- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Megpróbáltam Senator ROM-ját feltenni a barátnőm Umi X1-esére, de sem a 3-as, sem az 5-ös SP nem reagál semmit a download megnyomása és a telefon csatlakozására. Driverhibára gyanakszom amúgy...
Ötlet, hogy mit csinálhatok rosszul?Szerk: root-on és MTKDroid-os backupon túlvagyok, szóval valami működő driver van már.
-
kobipeti
aktív tag
Úgyisvan!
A vaterásnál ott van, hogy a címedre rendeli, megjön a cucc Te meg fizeted az ÁFÁ-t ha szükséges!
A másik esetben szintén itt tudsz tájékozódni.
Tehát, ha kell áfát fizetni, akkor mindkét esetben Te fogod megtenni nincs benne a vételárban!
-
smatte
tag
Én is egy ilyen telóban gondolkodom - bocs, ha kicsit OFF - , de átrágva jó adag kínai és magyar oldalt, nekem úgy tűnik nem éri meg kínából rendelni (javítsatok ki ha tévedek). A legolcsóbb helyen 26e Ft a cucc, erre még az ÁFA és már 33e-nél járunk. Magyar oldalon meg 30-31-ért már kapható. Persze ha valakinek van tuti tippje, hogyan legyen ...khmm.. minden happy, szívesen veszem priviben
-
kobipeti
aktív tag
Helló!
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, több hét utánaolvasás után a legkevesebb gond a minideal rendelésekkel volt, ehhez a táborhoz Én is csatlakoztam! DHL-el 6 nap alatt itt volt, ÁFÁ-t kellet fizetni ami 27% középárfolyamon, összesen 34500 Ft-ban volt a telefon, és egyenlőre nem a fényképező miatt szeretjük, de a DOOGEE beígérte a javítást!
-
Monek
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket. Tudtok segíteni, hogy honnan érdemes megrendelnem? Én a pandawill-t néztem, de nincs tapasztalatom a webáruházzal kapcsolatban. Nem szeretnék a vételáron felül plusz költségeket fizetni. Milyen tapasztalatotok van a boltokkal kapcsolatban? Szállítási idő, megbízhatóság, stb... Melyiket ajánljátok?
És hogy ne legyen teljesen offtopic a kérdésem, tudnátok adni linket ahol ezzel a készülékkel, gyári rommal készült képeket böngészhetek? Kültéri, beltéri, makro stb...
Köszönöm! -
TGboy
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég a páromnak vettem egy ilyen telefont. Olvasva a topikot és a külföldi oldalakat ugyanazok a gyermekbetegségek ütik fel a fejüket sok felhasználónál.
Nálunk a videó rögzítés minősége rettentően rossz és két másodpercenként van benne egy akadás, olyan mintha egy üres fekete képkocka kerülne bele a felvételbe. A képernyő érzékenysége az alsó negyedben furcsa, úgy tűnik nem ott érzékel ahova az ujjamat teszem.
Sajnos ezeket mind a gyári ROM-mal és az itt található Doogee_DG350-d4u-senscamfix.zip ROM-mal is tapasztalom. Viszont az új Doogee_DG350-d4u-senscamfix.zip ROM-mal a rendszer gyorsabban reagál, mint a gyárival, nem tapasztaltam GUI lagot. Itt meg is köszönném a készítők munkáját és további fáradozását.
Meg tudná valaki mondani, hogy a neten fellelhető [ROMs] [4.2.21] [MIUI INDIA/BULGARIA] MIUI V5 for DOOGEE Doug Turbo DG2014 [MT6582] kompatibilis, használható a Doogee DG350-el?
-
törölt tag
Doogee ? Nekem TURBO DG2014 van .
-
szmyky
aktív tag
A wifi vevője is szuper szerintem, mert a régi HTC One V-met simán veri!
-
szmyky
aktív tag
Ígértem egy pár képet, hát időm sajnos nem sok volt, de futtában csináltam párat...
-
szente
addikt
Tesómnak is megjött a telefon, neki sem érzéketlen a kijelzője, sehol sem.
02.17. SW van rajta. -
upbuvar
tag
Én is megkaptam tegnap, tréfa nélkül.
Antelife csomagolás, cellphone megjelölés.
04.16-n rendeltem, akcióban 98 USD volt.
A fiam kapta meg, a héten vettem magamnak egy Galaxy S4-et.Első tapasztalatok: a kijelző szerencsére nem érzéketlen az alsó harmadban sem.
A kamera tényleg gyenge, a gps viszont várakozáson felül szuper! -
szmyky
aktív tag
válasz
Turbobacsi #77 üzenetére
Nem volt vám...az eladó kis értéket írt rá.
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Megjött ma nekem is a DG350-em...10 nap alatt(free shipping) ért ide 04.28.-án adták fel és 05. 09.-én a kezemben van.
Hát, felemás tapasztalatom van 3-4 óra használat után.
Hardverileg ok, az is tetszik, hogy nincs agyonrakva mindenféle ránk kényszerített programokkal!
Azonban nekem túl sikamlós a hátlap (száraz kezű vagyok), a kamera pedig ... hagyjuk, nem vagyok kibékülve vele.
Holnap csinálok képeket és felrakom ide.
Az internet pörög rajta rendesen!
A telefon nagyon össze van rakva, egy roppanást nem hallani akárhogy nyomkodom is 5-ös!
A kijelző tényleg szép, de nagyon rá kell ereszteni a kezünk, hogy történjen valami, bár lehet, hogy a fólia gáz, ami rajta van gyárilag, majd leszedem és megvizsgálom úgy is, remélem akkor javul az érzékenysége!
Mindenesetre az árát megérte, de nem biztos, hogy megtartom még barátkozom vele egy pár napig!Valaki nem tud ajánlani rá valami szilikon tokot?...nem találok rá sehol csak azt a szétnyitható pénztárcaszerűt, de az nem tetszik.
-
daara
aktív tag
Vette valaki magyarországrol ezt a telefont?(kíváncsi vagyok)
-
lpt67
újonc
Sziasztok, a minap én is tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak, minden tökéletesen működik, kivéve hogy magasabb hangerőn minden fülessel recseg, kikapcsolt eq-val is, Poweramp limiter se használ semmit. Valaki tapasztalt hasonlót? Factory reset megvolt kétszer is, semmi nem változott.
-
igebuntu
újonc
Valaki próbált már ebbe a telóba 64GB-os microsd-t?
-
igebuntu
újonc
Ha valakit érdekel, hogy hogyan lehet a startup/shutdown zenéket kikapcsolni (engem nagyon zavart):
A /system/media könyvtárban van a bootaudio.mp3 és a shutaudio.mp3. Egyszerűen át kell nevezni őket (pl.: bootaudio.mp3.off), és nem fog többet hangoskodni be/ill. kikapcsoláskor.
A művelethez rootolt fájlkezelő kell (pl.: Total Commander).
-
Senator
aktív tag
Bocs mindenkitőt, baromi elfoglalt vagyok mostanában
A rom nem fogja megoldani a ghost touch problémát, idáig is túlmelegedésre gondoltam, miután elolvastam amit írtál újabban, inkább vissza kellene küldened a telót szerintem.
A régi camera app nem lesz fent sehol, mert nem olyan egyszerű a téma, hogy csak felrakod az apk-t. Próbáljuk megoldani, hogy vissza tudja tenni aki akarja, de nehézkes a folyamat mert eladtam a pixelst és csak jövő héten érkezik meg az új
Kis türelmet kérek.
A touchscreennel mi nem tudunk többet javítani, az érzékenységet lehet még variálni a build.prop editálásával, hozzá kell adni néhány sort. Ezt mi végül nem hagytuk benne a romban, viszont működik a dolog, de csak ésszel... Itt a link, Second Way Editing Build.prop (Root) - ról van szó:
http://androidplayworld.blogspot.hu/2013/11/how-to-increase-touch-screen.htmlHa találtok valami überkirály beállítást légyszi osszátok meg
, de nem hiszem, hogy itt van a kijelző alsó 1 cm-res gond megoldása, de ki tudja ....
Arra is kiváncsi vagyok, hogy a friss ropogós doogee ugyanilyen lesz -e...
-
bagand1
csendes tag
Köszi a választ.
A második a fontosabb, tapasztalatból tudom,hogy nem szerencsés, ha nem világítanak a gombok.
A LED kapcsán érdekes, amit írsz, mert itt a z oldal alján szereplő kérdések-válaszok részben azt írják, hogy van LED értesítés, de mondjuk nem lepne meg, ha félrebeszélnének, ezért is csekkoltam a fórumon:
http://www.doogeemobile.com/doogee-dg350-android-4-2-quad-core-smartphone-4-7-inch-1gb-4gb.html -
bagand1
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem van a telóval kapcsolatban:
- értesítő LED van-e rajta?
- a virtuális gombok (az alsó sorban) rendelkeznek-e saját háttérvilágítással?
Azért is érdekel ez, mert a Doogee DG2014-emből pont ez a két dolog hiányzik nagyon, főleg a második.
Köszi előre is! -
norbz
tag
Ha esetleg valakit érdekel a ghost touch problémám, csináltam róla egy videót a customer supportnak.
Itt megtekinthetőKörülbelül 2 percig kell a kijelzőnek folyamatosan bekapcsolva lennie, miután elkezdi csinálni ezt az egész viccelődést
Ilyenkor a kijelző alja, a navi gomboknál elég jelentősen fel is melegszik.
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Valaki le tudja nekem szedni az eredeti Kamera appot a készülékéről?
Az új nekem nem jön be és nem találom sehol ezt az appot, nem tudom mi a neve... és jópárat kipróbáltam, de ezt nem találom.előre is köszi.
savelog1971@gmail.com címre ha elküldené valaki annak nagyon örülnék.Egyébként a ROM-ról kicsit.
A képernyő érintés érzékenysége megfelelő lett, kivéve az alsó 1cm, de ezt már jeleztem a készítő(k) felé.
Ott sem nagyon gáz, de többször kell rábökni egy playstoreos vásárlásnál pl mire észreveszi mi van
Kamera: Kicsivel jobb a minősége, de rendkívül idegesítően van megoldva a kezelése. (ezért keresem az eredetit)
Nekem tetszik az "átalakított" ROM, tök jól belaktam a készüléket, minden jól müxik még a GPS is. Szóval elégedett vagyok vele.Köszönöm a munkátokat!
-
norbz
tag
Szia Senator! Olyan technikai részleteket esetleg megosztanátok velünk, hogy pontosan mit csináltatok a touch javítása érdekében?
Én írtam az XDA-s topikba. Ghost touchos a kijelzőm, mint az állat. Lehet, hogy rajtam segítene az ellenkező irányba való érzékenység csökkentés. Csak ehhez tudnom kéne, hogy növeltétek az érzékenységet
Köszi,
Norbi -
kobipeti
aktív tag
Na ez később ha kiderül milyen, érdekes lehet:
-
Kelempác
csendes tag
Sziasztok!
Rootolás: http://mtkforums.com/viewtopic.php?t=603&p=2172#p2259
Működik.
-
Senator
aktív tag
Nagyon szívesen, előbb utóbb úgyis meg akartunk tanulni romot főzni, nulla tudásról indulva 2.5 nap alatt eddig sikerült eljutni, van még bőven tanulnivaló. A kamerával nem tunkoltunk semmit, csak app csere volt, a touchscreen javítása volt az elsődleges cél ha már a tisztelt software engineering department nem képes megcsinálni pedig már március 29-én szólt nekik a kínai partnerem és vissza is igazolták, tudnak róla. Eredmény április végén kiadott 0321-es rom, amitől jobb lett a helyzet, de még mindíg nem volt elfogadható.S mivel szerintem most a két új telefonra koncentrálnak gőzerővel (valencia, dagger) ami ráadásul már kitkat-tel jön, lehet egy ideig nem is foglalkoznak ezzel, mert így is viszik mint a cukrot a pixelst, ami nem meglepő mondjuk
Camera 360 appot probaltad esetleg?
-
Senator
aktív tag
Factory resetet probaltal? Neha bejon, neha nem
Elotte mentest csinalj! Settings - Reset
Ha ugy nem, akkor telefon kikapcs, bekapcs gomb utan rogton hangero gomb fel es mind2 tartsd nyomva
Bejon egy kinai menu, lesz egy olyan, amiben annyi ertheto nekunk, hogy eMMC. Hangerogombokkal navigalsz, power gommbal kivalasztod az eMMC-s menut. Amikor kesz, elso menupont a reboot. Majd probald ki a GPS-t. Kapcsolj be mindent, es ay AGPS menunel ay elejere kattints es bejon egy almenu, gyozodj meg rola h az agps be legyen kapcsolva. A kartyadon gondolom van aktiv adatforgalom es nincs lekorlatozva sem.
Proba. Ha igy se jo, toltsd le a GPSFIX-et az aruhazbol, rakd ki szabad eg ala a telefont es hagyd hogy lefusson, majd ujra proba. Ha igy se, akkor probald ki a MobileUncle toolsos megoldast amit javasoltak. Rootolni a telefont a Framaroot-tal tudod ez egy APK, 1.9 vagy magasabb verzio kell es az utolso opciot valaszd es voila rootolva lesz a keszulek. De az Uncletools-al ne nagyon varialj mast mint amit leirtak.
Max annyit ha mar ugyis felrakod, hogy backupold le az IMEI-t a telefonbol.
Ha semmi nem mukodik akkor hardware problema van, kuldd vissza a telefont, ugyanis a gps jol mukodik kifejezetten. -
kobipeti
aktív tag
Ezzel a leírással javítva tökéletesen, előtte ugyanúgy mint Neked!
-
kobipeti
aktív tag
Egyetlen egy dolog miatt zavar csak a kamera, szerintem (lehet nem igaz) a problémák jó része, túlexponálás, részletek elmosása, vonalélesség problémák szoftveres eredetűek, egy rendesen megírt driver a legtöbbet tolerálható szintre hozná, ezért érdekelt hogy próbáltátok-e buherálni. Természetesen Én is tudom hogy ebben a telefonban ezért az árért ez nem rossz.
-
Senator
aktív tag
Nézd, mi össz-vissz annyit állapítottunk meg "nem túl tudományos
", hogy MINTHA élesebbek lennének a képek mint korábban és ezzel ejtettük is a témát. Azért mégiscsak egy 100 dolláros készülékről beszélgetünk, ahhoz képest szerintem bőven tolerálható a kamerája. Nyilván ez erősen szubjektív téma, lehet te majd azt mondod, "srácok, ti vakok vagytok baszki"
Vegyél egy Mi3-at miután kijött az Mi3S május 15-én elvileg, szerintem jól le fogjál árazni, hogy gyorsan kipörögjön a bennragadt készlet, én olyan 210-250 usd közé várom a 16-ost és ha ez megtörténik akkor nincs miről beszélni mit kell venni ennyi pénzért. Aztán lehet bilibe lóg a kezem
Na jóccakát mostmár tényleg !
-
Senator
aktív tag
A rom telepítéshez nem kell root. Egyébként se fizess érte egy forintot se, mert felrakod az 1.9-es framaroot-ot és kiválasztod a barahir-t vagy hogy hívják... a legalsó opciót és utána boldog ember leszel
-
Senator
aktív tag
Nekem Flashtool v5 kellett XP alatt. Win7 alatt Flashtool v3-at hasznaltunk
XP alatt a flashtool v3 közölte mikor megnyomtam a download-ot, hogy "cannot read .... blabla", ugyhogy ha barmi ilyesmit latsz nyilvan nem mesz tovabb es akkor flashtool csere.
A Senator féle rommal nem történhet semmi komolyabb gáz, mivel csak a system, cache, boot és userdata kerül flashelére, tehát a radio rész nem, az nvramhoz hozzá se nyúlunk ugyhogy az imei sem veszhet el.
Azaz ha bármi miatt megállna a flash (de nem fog), fogod megeteted a flashtoolal a gyári romot és visszatolod. Extraparanoia esetén nem baj ha pl MobileUncleTools-al kimented az nvramot es csokolom. Nagy gáz utána már nem lehet (elvileg)Mégegyszer mondom. Ez egy UMI X1 Pro (Lanteen X1 Pro) és a legújabb Doogee DG350 Hybrid rom.
Eloszor probakepp belenyomtuk a Lanteen X1 Pro romot (NYILVAN A RADIO RESZT KIHAGYTUK!) es semmi gond nem volt. Mind3 telefon az A25 kodjelu cucceraj, mind3 tözugyanaz, most az senkit nem érdekel h más mpx a kamera és más mah a battery, irreleváns, viszont a frekikülönbségek elég releváns dolgok, ugyhogy azokkal nem is kisérleteztünk inkább.Kamera téma... semmi más nem történt csak kukáztuk a gyári bugos kamera appot mert elég problémás volt a screenen megnyomni az elsütőgombot, landscape mdeban meg egyenesen halál volt fényképezni ha nem a volume gombokat akartad használni. Amikor elkészült a rom, természetesen direkt bennehagytuk a gyári kamera app-ot, ami ugyanolyan szar volt előtte, miközben a touchscreen pedig tök jó lett, szóval a doogee-nak jár egy jó nagy f*szkorbács.
Nade ezt mostmár többet nem írom le, megyek alvadni
-
arfer
senior tag
jBart-tal megmagyarítottam az Umi X1 Pro gyári ROM-ját (build number: UMI X1-PRO 20140305-175517), és csináltam egy "magyarító" aroma installert, ami csak az eltéréseket tartalmazza. CWM, TWRP vagy CTR alól feltehető. Ja, előtte azért egy factory reset-et javaslok.
És itt egy kültéri kép, amit az Umi-val csináltam. Elég tré
... Úgyhogy ha összeszedem a bátorságom, megpróbálom feltenni Senator ROM-ját. Csak azt nem tudom, hogy Win7 alatt melyik SPFlashtool-t használjam. Van, ahol a v5-öt írják, van, ahol a régebbi v3-at...
-
szente
addikt
Sziasztok!
Tesómnak berendeltem egy ilyen telefont a Minidealtől.
Kérjek rá rootot, vagy azt majd itthon is meg tudom csinálni utólag.
Szeretném majd feltenni az itt linkelt ROM-ot.Üdv.
-
kobipeti
aktív tag
-
Senator
aktív tag
Umi x1 prora nincs multilanguage rom sajnos.
-
piggy2
tag
Kb. 2 hónapja nézegetem ezt a készüléket magamnak de, eddig nem mertem megrendelni. Hála az égnek most már egyre több video van a készülékről. De engem a kamera képessége és az akku idő érdekelne a legjobban. Azok a videokból nem derülnek ki. Valaki tudna több infót adni ezekről?
-
arfer
senior tag
-
kobipeti
aktív tag
Helló! Egy X1 PRO-val készített kültéri képet linkelnél nekem, csak az összehasonlítás végett! ROM Kérdésben teljesen összemosódik a két (4-5-6) féle LTJ A25 telefon talán ez az "anyafon" mert driver szinten is ezt írja ki. Módosított romok vegyesen vannak, egyenlőre Doogee forrásból (valószínű az elérhető), pl a Senator álltal itt fejlesztett publikált rom, és a Needrom-on fent lévők. Azért hogy teljesen kompatibilisek-e arról meg kellene győződni.
-
arfer
senior tag
Sizasztok! Umi X1 Pro-ra magyar nyelvű ROM-ja van valakinek? (Nem akarok Doogee ROM-ot rárakni...) Köszi
-
igebuntu
újonc
Sziasztok!
Ehhez a csodához hol lehetne normális, övre akasztható bőrtokot rendelni?
-
masatee
csendes tag
Hali,
Tegnap rendeltem meg ebayről a dögimet, remélem épségben ideér pár héten belül. VÁM-ra számítsak? (28e Ft volt, de szerintem nem írják rá az értékét)
-
Senator
aktív tag
Aki korábban már letöltötte a romhoz az SP Flashtool-t az törölje a letöltés és töltse le újra. Elbénáztam és a v3-at tettem fel véletlen, a Flashtool v5.1352 helyett. Ugyanaz a filenév, szóval az eredeti link működik, csak más-újabb verzió. Elnézést!
-
augur
csendes tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de ha factory resetelek az adatok nem fognak elveszni?
-
Senator
aktív tag
Fura, mert ez a telefon kb leüvölti a fejemet már ha telefonálás közbeni hangerőről van szó, vagy pl ha hívnak full hangerőn frászt kapok. Factory resetet próbáltál már? Power gomb aztán gyorsan hangerő felfele gomb nyomvatart bekapcsoláskor, majd az eMMC-s kínai menüpontot válaszd, majd utána az elsővel indul újra.
Vagy beállítások és factory reset.
Ha nem oldja meg akkor valószínűleg sajnos hadrwares gond lesz, de lehet tévedek, majd más is becsatlakozik biztosan. -
augur
csendes tag
Sziasztok
Nekem kb 2 hete van meg a telefonom. Nagyon jó lenne ezért a pénzért DE egy valami nagyon zavar és nem tudom, hogy másnál is így van-e de nálam a hangminőség szőrnyű. Telefonálás közben ha utcán vagyok (vagy egyéb más háttérzaj) olyan halk hogy szinte semmit nem hallok. A másik amitől teljesen kivagyok hogy a poweramp olyan pocsékul szól mint egy alsókategóriás telefon alap lejátszója (Philips she 9550 fülessel) semmi basszus nincs.
Van valakinek hasonló tapasztalata illetve valami ötlete ezek elhárítására? -
Senator
aktív tag
Sziasztok! Szuper, hogy lett ennek a remek készüléknek topicja
Az általunk készített ROM hibátlan, kb 47x flasheltem bele a DG350-be, és gyakorlatilag is kijavítja a touchscreen bugot
Mindenesetre az ördög soha nem alszik, flashelés előtt tessék menteni-menteni-menteni, nvram-ot is mindent...
A CWM-et már nem emlékszem honnan bugáztuk, de szintén működik gond nélkül, és még a setting-factory reset-et is túléli, nem lesz reboot loop.
-
kobipeti
aktív tag
Annyi a bajom hogy hőbörög a telefon hogy nincs tárhely, viszont van rajta egy üres partíció, SD-re meg nem enged mindent rátenni, létezik erre nem kockázatos megoldás?
Nagya21: a kamerának az a legkisebb baja hogy "csak" 2.8-as link
-
Nagya21
addikt
HAli!!
A hátsó kamera felvétele interpolált, azt miből venni észre??
Ha megnézem a képek adatlapját ott mindenhol 8mpx ír.
A teló oldalán sem irják az interpoláltságot.
Ami viszont biztos, hogy a leirt F2.2 fényerő helyett csak F2.8-as a lencse, ez sötétben fényképezésnél nem előnyös.
Üdv Nagya -
A "belső tárhelyet" meg lehet növelni valahogy, hogy egybe legyen mert nekem a "Telefon memória" üres, a belső tárhely meg majdnem tele, (meg van egy 16GB SD benne), csak nem sejtettem hogy van még egy partíció.
Ez azonban elég sok ellen őrzést igényel mielőtt valaki nekilát, mivel ennél a 6582-es platformnál nem használható a Meteos Rom Editor.
De pl. W450-es telefonnál már megoldott.Előbb-utóbb erre a telefonra is lesz.
-
kobipeti
aktív tag
A "belső tárhelyet" meg lehet növelni valahogy, hogy egybe legyen mert nekem a "Telefon memória" üres, a belső tárhely meg majdnem tele, (meg van egy 16GB SD benne), csak nem sejtettem hogy van még egy partíció.
Mit jelen az új romban a senscamfix, javít az expozíción, mert eddig a képek elég világosak lettek, meg a részletesség sem erőssége a telefonnak.
-
Annyi csak, hogy a CWM egy Huawei U8836D adatait tartalmazza.
Ettől még a mentés visszaállítás jó lehet, mert a partíciók - úgy néz ki - rendben vannak.
Gondot csak akkor okozhat, amikor olyan zip-ből telepíthető rom-ot akar feltenni, amiben van termékkód ellenőrzés.
Ekkor assert failed-del elszáll a rom telepítés.
Gondoltam megjegyzem. -
Nagya21
addikt
HAli!!
Vagyok vagyok
Jó a gép, csak az érintő érzéketlenség bosszant egy kicsit.
Üdv NagyaUI: az asszonynak rendeltem dögí 100ast karira, megfogták a vámon, januárban jött meg, rossz volt gerjedt, nem talált műhódat, a végén már a telóhívásokat is eldobta.
Megreklamáltam, kiskinyai 3 választási lehetőséget adott(az itteni javításon kívül), visszaküldöm, árleszállít, +30dodó küld egy ujat, ez utóbbi volt a bejövős. Az uj készülékkel semmi baj nincs, tökéletesen múkodj. -
tfalcon96
aktív tag
Főbb jellemzők:
Nagy teljesítményű négymagos 1,3 GHz-es processzor MTK6582
4.7 "326ppi kapacitív IPS OGS érintőképernyő 1280x720 felbontású
Android 4.2 operációs rendszer
Wi-Fi, Bluetooth, GPS / A-GPS, JAVA és G-szenzor
További jellemzők:
Model: DOOGEE PIXELS DG350
Telefon szabvány: GSM, WCDMA
SIM kártya beállítása: Dual SIM kártya Dual Standby
SIM-kártya szabvány: Normál SIM-kártya
Hálózati támogatás: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/2100MHz
Üzenetkezelés SMS, MMS és csoportos üzenetek
További funkciók:
Bluetooth: V2.0
Támogatott audio formátumok: MP3, AAC, WAV
Támogatott videó formátumok: MP4, 3GP, AVI, FLV
Támogatott képformátumok: JPEG
Operációs rendszer: Android 4.2
CPU: Quad core MTK6582 1.3GHz
Kamera Elöl: 0.3mega pixel, hátsó: 5.0mega pixel (interpoláció: 8,0 MP-es hátsó kamera)
Wi-Fi: 802.11 b / g / n,Wi-Fi hotspot
GPS / A-GPS Támogatott Igen
Micro USB
Fülhallgató Interface 3,5 mm-es
Eszközök Naptár, ütemezés, számológép, MP3, Elektronikus szótár
Egyéb Ébresztőóra, G-szenzor
Memória:
Beépített memória RAM: 1 GB ROM: 4 GB
Bővíthetőség külső TF kártyával akár 32 GB
Képernyő
Érintőképernyő Kapacitív IPS
Kijelző mérete 4.7 "
Típusú kijelző HD
Felbontás 1280x720
Akkumulátor és teljesítmény
Akkumulátor 2200mAh akkumulátor
Részletek
Méretek 138.3 x 68.2 x 9.4 mm
Súly 118,6 gIde jöhetnek tippek, tapasztalatok, kérdések a Doogee DG350-nel kapcsolatban. Mivel az Umi X1 Pro és a DG350 Pixels ugyanaz a telefon, azzal kapcsolatban is lehet diskurálni.
Először is belinkelném Senator tapasztalatait:Kedden érkezett meg a Doogee Pixels DG350, kevés is meg nem is a tapasztalat eddig, röviden összefoglalom a helyzetet:
- 156 g saját mérés
- iNew-nál talán 2mm-rel ha vastagabb
- akksi nagyon fasza tegnap 22:00-kor vettem le töltőről, ez volt az első full töltés, nyomkodom elég durván, gps, net, letöltések play storeból, launcher bizergálás... szóval nem a szokásos használat mellett most amikor 1rom a hozzászólást van 34%-on. Szerintem normális használat mellett 1.5 napra lehet számítani. (sacc per kb)
- Nem nyekereg a hátlapja mint az iNew-nak, sokkal masszívabb érzésre a készülék a V3-hoz képest és persze nehezebb is.
- Date and Time bug nincs
- Hangszórója rohadt jó
- Sim kártya behelyezése ótvar megoldás, a legszarabb amit eddig láttam, ráadásul rossz az ábra is, hogyan kell behelyezni a kártyákat. (pont fordítva kell a rajzhoz képest)
- Térerő, hangminőség kiváló, voda és tré kártyák vannak benne
- nincs 900mhz support, de ez Budapesten nem érint
- 3G része jó, download 6-7mbps, fel 3-4mbps speedtest 2. ker-ben mérve
- Feketében vettem, nekem kifejezetten tetszik, fotókon nekem gagyinak tűnt ez a "pixels" megoldás, de élőben baromi jól néz ki
- Gyors, lag nemigen van, 17058-at nyomott első antutu score-nak (többet nem futtattam le)
- A kijelző nagyon jó, az iNew-é talán 1-el jobb azért, viszont a kijelző érzékenysége sokkal jobb az iNew-nál, bár lehet ezt erősen befolyásolja a szutyok fólia amit rátettek és képtelen vagyok levakarni róla annyira rajta van, de rajta vagyok
- Fülhallgatója szokásos, rádióhallgatásra jó
- BT része jó erős, messzebbre el tudok menni a Jabra Wave-el ha a Pixelshez van csatlakoztatva mint az iPhone 5 esetében
- Töltés lassú! Bár lehet azért mert nem a hozzáadott adaptert használtam, lusta voltam kicsomagolni
- 4.7" nekem kényelmesebb mint az 5" az iNew esetében
- Kamerája nem rossz, tud sorozatot lőni, autofocus-os, videófelvétel is jól műxik, nekem ebben az árkategóriában teljesen megfelel
- OTG nincs, vagy nekem nem megy legalábbis
- NFC nincs de nem is érdekel
- 2 féle "gesture sensing"-et tud. Híváskor ha képernyővel lefele leteszed az asztalra MUTE-olja a csengést
A másik ha üzenetet kapsz és kinyitod, a füledhez emeled felhívja az üzenet küldőjét
- Light sensor jól műxik, jól állítja be a fényerőt
- 35e ft-ot fizettem érte + 9k áfát, mivel én mindent DHL-el hozatok, nincs kedvem várni 20 napot.
Összegezve, nagyon elégedett vagyok a készülékkel, sokkal jobban szeretem mint a bughalmaz iNew-t, abból csak a kamera kellene ebbe, dehát arra meg ott a DG2014. Az ára pedig zseniális.Illetve az általa készített ROM-ot, ami elvileg orovosolja a telefonnal kapcsolatban felmerült hibákat, ezzel kapcsolatban is jöhetnek a tapasztalatok:
SP Flash Tool (v3.1328.0.183)
[link]
A Rom (4.2.2), van benne screenshot, olvassel hazaiul és külföldiül:
[link]
CWM a Doogee DG 350-hez ha valakinek pont ez kellene:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Adobe Lightroom topic
- Gitáros topic
- Witcher topik
- One mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged