Hirdetés
- AMD FX
- CPU léghűtés kibeszélő
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Szerintem) prózaibb ennél a helyzet: adott terméknek van egy fejlesztőcsapata a cégen belül, aztán azok "húznak" valamerre, csupán szakmai szempontból vagy hozzáértésből adódóan. Sokáig pl. ordított a GO 4 appról, hogy ios-on folyik a main fejlesztés, aztán átportolják androidra (ezért is terjedt el az a nézet, hogy érdemesebb ios eszközzel repülni). Az utóbbi időben ez a dolog szerintem eléggé elhalványult. Bár én csak a fórumokban meg FB csoportoban látott rinyálásokból (illetve nem rinyálásokból) veszem le, ios-al használom én is a Mavicet. Szóval manapság alig látok már erre általános panaszt, míg mondjuk 0.5-1 éve simán érzékelhető volt a dolog.
De ez ugye csak az alkalmazás, az OS ami a vason fut náluk, az teljesen más kérdés. Sok opció nincs, lehet Linux meg Android (szóval Linux meg Linux
), nyilván az ios lehetetlen, valami windows embedded eléggé baklövés lenne, az egyéb beágyazott/iot-s os-ekkel meg megint csak több a szívás mint a haszon, ráadásul drágák is. Így aztán kézenfekvő a Linux, azon belül meg ízlés és management kérdése hogy az Android mellett teszik e le a voksot vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- AMD FX
- CPU léghűtés kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lightyear - befektetési app
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nyilván az ios lehetetlen, valami windows embedded eléggé baklövés lenne, az egyéb beágyazott/iot-s os-ekkel meg megint csak több a szívás mint a haszon, ráadásul drágák is. Így aztán kézenfekvő a Linux, azon belül meg ízlés és management kérdése hogy az Android mellett teszik e le a voksot vagy sem.