- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Lehet, hogy úgy tűnik, mintha bármi közöm lenne bármelyik biztosítóhoz, vagy a jogalkotóhoz, pedig semmi.
Inkább mondanám trollnak magam ebben a témában, de se nem hülyének, se nem alkusznak.
Van egy hülye hozzáállásom minden dologhoz, mégpedig annyi, hogy próbálom betartani a jogszabályokat és azokat megkövetelni azoktól, akiktől meg kell követelnem munkám során. (nem vagyok drónellenőr sem).
Nem szeretem az ügyeskedést, a megoldjuk okosba' hozzáállást. A jogszerű megoldásokat szeretem.Ezzel most be is fejeztem a hozzászólások véleményezését, nem akarok ezzel untatni tovább senkit, főként úgy nem, hogy nem is érdekel senkit az "ellenvélemény".
Egyébként úgy látom, hogy nagyon sokaknak szükségük van arra, hogy megvillantsanak egy másik nézőpontot is, mely által elgondolkodnak és akár utána változtatnak álláspontjukon. Ez nem csak a drónosokra vonatkozik, hanem bárkire, bármilyen témában. Sajnos olyan is van, akinek hiába mondod el, hogy másképpen is lehet, nem fogja fel, nem akarja felfogni, mert szerinte csak az a jó, amit ő gondol. Én meggyőzhető vagyok. Ha valami olcsóbb, jobb, egyszerűbb és jogszerű, azt el tudom fogadni, sőt kifejezetten ezeket a megoldásokat keresem szinte mindenben, mindezt úgy, hogy nem vagyok fillérbaxó, de nem is szórom feleslegesen a pénzt. Nem ismétlem magam, leírtam ezerszer, hogy mivel mi a gondom. Győzzön meg aki akar, meg fogom köszönni a segítő szándékot.Szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest