Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én átnéztem előtte, azt is a translate-el, de beleuntam az első szekció után. A feladatokat viszont megcsináltam, megnéztem mit rontottam, stb
Azt mondják, ha végtelen számú majmot leültetnénk egy egy írógép elé előbb utóbb legépelnék a " háború és békét". Mivel lehet többször próbálkozni, akár egymás után is (bár én ezt megerősíteni nem tudom, mert előre vettem a kanyart) ezért biztos, hogy végtelen próbálkozásból minden tudás nélkül is meg lehet csinálni. Főleg ha tanul valaki a hibáiból és megnézi mit rontott.
A kérdések fele biztosan egyértelmű, egy kevés része teljesen értelmetlen a fordítás miatt. Kb. egy negyede kizárásos alapon megoldható. Szerintem nagy esélye van, hogy háromból mindenki átmegy

A vizsgánál
- chrome böngésző, előtte a feladatoknál be tudtam állítani, hogy minden német oldalt fordítson.
- mielőtt elindítod a vizsgát, gyakorlást (illetve minden oldalon), előtte még magyarra kell váltani, mert utána már nem mindig lehet
- nekem vizsga közben visszaváltott németre, de valahol a címsor mellett egy ikonra kattintva sikerült visszaváltanom..
- 40 kérdés van, amikor 5 hülyeség volt egymás után, akkor azt éreztem nem lesz meg
, de tovább kell menni, mert esélyes, hogy mégis jót választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- LEGO klub
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest