- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
djmaszter #254 üzenetére
HAli!!
Neked is csak ezt tudom ajánlani kijelző ügyben:Kijelző.
Akkor én még szerencsés vagyok, mert múkodj van, és csak egy hajszálrepedés látszik a kijelzőn.(az is csak akkor ha direkte keresed)
Üdv Nagya
UI: az Xp L-em is nagyot esett bretonyra(kb szép nagyívű 2m-es vót), de a Nillkin flippes tok megvédte -
sz_zs
csendes tag
válasz
djmaszter #195 üzenetére
Tényleg lassan tölt. De ha a 2000mA-es töltőt összevetjük a 2200mAh-s akksival, az csak üresen is több mint 1 óra töltési idő, hát még ha megy is a telefon közben. Ez kérem a nagy akksi átka..
A szuper hátsó hangszóróval kapcsolatban: a melóhelyen kikapcsoltam meg vissza a telefont, és igen randám néztek rám a kollégák. Ezt a vidám és igen hangos indulót az elején meg a kikapcsoláskor ki lehet irtani valahogy? Asszem ide most ilyen illik:
-
sz_zs
csendes tag
válasz
djmaszter #200 üzenetére
Otthonomba megtérvén kipróbáltam fülessel is. Annyi volt a különbség, hogy nem recsegett, de ugyan úgy nem hallatszott semmi. Az estét átszórakoztam a "mobilnagybácsi"-ban az állítgatással, amíg egyszer csak meglett a majdnem tuti. Fülessel jó, kihangosítva jó, simán még kicsit emeltebb hangon kell beszélni bele, de már nem recseg. Ellen oldal a szkájp teszt és a hangfelvevő volt, humán kísérletet még nem végeztem. Ki a fenét zaklassak ugyebár ilyen hülyeséggel? :-)
Na, nyugodalmas jó tanulást magamnak...BTW! A ROMolós, NVRAM mentős kérdésre vmi válasza valakinek?
-
ggeleven
őstag
-
smilecat
aktív tag
válasz
djmaszter #190 üzenetére
Mobileuncletools-ot telepítsd, [link] ott az engineer módban az mtk-t válaszd és az audio (hardware testingben van) profilokban lehet állítani a hangerőt. Nem árt ha rootolt a teló, de nem kötelező.
Ugyanitt még sok mindent lehet állítgatni, pl a kamerát is, de csak ésszel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged