Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"Nekem a sima P4-hez képest nagy előre lépés a a Pro kamerája"
Ez természetesen így van
, az 1"-os szenzorral, modern kodekkel megérkeztünk az űrkorszakba. Apró gond, hogy lencséből nem fért fényerősebb, minőségibb a P4 Pro-kba, a dpreview-n olvasgatom, hogy érdemes a blendét f/4 környékére levenni.Igen, nálam a kamerán van a hangsúly, sokáig szemeztem a csereobis rendszerekkel, de az inspire hatalmas, sherpát meg nem bérelek a nyaraláshoz (+bankszámlaügyileg is teljesen más dimenzió, olyan összeg, amit hóttziher, hogy nem mernék a levegőben tartani).
A várakozás kérdés nálam mondjuk úgy néz ki, hogy 90%-ban utazáskor használnám a madarat, és legközelebb jövőre utazunk komolyabb helyre, úgyhogy túlságosan nem sietem el.
#855: jogos, bár nálam a vízi felhasználás teszi ki a repidő zömét majd. Bizonyos szitukban mondjuk vízről is össze lehet szedni, ha csónakból eregetem, nem egy örvénylő hegyi patak fölé, akkor utána lehet menni és ki lehet halászni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az 1"-os szenzorral, modern kodekkel megérkeztünk az űrkorszakba. Apró gond, hogy lencséből nem fért fényerősebb, minőségibb a P4 Pro-kba, a dpreview-n olvasgatom, hogy érdemes a blendét f/4 környékére levenni.