- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
donat_sz #373 üzenetére
Hi, Hát én jelenleg OMV (openmadiavault) alatt vagyok Portainerrel, viszont ott pár szándékos menüpontot kihagytam, igaz az Images menüpontban csak az imageket tudod törölni kb, azért nem írtam be.
szpeti40 kolléga jóvoltából egy magyarázat a Portaineren belüli hálózatokra : LinkUnifi Controller: Itt a megoldás a Macvlan hálózat hozzáadása lesz, de ezzel való konfigurálásról nem tudok nyilatkozni.
add container menüpont: Nem használom én is csak sokkal gyorsabb egy már meglévő stack-ként vagy docker-compose fájlként futtatni a már meglévő konténereket.Erre a legjobb példa az az volt, NAS-t újrapakoltam, a stack Editorból kimásolt szöveges részeket újra bemásoltam egyesével és kb a 5-6 konténerem működik tökéletesen, viszont összekattingatva húzosabb lett volna ezzel foglalkozni.
Ismét csak szpeti40-nek köszönhetően összejött a Pi-Hole telepítés is, ami egy reklámszűrő app/konténer és az elég idegesítő reklámoktól szabadulsz meg a böngészőben.
Ehhez infó itt van: Telepítés | ált. infó | ált. infó 2
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest