Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Kedves Sors-, hobby- és munkatársak!
Miért kell ez az egymásnak feszülés? Már párszor posztjaimmal igyekeztem rámutatni arra, hogy a multikopterezés (köznyelv szerint drónozás) igen széles körben használatos. Sokan vagyunk/vannak akik nem a jó időt várva majd kellemes tavaszi napsütésben készítenek kutyasétáltatás közben fotókat arról, hogyan ébred a természet. Ilyen is van, nem kis számban és nagyon szép képek, videók kerülnek fel a netre tőlük.
De vannak akik dolgoznak. Különféle munkákat vállalnak ezekkel a gépekkel. Jómagam is előző évben már január 6-tól dolgoztam és a megbízóim elvárták (kötelező volt), hogy legyen biztosításom meg minden egyéb "vacak". És ha nincs, úgy munka sincs!
Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy egy katyvaszban (és ezt szándékosan nem tettem idézőjelek közé) ellehetetlenedik a munkavégzés, a kutatás a kísérletezés is. És akkor érthető, ha megpróbálnak sokan EU-s alternatív, legális megoldásokat keresni. Ez nem a helyi rendelkezések alól bármi áron kibúvás, hanem megoldáskeresés.
Jelenleg én például pályázatok keretein belül kísérletezek és ezek teljesítése határidős. És a kutyát sem érdekli, hogy miért nem tudtam időben a vállalt feladatokat elvégezni. Határin belül vagy megvannak az indikátorok (a vállalt teljesítések pl. konferencia megjelenés, folyóirat cikk, tanulmány, stb) vagy nincs és akkor pénz vissza!
És hát a lehúzás.... Arról is írtam már, most nem ismétlem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Messze nyolcezer fölött!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs