- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivga
csendes tag
válasz
Anonymus23 #847 üzenetére
Írtam privát üzenetet Anonymus23.
-
ivga
csendes tag
Sziasztok! 1 hónapja sajnos kinyiffant a bekapcsoló gombom és le is állt a készülék sajnos nem tudok telepíteni rá semmi alkalmazást, mert bekapcsolni sem tudom. Lehetetlen hozzá találni gombot nincs véletlenül valakinek eladó dg350 vagy Umi bekapcsoló gombja? Teljesen hibátlan még az egész készülék sajnálnám kiselejtezni. Vagy van valakinek olyan készüléke, ami teljesen tropa, de jó a bekapcsoló gomb az működik, megvenném abban az esetben az egész készüléket.
-
antalz77
újonc
Üdv. mindenkinek!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat,tapasztalatokat mivel nekem is van egy doogee-m.Csak úgy jártam vele mint az egyik fórumozó,elvittem szervízbe mert nyüglődött a bekapcsoló gombja.Gyorsan szétkapta,és azzal a lendülettel szét is hullott a gomb.Így most már be sem lehet kapcsolni.De olvastam többen is hirdetik a hibás készüléküket alkatrésznek.Kérdezném,esetleg bekapcsoló gombot tudna nekem valaki eladni?
-
Anonymus23
veterán
Nekünk volt 2 UMI X1 Pro is a családban. Az egyiket öcsém használta, asztalos, kb fél évig bírta, a sokadik leesést már nem bírt a technika, a kijelzője eltört, az Alsó 1/3-a nem érzékelt már. Ekkor megkapta a feleségem telefonját, ami több mint fél éves volt, tökéletes állapotban, kb 2 hónap múlva az egyik sarkát már kitörte a kijelzőnek, de még mindig működött a technika, majd most újabb félév után (többszöri leejtés után) az egyik körforgalomban kirepült a kocsiból mert csak fel volt rakva a műszerfalra, a kijelző már pókhálósra tört, de még mindig működött, majd pár hétre rá, csak beadta az unalmast. Ez az UMI küzdött rendesen, de csak felülkerekedett az öcsém rajta
Szóval van 2 UMI X1 Pro belszerv (az egyik tökéletes hanggal, a másiknál a hang az nem volt 101-es) és alkatrészek, azaz 2 akksi, fekete hátlap, gombok, meg ilyesmik (DG350-hez képest annyi, hogy ez 900MHz-es 3G-t is tudja (Vodafone miatt jöhet jól).
Ha valakit érdekel jelentkezzen és megegyezünk. Van egy halom fólia is még hozzá.
Ja és ezt az öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy vegyen már végre egy normális strapa telefont
Más telefon úgysem bírja nála fél évig sem. -
umlajos
csendes tag
Szia,
nekem is csak jó tapasztalatom volt a telóval. Nem hiszem, hogy több gond lenne vele mint akár a Samsung S-es sorozatával (feleségem kínlódott az S3, most meg az S4 minivel). A kamerát nem kell használni :-) , meg lehet kicsit jobban kell vigyázni rá, nem szabad nagyon ütni-vágni, de szerintem ezek totál használható készülékek viszonylag jó SOC-kal és kijelzőkkel.
Lajos
-
plömplöm
őstag
umi x1 pro, itt a kezemben, sajátom, hónapokkal ezelőtt leesett magasról, csempére, berepedezett a kijelző bal alsó sarka, azóta is repedezik tovább ott a sarok környékén, ennek ellenére stabilan és hibátlanul érzékel mindenhol, a kijelző is hibátlan, szóval nem kéne feltétlenül temetni sem ezeket a gyártó(ka)t, sem a konkrét típus(oka)t
-
-
gabika318
aktív tag
KUKA!!! Ismerősi körben is volt már ilyen DG350 és X1 PRO is. Több ilyen teló is került a környezetembe, rettentő rossz választás volt. 12-13 ezer Ft egy új LCD, ráadásul külön az érintőt nem lehet cserélni egybe van implantálva az LCD-vel. Most már ennyit még zsír új állapotban sem adnék érte.
Most már beláttam, ha jó minőségű kínait akarsz, azt a 40-50 ezres kategóriától kell keresni.
(JIAYU forevőőőr ...)
-
krics
tag
sziasztok, van nalam egy umi x1 pro alias dg350. Rettento ghost touch problemaja van, szinte keptelenseg barmit is csinalni vele, mert allandoan elnyomkodja maganak a dolgokat, ahelyett, hogy azt csinalna, amit en szeretnek. Gyari JB romnal kezdte, de lecsereltem egy kitkat romra, problema maradt. Ebbol gondolom, hogy kerem ez itten egy hardware gond az erintokijelzovel. Jol gondolom-e, mit lehet ezzel kezdeni? Vigyem el valami sufnituning szervizbe? barki akinek volt ilyen gondja, hogy oldotta meg? Kuka es masik telo? Koszi
-
umlajos
csendes tag
Sziasztok,
van egy nagyon szép állapotban lévő DG350-em, aminek sajnos valahogy elpattant a gombok felett a kijelzője. Először csak a home billentyű nem ment, aztán most eljutott oda, hogy a kijelzőn használat közben megnyomódik egy pont (mintha az ujjammal ott érinteném meg), így már használhatatlan. Olvasom, hogy van kijelző, meg digitizer, én nem tudom a különbséget, hol lehet erről olvasni?
Nekem melyik lehet a problémám?
Sajnos nem találtam olyan oldalt, ahol lehet rendelni ilyen alkatrészt, tudtok segíteni?
Ha nincs segítség, akkor eladom donornak, teszek fel képeket is róla. :-(
Köszi!
Lajos
-
gabika318
aktív tag
Hali!
Valaki fel tudná tölteni valahova azt a mixelt, Senator féle hibrid ROM-ot. Sehol nem találom a gépen, a neten lévő link nem működik. Hálás köszönetem.
-
macsocop
újonc
válasz
Anonymus23 #833 üzenetére
Amúgy megtalálható az Alin a dg350 hátlap is, de már nincs. Azt nem tudom, miért nem veszik le.
Írtam a szervizesnek emailt, de a google közölte, hogy nem tudta elküldeni. Lehet, hogy már az sincs meg ...
Az a furcsa, hogy a telefont még mindig x ezer helyen árusítják, de pár hülye tokon, meg kijelző panelen kívül semmi nincs hozzá.
Mindegy, azért köszi még egyszer
.
-
macsocop
újonc
válasz
Anonymus23 #831 üzenetére
Köszönöm Anonymus23
.
Sajnos amit megadtál, arra ezt írja ki: "Sorry, The Page requested can not be found!
"
Erre már én is rászaladtam egyszer.
Próbáltam az UMI-s verziót is, de egyszerűen nem találok semmit. Állandóan mindenféle tokokat, kemény vagy puha hátlapokat ajánlgat ... Megjegyzem ezek a védő hátlapok sem kaphatók sehol. Ha 1-2 esetben találok eredeti hátlapot, akkor meg azt írják, hogy már nem elérhető.
Megpróbálom esetleg a pesti doogee szervizest felhívni vagy írni, hátha lehet nála venni.
Üdv
-
macsocop
újonc
Tiszteletem mindenkinek!
Egy kérdésem lenne:
Tud-e valaki olyan linket, ahol a DG350 telómhoz vásárolhatok gyári eredeti hátlapot, a pixelest. Nem plusz tokok egyebek érdekelnek.
Már próbálkoztam mindenféle módon, de állandóan a védő hátlapokat, tokokat ajánlgatja minden qrva oldal.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Viktor1203
csendes tag
Helló!
Van egy donornak való dg350-em ha érdekel vkit. -
ringding86
újonc
Sziasztok!
nincs valakinek véletlenül eladó bekapcsológomb flex kábelje a telóhoz? Sajnos sérült a fólia, így a készüléket nem lehet bekapcsolni... Pedig mentes a tipikus betegségektöl. Egyáltalán cserélhetö ez a flex vagy egyben van az alaplappal? Köszi elöre is!
Üdv:
Ádám
-
Oscarissimo
újonc
válasz
keccskeccs #804 üzenetére
Helo, keccskeccs!
Engem érdekelne az eladó két darab mikrofonod.
Kapott egy kis vizet a készülék és úgy tűnik, hogy csak a mikrofonnak lett baja.
Privátban is írtam már, hogyan juthatnék hozzá?Oscarissimo
-
pinyő76
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. Van dg 350 -em. a kamera szorakozik nem nyitja meg kiirja hogy a galéria nem elérhető pedig a galériát megtudom nyitni. A kamera viszont nem müködik nem tudok fényképet csinálni. Tud valaki segíteni. Előre is köszönöm.
Zoli. -
sonny007
tag
Sziasztok.
Napokban arra lettem figyelmes, hogy a power gomb alsó részét betudom nyomni szinte teljessen mintha nem is lenne ott gomb. Tetejénél érzékel. Mintha csak a felső részénél lenne gomb..
Valakinek ment már tönkre a power gomb?
Itthon valamilyen szervizben tudják orvosolni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
sonny007
tag
Szevasztok!
Olyan problémám adódott, hogy próbáltam feltenni a telefonra custom rom-ot. Már csináltam ilyet probléma nélkül ment bíztam benne most is fog menni de nem sikerült.Elméletileg a custom recovery fent van a telefonon de nem jön elő a (hangerő le+power) gomb nyomására. Volt amikor párszor bejött de azóta egyszer sem. Viszont rendszer sincs rajta mert töröltem, és utána akartam rá tenni a másik romot csak az hibát írva nem települt.
Valami ötlet esetleg? Vagy ezen csak a szerviz segíthet?
Telefon típusa: UMI X1 ProElőre is köszönöm a segítségeket.
-
matyika93
újonc
Üdv!
Így egy év távlatából mik a tapasztalatok a telefonnal kapcsolatban? Érdemes venni újat Németországból 25E Ft körül?
Köszönöm a válaszokat!
-
nkeith
csendes tag
haver elhagyta a bekapcsoló gombot
valami alternatív, akár szoftveres megoldás? az okosgombot már néztük de kiderült a 200ft-os csak a por ellen vég de nem műxik (ezt az ebayes eladó is elismerte utólag - full refund!)
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Öcsém leejtette a telefonját a kijelző szépen eltört, így lesz haszna a donor telefonnak.
Tud valaki esetleg YT videót, hoyg hogyan kell szétszerelni a masinát, mert akkor a kijelzőt megmentenénk a másikból.
Előre is kösz a segítséget -
Bowdenn
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel. Semmi baja nincs, szép állapotú!
http://hardverapro.hu/apro/doogee_pixels_quad-core_hd_ips_dual_sim_android_okostelefon
-
sonny007
tag
válasz
Anonymus23 #812 üzenetére
Amúgy van használható custom rom a X1 Pro-ra? Amivel gyorsabb esetleg stabilabb a telefon?
Újdonságképpen manapság elég sok alkalmazás kifagy,leáll magától.Köszönöm.
-
sonny007
tag
válasz
Anonymus23 #805 üzenetére
Szia!
Érdekelne engem ez a téma, nem nagyon vagyok jártas ezekben a kínai telefonokban. Viszont nekem a fülnél lévő hangszóró nagyon halk.. Ezzel az MTK Tools-al lehet szoftverileg hangosítani rajta? Ha igen leírnád nekem a menetét, vagy linkelnél olyat ahol leírják normálisan a teendőket?Előre is köszönöm!
-
czerna
csendes tag
Sziasztok!
Asszonypajtásomnak van ilyen telefonja és mostanában elkezdett vicceskedni.... Se fényképet nem tud készíteni se letölteni képet se küldeni képet se semmi... Sem Messenger se Wattsup se semmi... és amikor fényképezni akarna, a telefon kiírja, hogy kamera hiba... sajna xda-developersen se találtam hozzá romot amit felrakhatnék mert szerintem szoftverhiba lehet, se máshol aki tudna megoldást privátot mindent megköszönök!!!
Köszönöm a tippeket/segítséget!!!
Pacsi! -
keccskeccs
újonc
válasz
Anonymus23 #805 üzenetére
Hangszóróm nincs, nekem csak a mikrofonnal volt bajom s rendeltem 4 db- ot, 1- et megtartok, ezèrt eladó 2 db
-
Anonymus23
veterán
válasz
keccskeccs #804 üzenetére
Hangszóród nincs véletlenül?
van egy komplett Umi X1Pro, minden jó rajta egyedül az a gond vele, hogy se a fülnél lévő, se a hátsó hangszóró hangereje nem az igazi (már fel van tolva erősebbre az MTK toolsban).
Érdekes módon ha 3,5-es jackkel használjuk, akkor annak a hangereje teljesen jó. -
keccskeccs
újonc
Ha kell valakinek van mikrofonom 2 db eladó, 400 huf/ db
-
Bowdenn
csendes tag
Ezt a gravitybox is el tudja látni ingyen. Sőt én beállítottam a visszagomb dupla érintésre az alvást, tehát már elve feleződik a power gomb használata. Az enyém lassan egy éve vékony műanyag tokban és zsebben lakik. Tökéletes állapotú, szerintem abszolút nem vállalhatatlan konstrukció.
-
A Gázos
csendes tag
A gomb problémát megoldotta egy android smart button 650 Ft.-ból. Letöltöttem mellé az IKey alkalmazást, és tökéletes. Nyugi angolul indul, nem kell megijedni a kínai írásjelektől.
De találtam alkalmazást a hangerőgomb power gombként való használatára is, de inkább nem azt fingatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest