Új hozzászólás Aktív témák
-
kisBözsi
tag
Szia!
Ha szükséged van a GPS-re is, akkor maradj a samsungnál. Nekem nagyon pontatlan, és lassú a GPS. Persze holdakat hamar talál. Teszt programokban elég jó pontosságot mutat. De mikor navigálni szeretnék vele, akkor út mellé rak, ahogy korábban írták. Sőt 90-es tempó mellett egy kanyar után megy tovább egyenesen, és jó pár másodperc után jut eszébe, hogy már nem ott vagyunk. Városban abszolút használhatatlan. De, amikor álok, vagy 30km/h-nál nem megyek gyorsabban, akkor jól működik. Talán szerelek egy tartót a Babettámra.Amúgy a többi részével maximálisan meg vagyok elégedve.
-
kisBözsi
tag
Sziasztok! Nektek működik az automata fényerő szabályozás?
-
kisBözsi
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki ezt a romot?
http://www.needrom.com/mobile/doogee-pixels-dg350/ -
kisBözsi
tag
Sikerült a ROM csere. Az volt a baj, hogy amikor kikapcsolt állapotban gépre dugtam a telefont egy pillanatra látta a gép a soros portot, majd azonnal eltűnt a hardver listáról. Mintha kihúztam volna a kábelt. A drivert is nehézkesen tudtam csak feltenni. Amikor rádugtam a telefont a gépre figyeltem a hangjelzést, hogy hardver csatlakoztatva. Abban a pillanatban katt a download gombra, és úgy maradt. Ment is fel rá az új rom. Szerintem a gyári kamera jobb. A touch-al meg nem is volt problémám. Egyedül a GPS ami nagyon vacak benne. Még igazán nem volt időm foglalkozni vele. Én sokat járok külföldön, és emiatt a net alapú gps nem jó nekem. Android 4.2.9 20140320-160450
-
kisBözsi
tag
Üdv!
Nekem a nagy sim a 3g, a mikro pedig a sima. Először a rajz szerint tettem bele a kártyákat. Pechemre kitörtem a rajz szerint a sim-et, de pont fordítva kell. De nekem nincs benne matrica, csak a belesütött rajz. Az szerint nekem pont fordítva működik. Az első hozzászólásban az van írva, hogy fordítva kell beletenni, mint ahogy a rajzon van. Amikor megcseréltem a hozzászólás szerint akkor sem működött a 3g. Utána néztem csak meg a beállításokat. Kiderült, hogy még meg kell adni neki a vodanet dolgait. Aztán már működött rendesen. -
kisBözsi
tag
Sziasztok!
Le tudná valaki írni, hogy mégis hogyan kell a Senator ROM-ját feltenni? Próbálkoztam az SP Flash Tool progival, de nem működik. Nem látja a telefont. Az MtkDroidTools-al viszont tudtam gond nélkül teljes biztonsági mentést csinálni. Win7 prof 32bit van a gépemen. Én driver hibára gondolok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged