Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Szerintem) prózaibb ennél a helyzet: adott terméknek van egy fejlesztőcsapata a cégen belül, aztán azok "húznak" valamerre, csupán szakmai szempontból vagy hozzáértésből adódóan. Sokáig pl. ordított a GO 4 appról, hogy ios-on folyik a main fejlesztés, aztán átportolják androidra (ezért is terjedt el az a nézet, hogy érdemesebb ios eszközzel repülni). Az utóbbi időben ez a dolog szerintem eléggé elhalványult. Bár én csak a fórumokban meg FB csoportoban látott rinyálásokból (illetve nem rinyálásokból) veszem le, ios-al használom én is a Mavicet. Szóval manapság alig látok már erre általános panaszt, míg mondjuk 0.5-1 éve simán érzékelhető volt a dolog.
De ez ugye csak az alkalmazás, az OS ami a vason fut náluk, az teljesen más kérdés. Sok opció nincs, lehet Linux meg Android (szóval Linux meg Linux
), nyilván az ios lehetetlen, valami windows embedded eléggé baklövés lenne, az egyéb beágyazott/iot-s os-ekkel meg megint csak több a szívás mint a haszon, ráadásul drágák is. Így aztán kézenfekvő a Linux, azon belül meg ízlés és management kérdése hogy az Android mellett teszik e le a voksot vagy sem. -
Misi1979
őstag
Az lenne meglepő, ha ios alapú lenne.. mert akkor a dji logo helyett alma lenne a drónok oldalán.
Iost használok egyébként drónoláshoz, ipadpro és iX “személyében”.
Nem igazán volt még gondom velük reptetéskor (meg amúgysem). De hallottam már olyan androidosról, aki phantom/android problémák miatt váltott ios-ra (és ott is ragadt).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nyilván az ios lehetetlen, valami windows embedded eléggé baklövés lenne, az egyéb beágyazott/iot-s os-ekkel meg megint csak több a szívás mint a haszon, ráadásul drágák is. Így aztán kézenfekvő a Linux, azon belül meg ízlés és management kérdése hogy az Android mellett teszik e le a voksot vagy sem.