG2014-el együtt érkezett, és a kettő össz. szállítási ktg-je 19,99$ volt (DHL).Csak kis megjegyzés: szerintem a doogee.hu nem hazai bejegyzésű, mert néztem a rendeléseknél, ahol adónak van írva az ÁFA, ami 20%-nak van megadva, azonban ilyen rendeléseknél hazánkban 27%-os az ÁFA.
Valamint az sem világos, hogy a szervizelés (szükség esetén) hol zajlik... -
RPka91
tag
No, sikerült az operáció.
Készítettem képeket, melyeket a későbbiek folyamán feltöltök, s belinkelem ide. -
bagand1
csendes tag
Helló!
Nagyon érdekelne, hogy mire jutottál. Mint előbb már írtam, egyébként a telefon működik, sőt valamilyen szinten a kijelző is, csak épp nincs rajta kép (de érzékel, valamint a háttérledek is világítanak).
Ha bejön neked a csere, beszéljünk kérlek, hogy ráé tudnál-e nézni erre.Egyébként a TinyDeal-lel beszéltem, akitől eredetileg is van a teló, ők 40 USD-ért szállítanának csere kijelzőt.
-
bagand1
csendes tag
Íme: felül és alul van egy kábel, ami a kijelzőt a telefon többi részéhez kapcsolja, ezek megvannak, nem szakadtak el.
Ami érdekes, hogy a kijelző háttérvilágítása működik, csak kép nincs. Még az touch is működik, mert ha újraindítom és a képernyőzár feloldó (képzelt) helyéhez teszem az ujjamat és elhúzom amerre kell, akkor a teló vibrál is, tehát feloldja a zárat.
Picit próbáltam a csatlakozást megpiszkálni (de nem igazán férek hozzá), egy ideig még színes csíkokat is sikerült a képernyőre csalnom. Szóval még az is lehet, hogy csak a csatlakozása ment szét, vagy ott engedett el egy forrasztás.Szerintetek ilyet meg tud valaki csinálni?
-
smatte
tag
Erről mit gondoltok?
Kisebb a kijelzője és a felbontása, de árban is kedvezőbb...már 23,5-ért meg lehet venni. -
rszabolcs75
újonc
Sorry, ha kissé offtopic a kérdés, de nem találtam a technológiáról szóló topicot.
Szóval, mit gondoltok az NFC szükségességéről? Egyrészt úgy vagyok vele, hogy ha egy új készüléket vesz az ember, akkor keressen olyat amiben benne van, mégiscsak nézzünk a jövőbe. Másrészt viszont baromira úgy tűnik, hogy csak beszélnek erről a technológiáról és nem történik semmi. Ha abból indulok ki, hogy egy mobilt átlagban két évre vesz az ember, egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a következő két évben számottevően el fog terjedni a technológia. Mit gondoltok??? -
RPka91
tag
Szia!
Nekem holnap lesz egy kijelzőcserém egy DG350-en, már csak a donor szervre vár, mely a postán csücsül, holnap vehetem át. Az igazat megvallva, szedtem már szét egyszerűbb telefont is, de nem vészes. Csak figyelni kell rá.
A kijelzőt innen rendeltem, remélem jó is lesz. Ha sikerült az operáció, és valakit érdekel, akkor majd jelzek ide a fórumba.
-
bagand1
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem a feleségemnek a DG350-et, ami rendben meg is érkezett, megkapta, használta.
Pár napja szólt, hogy a kijelző alján elengedett a rögzítés, tulajdonképpen mozog a kijelző, láthatóan elengedett a ragasztás. Gondoltam, hogy ezt gyorsabban kellene annál orvosolni, mintsem hogy kiküldöm Kínába a TinyDeal-nek javításra, kértem, hogy vigye el egy random mobilszervizbe és kérdezze meg, hogy meg tudják-e oldani, valahogy visszarögzíteni a kijelzőt (ragasztani vagy mittudomén). Ma elvitte szervizbe, ahol közölték, hogy ők még nem láttak ilyen telót és nem is tudják, hogy lehetne javítani. No, ez mg nem lett volna akkora baj, de persze ma délután véletlenül leejtette a készüléket, amiből kiesett a kijelző és még egy pici darab le is tört a képernyő aljából. Szóval torpára ment a kijelző, cserélni kellene.Azt már láttam, hogy valaki itt írta, hogy honnan lehet kijelzőt rendelni, de azt nem tudom, hogy hol lehetne a kijelzőcserét megoldani, tehát ki vállalna ilyen javítást.
Tudnátok ebben segíteni? Van ötletek?
Köszi előre is,
bagand
-
gossipboy
csendes tag
válasz
rszabolcs75 #349 üzenetére
Nincs egyikben sem NFC. Másrészt a eBay nem kamuzik max csak benbenkim7 nevű eladó. De valószínűleg véletlenül bepipálta, hogy az is van benne, hiszen a leírásban már nem szerepel. Szerintem senki nem kamuzik.
-
rszabolcs75
újonc
Sziasztok!
Azt olvastam a topicban, hogy a Doogee DG 350 és az UMI XI Pro gyakorlatilag ugyanaz a készülék. Ehhez képest a topicindító hsz azt tartalmazza, hogy NFC nincs a telefonban, ugyanakkor az ebay az alábbi linken NFC képes készülékként hirdeti az UMI XI Pro-t:
http://www.ebay.com/itm/191236025595?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=490373594146&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Az alábbi linken találtam Doogee DG 350-et: http://www.tinydeal.com/doogee-dg350-47-ips-ogs-hd-4-core-android-429-3g-phone-p-121923.html
Itt nincs szó NFC-ről. Vajon hol lehet az igazság? Lehet, hogy csak az NFC-ben különbözik a két típus? Vagy kamuzik az Ebay? -
susuti1
csendes tag
válasz
#73596160 #346 üzenetére
Sziasztok! Nekem is megérkezett a DÖG!
kamera elsütés gomb pozíció tényleg 10 óránál, a többi jelenség nálam nem volt.
Minden oké vele, de IGO primo-t szeretnék rá feltenni.
De bárhogy próbálom mindig kidob a telepítés végén hogy "User device resolution (1230X720) not supported stb...Tett már fel ilyen navi progit valaki rá? Amúgy meg 1280X720 a felbontása a telónak szóval nemtom mért az 1230-al jön folyton.
sys.txt-t próbáltam már átírni csak lehet hogy rosszul.
Minden ötlet érdekel. Más progi is szóba jöhetne, ha megbízható és free download.Én a tinydeal-ról rendeltem, feketét....persze fehér lett. Áfa kiperkálása és 28 nap várakozás után 36.000ft ban állt meg. Egy nap múlva láttam itt a fórumon valaki írta, hogy a doogee.hu-n már itthon is lehet venni, na szép.
Köszi a válaszokat.
-
kisBözsi
tag
Sziasztok! Nektek működik az automata fényerő szabályozás?
-
Sophia88
újonc
Sziasztok!
Ma már itthon is elérhető olcsón a DG350 készülék is, 1+1 év garanciával a www.doogee.hu oldalon keresztül.
Személy szerint onnan rendeltem meg. A kínai rendeléssel és meglepetés vám és áfa befizetéssel nem kellett foglalkozni, ellentétben a másik kintről rendelt telefonnal. -
give3
tag
válasz
Viktor1203 #330 üzenetére
Win7 alatt futtass végig a kártyán egy hibakeresést. (hibák javításával) Azt hiszem én így oldottam meg ezt a problémát.
-
gabika318
aktív tag
Hibrid rom: Doogee_DG350-d4u-senscamfix.zip
Ezzel rakd fel: SP_Flash_Tool_v3.1320.0.163
Előtte teljes rendszer BACKUP ÉS NVRAM mentés legalább TWRP-vel.DG2014: http://4pda.ru
UI: google a barátod (a fordításban is...)
-
antyg
csendes tag
válasz
gabika318 #325 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Rendeltem a gyereknek egy ilyen készüléket (Doogee DG350) (elméletileg a jövőhéten már megkapom.
) Érdeklődni szeretnék, hogy az említett Senator hibrid ROM-ot honnan lehet letölteni hozzá, valamint található valamilyen pontos leírás a telepítés menetével kapcoslatban?
Valamint érdeklődnék, hogy nem-e tud valaki a dg2014 turbo-val kapcsolatban leírásokat, hogy elérhetők-e hozzá romok, vagy egyéb okosságok (ilyen is fog érkezni
)? Sajnos itt még nincs dg2014-es fórum... de amint lehet, én nyitnék egyet.
Köszönöm!
AntyG
-
Viktor1203
csendes tag
Elujottam addig,hogy aztirja hogy foglalt az sd.
-
gabika318
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a feleségem UMI X1 PRO példánya is. A márciusi FW volt rajta. Fel is dobtam Senator hibrid ROM-ját.
Örülünk mert a képernyő alsó 1 centijének érzéketlensége elmúlt.Annyit tennék a témához, hogy a Kamera app FC-zett, amikor a képszerkesztésre mentem.
Akinek van ilyen gondja, a megoldás:
töröld a kamera alkalmazást a system particióról, majd telepítsd sima user alkalmazásként.Raktam hozzá Xposed + Gravityboxot, ezzel teljesen testre lehet szabni a rendszert.
Egy módosítást csináltam: a Contacts.apk-ba beletúrtam és a névjegykép méretét növeltem kb. 350 px-re.
Ha valakinek kellene, itt elérhető:
ContactsMod-For-X1PRO-DG350-Hybride-ROM.rarA \system\app\contacts.apk és contacts.odex fájlt töröld, májd másold ugyanide a contacts.apk fájlt. Ja és adj neki 644 jogot.
GPS-el semmi gond, nem buheráltam. Fix 5-6 mp alatt, borult időben 5-6 műhold, tiszta időben 9-10.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Dög. Még barátkozunk. Eddig minden pozitív, igaz, a kamera sokadlagos számomra. Éppen személyre szabom. Nem tetszik a gyári felülete, de eddig minden telefonomon használtam launchert. Azt szoktam meg.
Egy Huawei P6 mellett használom, és néha helyette is. Nem egy liga, de nem csalódtam benne. -
Viktor1203
csendes tag
Helló!
Ma lemerült a dg350-m és azóta felraktam töltőre és bekapcsolásnál azt írja,hogy az sd kártya biztonságosan eltávolitható, holott éncska bekapcsoltam,szétszedtem kifújkáltam összeraktam,nem javult.Gyári rom.SzGép látja az sd kártyát.Valakinek ötlete? -
speedyrg
tag
Kedves sorstársak !
Ajánlom figyelmetekbe a mapfactor gps nevü alkalmazást.
Ma teszteltem. Esős teljesen beborult időben autóban szinte tökéletesen működik.
Minimálisan és nagyon ritkán tett kicsit az út mellé- max 5-10méter.
Jelet sosem vesztett. Ingyenes app magyar térképpel ami egész részletes és pontos.Sok sikert hozzá !
-
ticibici
csendes tag
Üdv!
Egy hónapja nyúzom a módosított ROM-mal és mindennel elégedett vagyok (kamera olyan amilyen), de a gps viszonylag könnyen helyet talál állóhelyben, de indulás után elveszti és utána már csak szenved! -
Nagya21
addikt
válasz
Dincsike001 #316 üzenetére
HAli!!
A rendszernek is kell hely, ezért látsz szabadnak 2gb-ot.
Usb csatlakozásnál, az értesítési sávot huzd le, és ott engedélyezd a csatlakozást.
Igen én vettem egy flippes UMI x1 Pró tokot, és abba ragasztottam be a müanyag x1 Pró tokot, így bármikor kitudom venni a tokból a ketyerét.
Ha lett volna már müanyag tokom, nem csak a flippesben van, akkor leesésnél nem reped el a kijelzőm.
Üdv Nagya -
dzsimbo1
csendes tag
válasz
Dincsike001 #316 üzenetére
A 4GB a rendszer lefoglal némi területet ilyen-olyan formában. Ez minden telefonnál így van, ha több tárterület kell, akkor microSD kártyával bővíthető.
Ha kábellel csatlakoztatod a számítógépre, akkor vess egy pillantást a telefonra, és ott be lehet majd kapcsolni, hogy külsős adathordozóként érzékelje a telefont.
Alkalmazásból kinek mire van szüksége, ezt így nehéz megmondani, hogy neked mi kell. A Play áruházban mindig ajánlanak valamit, érdemes nézelődni. -
Dincsike001
újonc
Szia ne haragudj ha hülyeséget írok, de vettél a telefonra egy ilyen tokot,amit rátettél a telefonodra pluszba, és így ezt ragaszottad bele a másik tokba? Én most rendeltem ilyen egész tokot, ami megvédi, de akkor vennem kell hozzá egy ilyen hátlapot is? Előre is köszi a választ,
-
Dincsike001
újonc
Sziasztok! Én még új vagyok itt, most kaptam egy ilyen telót. Az lenne a kérdésem, hogy állítólag 4gb a memóriája, de nekem csak 2gb-ot ír ki, mit csináljak, hogy 4 legyen. A másik kérdésem meg az lenne, hogy csatlakoztatom a számítógéphez usb-vel, a telefon felismeri az usb,-t a gép csipog egyet, mintha ő is felismerné, de sehol sem látom, nem látszik a sajátgépben meghajtóként, mit csináljak, telepítenek kell valamit a gépre? Mit érdemes feltenni a telóra? Ne haragudjatok, hogy ha hülyeséget írok, de még kezdő vagyok, a válaszokat és a segítségeket megköszönném, Üdv dia
-
tarci86
újonc
Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok dg350 felhasználókhoz
A fent említett problémákból én egyet se tapasztaltam, legfeljebb a kameragomb érzéketlenséget, illetve valaki említette hogy jobb alsó sarokban kicsit eláll a digitizer.
Összességében elégedett vagyok a cuccossal, ÁMDE:
Nem tudom tőletek ki tapasztalt hasonlót se nekem egyre sűrvebben-gondol egyet képernyő feloldása után és újraindul. De úgy hogy se pin-kódot se semmit nem kér utána, egyszerűen csak mintha rebootolna egyet.
Ezt egy pár napja eljátszotta, egy ideig semmi. Ma egymás után kétszer is...
Software-es probléma lenne vagy esetleg valami más? Különösebb fizikai behatás nem éri a hiba produkálásakor, szimplán feloldom csak, húzok kettőt a képernyőn, vagy bekapcsolom a wifit...és akkor jön a reboot.
Ezért gondolnék a rendszer hibájára.
Kitkat frissitéssel fog javulni vajon a helyzet?
Mit lehet ezzel kezdeni? Előre is köszi a helpet! -
forzaroma
tag
Hogyha van valakinek Doogee 2014-e nannak szól a kérdés: Bírja egy napig a 2 sim használattal , napi 1,5-2 óra beszélgetéssel?
-
speedyrg
tag
Itt a kamera chip. Tényleg 5 Mpixeles, de legalább tudja a fHD-t.
http://html.alldatasheet.com/html-pdf/587047/OMNIVISION/OV5650/1204/2/OV5650.html
-
kisBözsi
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki ezt a romot?
http://www.needrom.com/mobile/doogee-pixels-dg350/ -
vetroka
újonc
Sziasztok!
tegnap kaptam meg a dg 350et és és nem tudom a mobil adatkapcsolatot elindítani rajta. hiába mutatja hogy be van kapcsolva, nem működik. -
FFairlane
csendes tag
válasz
gossipboy #301 üzenetére
Hogy próbáltad flashelni?
1. Kapcsold ki a telót, akkumulátort vedd ki, és még ne dug fel USB-re
2. SP Flashtoolban tallózd be a ROM-ot (scatter file-t), majd Download
3. Dugd fel a gépre a kütyüt USB-vel
4. Tedd be az akkumulátort a telefonba, kb 5 másodpercen belül indul a rom letöltés -
maxthon99
csendes tag
Meghallgatták imánkat
!!!!
http://logout.hu/cikk/doogee_dg350_pixelek_34_ezerert/bevezeto_sallangok.html
-
gossipboy
csendes tag
Drivert Windows 7-hez vagy XP-hez honnan tudok letölteni? Mert nekem valami A25-ként ismeri fel és amikor a SP Flashtoolban a Download gombra nyomok nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest