- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_zs
csendes tag
Egy napi használat eredménye:
- A beszélőkéje finoman szólva is rossz. Recseg-ropog és az "ellenoldal" semmit nem hall abból amit mondok.
- A többi funkció jól működik.
Mivel ez többek között telefon is, ezért ez eléggé bosszantó. Kb. olyan, mintha csak háttérzaj lenne - az érdekes módon jól hallatszik - de amit én mondok, az nem. Valami ötlet? -
sz_zs
csendes tag
Tegnap boldog tulajjá váltam egy DG350-nek
Mintegy 23 nap utazás után érkezett meg, a feladó szerint "Doggee DG350 MP4 Player"-ként, 25$ értékben. Simán ki is hozta a postás.
Kérdésem:
Szenátor mester írja: "Volt aki bukta az IMEI-t mert behalt az upgrade process 3/4-nel. Javallott MENTENI az NVRAM-ot!!!!" Miként?
Köszönet! -
muszi0521
aktív tag
Heló mindenki !! Hol találom ezt a parancsot .Dalvik Cache !!
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok! Nekem is egy UMI x1 Pro van kb 1 hete. Hát.... A hangerő kicsi Mobileuncletools al is vagyis akárhogy állítom nem változik semmi ( mikrofon , csengőhang , hangszó , stb) IGO , ami a zte III ment ezen nemigazán akar működni. Egyéb: tetszik jó a fényereje ( képe). Lassan tölt. Hozzászólás ötlet ??? Köszönöm. László.
-
TGboy
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy ibuygou.com-on vásárolt, 1 hónapos fehér Doogee DG350 minden gyári tartozékával.
Oka: Már megvan az utódja, Xiaomi MI2S 16GB.
Irányár: 32000 Ft.Szívesen válaszolok minden kérdésre és kérlek, hogy privátban írj.
-
smilecat
aktív tag
válasz
djmaszter #190 üzenetére
Mobileuncletools-ot telepítsd, [link] ott az engineer módban az mtk-t válaszd és az audio (hardware testingben van) profilokban lehet állítani a hangerőt. Nem árt ha rootolt a teló, de nem kötelező.
Ugyanitt még sok mindent lehet állítgatni, pl a kamerát is, de csak ésszel!!!
-
djmaszter
újonc
Megjött nekem is az UMI X1 Pro
Pozitívumok:
- vékony
- szép kijelző
- szép hátlap
- gyors hard
Negatívumok
- nem hall senki jól mikor beszélek, nagyon gyenge a mikrofonja valahol lehet tuningolni?
- gyenge a kamera kb mind egy 3 mpixeles.
- telefonálás közben földönkívüli hangok és zúgások
- gagyi a bekapcsoló gomb, kotyog, mozog.
- lassan telik fel az aku -
kobipeti
aktív tag
DG350 Kamera egyenlőre végleges!
Mai képek az ismert szögből:
A baj amit már említett valaki a jpg tömörítéssel van, ott mossa szénné a pixeleket! 6-8 kamera app-al próbáltam, miui romcserével együtt, a Lenovo megoldása jó eredményt hozoot, program nem fagy stabil:
Innen lehet telepíteni:
link
beállítások:
Adjust effeckts:
explosure: -1
contrast: +1
Sharpness: +1Persze ez variálható, kinek hogy tetszik! Többet nem lesz dg350 Kamera ígérem
-
Senator
aktív tag
Hét végén rakok fel 1-2 csájnadolgot amiket már "meguntam" és szokás szerint "szarrányúztam"
hátha érdekel majd valakit csak azért szólok...
Bocsi az off-ért. -
Senator
aktív tag
Sajnálom srácok, hogy utóbbi időben el vagyok tűnve, de a munkám miatt nem jut időm mostanában netes életet élni
Ezenkívűl annyi új játék érkezett meg hirtelen, hogy azt sem tudom mit csináljak
(tudom, rossz nekem...és nem felvágási szándékkal írtam ezt)
MIUI Rommal kapcsolatosan azért ott még nem tartok sajna, hogy egy faszán működő miui-t eszkábáljak a pixelsre
viszont pont mostanság kezdtünk el foglalkozni a témával avval a barátommal akivel a dugi romot csináltuk.
A baj annyi jelenleg, hogy bár a Pixels megérkezett, de ha hiszitek ha nem fél óra múlva már ki is vette egy ismerősöm a kezemből, hogy "na ezt hadd vigyem el kicsit ... bblablablabla... úgyhogy készülék hiányában most camera project sincs, meg miui se, viszont remélem jövő hét után visszaadja, hacsak nem veszi meg
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy UMI X1 pro jött azt , rendeltem. Gondolom olvastam talán 1 és ugyan az a kettő. No kérdésem a mikrofon és a csengőhangszóró hangerejét lehet e és hol állítani? ( Előző egy ZTE blade III azt minden gond nélkül állítani lehetett.). Másik kérdésem ,hogy olyan led van e rajta amivel az elmulasztott hívást sms stb... jelzi. Én nem találom. Köszönöm László.
-
ivzo
újonc
Sziasztok!
Vettem én is egyet a lányomnak. Én a http://www.geekbuying.com/ oldalról rendeltem.Ingyen postával is két hét alatt megjött. Sajna kiszúrták a vámon és megvámolták. Nagyon tetszik, csak egy gondunk van vele, nagyon halk a mikrofonja. Akkor lehet rendesen érteni amit mond, ha közvetlenül a mikrofonba beszél. Esetleg van valakinek, valami ötlete a probléma megoldására? Esetleg valaki próbálta már ezt a frissítést http://www.doogeemobile.com/download. Előre is köszönjük a segítséget. -
smilecat
aktív tag
válasz
kobipeti #170 üzenetére
Köszi
Nem vitatkozni akarok veled, mert én is örülnék egy jobb kamerának de:
Mint a két képen látszik, tök mások a fényviszonyok, más irányból süt a nap.
Egy app nem hiszem, hogy megoldaná a driver gondot, bár jobb képeket lehet elő csalogatni a készülékből ez kétségtelen.Nekem eddig a Camera FV-5 vált be a legjobban. Érdemes kipróbálni, bár ez sem tökéletes...
Köszi a MIUI-s kép tesztet!
-
ttomcatt
csendes tag
válasz
Turbobacsi #174 üzenetére
Én elfogadnám ezt a képalkotást a helyett, ami van... hiába más a körülmény, látszik, hogy kevésbé tűnik "festménynek"...
-
ttomcatt
csendes tag
válasz
kobipeti #171 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam, feltelepül de sajnos el sem indul az alkalmazás.
Meg félek, hogy amúgy is mélyebben lehet a rendszerben a képalkotásért felelős rész.
Egyébként tényleg sokkal jobb a MIUI-s kép...
Jó lenne, ha a normál Doogee-s rendszerbe be lehetne építeni ennek az algoritmusát.... -
kobipeti
aktív tag
-
jamesdean431
újonc
Sziasztok, valaki nem válna meg egy jól működő Doogee DG350-tól. Nem merek vakon rendelni külföldről.
-
zoollerman
csendes tag
Sziasztok. Dg350 telómnak sikeresek betörtem a képernyőjét 2 napos korában. Ha valakinek lenne egyéb hiba által kinyiffant (tehát működő touchscreen), dg350 telefonja, akkor érdekelne. Köszönöm előre is!
-
kobipeti
aktív tag
Ja!
Google szolgáltatások mennek, gmail, play, térkép! Ha valamit kihagytam írjatok!
-
kobipeti
aktív tag
Teljesen jól működik ami működik!
Na ami nem működik:
- miui sync, MI Cloud
- Theme manager (csak rootként lehet a régi témára kicsomagolni az újat, úgy megy)
- miui music appból az online hallgatás
- jelenleg jbart álltal magyarítva, 90% magyar, 5% angol 5% tyúkláb
- mi locker sajnos tyúklábas, próbáltam szerkeszteni leírás alapján, nem jött össze.
- Hongmi-hez képes vannak kicsi laggok, de abszolut nem zavaró mértékben!ami működik:
-minden a-z-ig, az összes beépített miui app, backup (kivéve online), security, zene (kivéve online), két simkártya kezelés, wlan, bluetooth, gps, akksit nem eszi, miui kamera panoráma móddal, FM rádió. Fagyás újraindulás nincs, nagyon kényelmes tele szolgáltatásokkal, nagyon felhasználóbarát rom!Fel tudom tenni valahova, de Én nem vagyok fejlesztő, csak user. Tovább lépni igen lassan tudok (ha egyáltalán), ha valaki tud vagy szeretne segíteni írjon, küldöm a meglévő anyagot!
-
Sz_Attila
újonc
Sziasztok. Néhány napja én is "boldog" tulaja vagyok 1 ilyen telcsinek. Legnagyobb bajom vele, hogy bizonyos helyeken (pontosan nem tudom hol, de eddig úgy tűnik ott, ahol nincs 3G lefedettség) nincs semmi térerőm. A hiba biztos, hogy nálam van, mivel a kollégámnak is ugyan ilyen telója van, ugyan akkor lett rendelve, a szolgáltató is megegyezik, neki jelzi az "E" betűt a térerőnél, nekem viszont nem is látja a hálózatot. Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
kobipeti
aktív tag
válasz
jamesdean431 #159 üzenetére
Egy fekete egy fehér
megint megelőztek
-
ggeleven
őstag
válasz
jamesdean431 #159 üzenetére
Nekem egy fehér és egy fekete is jött!
Hibátlanok! -
kobipeti
aktív tag
válasz
jamesdean431 #155 üzenetére
Helló!
Nekem innen jött kettő működnek, de garantálni hogy tökéleteset kapsz nem lehet. Akkor magyar boltba kell venni valami telefont, de az is lehet hibás (sőt) de legalább megvan a közelség illúziója, ha maradsz a kínai rendelésnél akkor ezt a kockázatot vállalni kell!
Megelőztek ráadásul ugyanonnan, ez jelent valamit
de még mindig nem 100%
-
ggeleven
őstag
válasz
jamesdean431 #155 üzenetére
Én a minidealről rendeltem egy UMI X1-et és egy DG350-et is (ugyanaz ugye) és mindegyik remekül működik. Tervezem is még egy pár beszerzését ismerősöknek/kollégáknak.
-
jamesdean431
újonc
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy megbízható Doogee PIXELS DG350 telót.
Valaki tudna egy linket adni ahonnan biztos jól működőt tudok vásárolni? Egyszer már befürödtem egy okitelóval.köszkösz
-
ticibici
csendes tag
Levágattam és így passzol bele
1. foglalat: micro SIM
2. foglalat: normál SIMVodafonos kártyával nem működik a mobilnet! Valaki tapasztalt már ilyet?
-
ticibici
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom a leírásokban, hogy mindkét SIM foglalat normál SIM-hez van, de nekem valahogy nem sikerül az 1. számú foglalatba belerakni.
-
igebuntu
újonc
A GO Launcher EX (legalábbis az ingyenes változata) nekem teljesen meghülyítette a Doogiee-t. Véletlenszerűen nyit meg és zár be alkalmazásokat alkalmazásokat, nem reagál rendesen a tapi parancsokra, stb. Szerencsére ez a reboot után csak kb. egy perccel jelentkezik, így volt időm uninstallálni, ami orvosolta ezt a problémát.
Valakinek hasonló tapasztalat?
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Az oldalon jelzed nekiik a problémát, erre ők kérnek bizonyítékot,levideózod a problémát, és elküldöd nekik.
Ök először javasolják javítasd itt, és kifizetik a javítást(hülyeség ne menj bele)
Akkor majd javasolnak 3 megoldást(legalábbis nekem a dögi 100-nál ez volt) :
1 pénz egy részének vissza(esetemben 20%), de ettől még szar a teló!!!!
2 küld vissza, ha rossz küldenek újat(elöre jelezd nekik, hogy a postát vissza ők állják!!!!),hacsak a szabályzatuk mást nem mond.
3 x összegért küldenek egy újat, (a régi ittmarad pótalkatrésznek), én eztet választottam.
Üdv Nagya -
Turbobacsi
senior tag
köszönöm annak aki segített: sikeresen felflasheltem a ROM-ot, minden működik. (win7 64bit alatt nem ment, XP 32 bit-en simán ment)
-
Turbobacsi
senior tag
ami ITT van FW, az jó lehet tartaléknak?
-
stagabi
csendes tag
Hello Srácok!
Apró problémám akadt a fiam dg 350 es telcsijével,teljesen érzéketlen a kijelző! Tud valaki megoldást? Köszi! -
Cony02
újonc
Sziasztok!
Köszi az előbbi válaszért, nézem is az oldalt!
Még annyi lenne a kérdésem, - bocsi a kotnyeleskedésért- hogy a külföldi rendelés végett, hogy van a garancia? Van egyáltalán rá? Ha van akkor gondolom csak külföldi - kínai. Hogy lehet visszaküldeni meg ilyenek? Ez az egyik visszatartó kérdéssor még, ami 100%-an eldönti, hogy ez a telefon legyen-e vagy maradjak egy Alcatel-nél..
-
smilecat
aktív tag
válasz
Turbobacsi #134 üzenetére
Amennyit értek hozzá...
Az úgy jó lesz. Ha a hozzá adott scatter file van behúzva(úgy tűnik) akkor elvileg semmi gond nem lehet a ROM felrakásánál.
Nekem win7 64bit-en nem ment se a V5 se a V3-as flashtool ezért egy 32bit-es rendszert kerestem. Ott minden bindzsizés nélkül azonnal sikerült a művelet a V3-al.
Próbáld meg előbb win7 64bit-en, aztán ha nem csinál semmit (mert ha nem tetszik neki akkor el sem indul!) akkor az XP-s rendszeren. Mást nem tudok ajánlani.
Amit még olvastam erről a "hibáról" az az, hogy általában a Home-os win7-en nem működnek. -
Senator
aktív tag
Már utazik az új pixels, direkt rendeltem egy újat, hogy meg tudjuk csinálni a kamera témát. Nem igéret, de REMÉLEM szab. idő függvényében jövő hétvégére lesz megoldás. Ha más nem, csinálunk egy olyan romot amiben az eredeti kamera van benne, kinek melyik kell...
Örülök. hogy jól muzsikál a romAzt hittem a dugi oldalán lévő rom tök új, sorry
De amúgy elmennek a sunyiba, hogy lassan 3 hónapja nem reszeli meg a gyár ezt a hibát, pedig 97%-ban softwares hiba. Namajd főzünk rá egy KitKat-et csak érkezzen meg a Valencia is
Már ha sikerül főzni, annyira nem egyszerű mint leírni
Lesz hamarosan egy két "kacatom" ismét ha valaki keres, privizz rám.
-
kobipeti
aktív tag
-
smilecat
aktív tag
válasz
kobipeti #131 üzenetére
Valamit csak javít ha csináltak belőle egy frissítést... Az a kérdés mit...
Egyébként meg csak reg után tölthető sajnos
Nekem a mostani jól müxik (hybrid ROM) és csak akkor cserélném ha ez a kamera dolog végre megoldódna, mert hiába írták a facen nem találtam erre utaló nyomokat, hogy megoldották e vagy sem ezt a problémát.
Addig meg minek bolygatni egy remekül működő ROMot nem igaz? -
kobipeti
aktív tag
Helló!
Ránéztem az ebay-re, de olyan nagy olcsóságot nem láttam hogy megérje egy nevesebb wepshop-pal szemben (ÁFA ugyanúgy terheli az EU-n kívüli vásárlást mindkét esetben), meg azért figyelni kell az eladó visszajelzéseire! Itt találsz segítséget a rendeléshez, meg hogy most aktuálisan mi számít megbízható boltnak (sajna van ami változik): link
Senator: az már régen fent van, szerintem ez van rajta alapból, itt találtam egy újabbat, de semmin nem javít: link
-
Cony02
újonc
Sziasztok!
Én is nagyon szeretnék ilyen telefont venni és úgy gondoltam az E-Bay-ről fogom megrendelni. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy volt-e olyan, aki onnan rendelte, és hogy mennyit kellett fizetnie? Sajnos szűkös a keretem... -
Senator
aktív tag
Nekem per pill nincs DG350-em, ezt valaki próbálta már esetleg? Tapasztalatok?
http://www.doogee.cc/en/gb/xiazai.asp?Page=2
DG350-14-0404Volt aki bukta az IMEI-t mert behalt az upgrade process 3/4-nel. Javallott MENTENI az NVRAM-ot!!!!
Állítólag szar vol az USB kábel, azért állt meg az upgrade... Az ördög nem alszik, lehetőleg először olyasvalaki reszeljen aki jártasabb a romolásban
De nekem mind1...
-
kobipeti
aktív tag
-
kobipeti
aktív tag
Helló!
"Véletlenül" a htcmanian belebotlottam egy MIUI-ba , amit jbart-al meg is magyarítottam, egyenlőre kifogástalanul működik, de még tesztüzem van (meg vannak a fordításnak hiányai). Van rá igény mert akkor kiteszem valahova, de még tesztelem (wifi, telefon, kamera működik)
-
Turbobacsi
senior tag
-
Beni2360
félisten
Hi gyerekek! Ma lettem 65 éves és megleptem maga 1 doogee dg350 supr kis telcsivel nékem gyönyörűen fut minden,Synic nevű navit tettem rá és a szobámban megtalálja a műholdakat, kint a kocsiban is tökéletes pontosan úton tartja a jelet.A wifije is nagyom erős fullal megy amit itt a HP pavilioa g6 is tud.Én eddig nem piszálnék bele csak a letőlthető határig.. Valaholazt olvastam, hogy az
andridra együtt épitik a trlcsiket és "fejlesztik"
-
smilecat
aktív tag
Garit itt senki, ezekre a kínai 1 éves gari az érvényes.
Aki mást mond annak vagy van szervizes háttere (telefonokkal foglalkozik) vagy ugyanolyan hazudozó mint a legtöbb ilyen webshop és a lényeg, hogy eladja a készüléket utána mehet mindenki amerre lát...
Ahogy nézem nem túl bizalomgerjesztő oldal, én inkább kintről rendelem meg mint hogy ilyen közvetítőkön keresztül csináljak bármit is. Igaz, hogy macerásabb gariztatás esetén. De a döntés a tiéd... én kihagynám... -
Málni
csendes tag
válasz
kobipeti #118 üzenetére
Én azt gondoltam elírták és bruttó akar ott lenni, ha már semmilyen költség nem terhel ezen felül
Ha jól vettem ki amit írtak, Kínából hozzájuk megy először és utána postázzák nekem, nem közvetlenül érkezik hozzám...Ki foglalkozik itt ennek a telónak a beszerézésvel, aki garit is ad rá?
-
kobipeti
aktív tag
Hát ahogy írják, ha nettó az ár akkor az ÁFÁ-t neked kell fizetni, ezzel ellentmond hogy semmilyen költség ezen felül nincs! Esélyes hogy lehúzós oldal Kínából megrendeli neked a telefont a címedre, és ha kiszállítják és ÁFA-terheli akkor azt Neked kell megfizetni! Kérdezz rá konkrétan, hogy ki fizeti az ÁFÁ-t, de az előreutalással is kételyeim vannak!
Sajnos a telefonszámuk sem elérhető, nincs az oldalon csak email, több mint gyanús! Van itt egy két kolléga akik szívesen beszerzik, és megbízhatóbbak mint ez az oldal, ha nem akarsz kínából rendelni.
-
Málni
csendes tag
válasz
smilecat #116 üzenetére
Ezt írták: "Termékeink nagy része külföldről import raktárból érkezik, az említett készüléket is külföldről tudjuk biztosítani. Az oldalon feltüntetett összeg nettóban értetendő, több költség semmilyen formában nem terheli a vásárlót. A szállítás általában 6-10 munkanapot vesz igénybe ennek ideje lehet több 1-2 nappal az adminisztráció miatt, de ugyan annyival kevesebb is. Átlagosan minden vásárlónk 2 héten belül készhez kapja a megrendelt készüléket. A szállítást idén márciustól ingyenessé tettük, így az sem kerül önnek plusz költségbe, a csomagról nyomkövető azonosítót kap, mellyel a www.posta.hu oldalon figyelemmel kísérheti a terméket. A készülékek szervizelése kizárólagosan Magyarországon történik. Hiba esetén a készüléket elküldi a Budapesti székhelyünkre és mi 2 héten belül vállaljuk a készülék javítását valamint esetenkénti cseréjét."
-
smilecat
aktív tag
előre utalni nekik? paypal van nekik? melyik nagyker ez?
Szerintem ők is onnan rendelik, ha akciós akkor kb ennyi ha áfa is terheli, nekem kicsit drágább volt mert 115$ volt, és magas volt a dollár árfolyama ill áfát is fizetnem kellett. (36 volt a vége)
Tehát az ár jó, a kérdés az, hogy azonnal kapod vagy te is vársz 2-4 hetet míg meghozzák neked kintről... -
Málni
csendes tag
Én is szeretnék ilyet venni!
onagykeren találtam 31 ezer Ft-ért. Kérdeztem tőlük milyen egyéb költségek terhelnek még, azt válaszolták ezen felül semmi, viszont előre kell nekik utalni a pénzt. Szerintetek érdemes akkor innen rendelni? Külföldről nem szívesen tenném hiába olcsóbb pár ezerrrel, ha vmi hibája lenne v elkallódna nem szeretném visszaküldeni Kínába meg várakozni rá heteket/hónapokat...
-
Turbobacsi
senior tag
-
-
muszi0521
aktív tag
Ez akkor történik .Amikor újra indításnál .Bekapcsoló gomb és a hang fel együtt indital .
-
muszi0521
aktív tag
Doogee 2014 Turbó.
-
muszi0521
aktív tag
Véletlenül el állítottam a be botolási menüt . Nem tudok sd- kártyáról botolni . Azt írja ki hogy
incs parancs:
Ha tud valaki segítsen. A telefon amúgy működik . -
Senator
aktív tag
Jól sikerült a driver link
[link] -
Senator
aktív tag
MTK Preloader Drv
[link]Download gombot megnyomod, csatlakoztatod kikapcsolt allapotban a keszuleket es amikor keri, hogy kell a driver, add oda neki ezt, mi ezt használjuk.
-
Senator
aktív tag
6 hónap garancia? Cseppet sem szabályellenes .D Áfás számlára ne is számíts szerintem, kapsz vagy egy 0% áfás számlát vagy egy nyugtát .D Aztán ha a cég elérte az adómentességi határt - nem emlékszem pontosan hány millió - utána megváltozik majd a cég neve, dögöljek meg ha nem lesz igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged