Hirdetés
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Természetesen nem ennyire "fekete és fehér" a dolog ahogy alább vázolni fogom, hiszen érdemes Care-ben gondolkodni (bár én egyikhez sem vettem
) és vannak szituációk amikor tényleg jobb lenne, és megúszható volna egy helyzet "aprópénzből" , ha nem lett volna ott a víz a gép alatt....de mindezt félre téve én viccesen ugy szoktam reagálni , ha valaki "aggódik helyettem" a víz felett repülés közben, hogy:-Egyetlen dolga van egy drónnak.....hogy repülni tudjon....hogy mi van alatta tök mindegy....repüljön,,,,ha ezt nem tudja, akkor b@szthatom

Ismétlem,,,nyilván ez nem minden helyzetben igaz....

Más de hasonló téma:
Titeket nem szokott szétb@szni az ideg attól, ha odajön valaki és elkezd "károgni"?
Szerencsére az esetek többségében jóindulatú emberekkel találkozom repülés közben,,,de mostanában feltűnt, hogy 10 emberből 8 tuti valami szerencsétlenséget kezd el mesélni, vagy magyarázni, hogy mit hallott vagy látott drónnal kapcsolatban....és csak AZT!
Mostanában nagyon tele lett ezzel a fülem....
Utóbbi időben mondani is szoktam, hogy :
-ezt most hagyjuk abba, mert az utasszállítókon sem szokás a pilótáknak, vagy az utastársaknak légi szerencsétlenségekről mesélni felszállás/repülés közben!
Igy aztán átlagban hamar elnézést is kérnek, és abbahagyják....de a tkm ki van hogy 10/8 azzal kezdi, hol esett le, hova akadt fel, kit ütött agyon,,,,,hogy ment tönkre....hogy tűnt el.....Vagy csak engem tisztelnek meg mostanában a katasztrófa turisták ilyen nagy számban?

(#857) jozsi252:
HAsznos kis cucc, jópofa

MIndezt nem elvitatva....azért megmosolyogtatott, ahogy beletekerve a vidóba,épp ott áltam meg ahol öntötte rá a vödör rizst a mavicre

Repülne a fszm.(már bocsénat a trágár szóhasználatért) egy úsztatott majd "rizsezett" madárral.....
CSak idő kérdése az oxidáció,,,,aztán először jönnek a logikusan sehova nem tehető anomáliák...késöb valami "baleset"....
Eladni meg egy usztatott rizsezett madarat elég tróger dolog szvsz.....
Ismétlem,,,,nem a termék hasznosságát vitatom el,,,,csak a "rizsezős " jelent jutatta mindezt eszembe....

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hobby rádiós topik
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Riasztó topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és vannak szituációk amikor tényleg jobb lenne, és megúszható volna egy helyzet "aprópénzből" , ha nem lett volna ott a víz a gép alatt....de mindezt félre téve én viccesen ugy szoktam reagálni , ha valaki "aggódik helyettem" a víz felett repülés közben, hogy: