Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem életem első drónját / Mini 2 /. Ausztriában nem kell vizsga hozzá, csak kötelező bizt. / 52€ / és reg. / 31€ /. Itt nem kell tűzálló tábla sem az adatokkal a drónra, elég vizálló cerkával rávésni a regszámot. Felhivtam az Austro Control jogi osztályát a M.o repülésről érdeklődve, azt mondták, hogy a hazai helyzetre való tekintettel kössek jogvédelmi biztositást. Majd ők lemeccselik az esetleges szankciókat.Spanyol, görög, horvát, olasz nyaraláskor nem lesz gond, mert letárgyalták, hogy elfogadják az osztrák reget, de M.o más tészta. Jogi biztositás nélkül nem ajánlott repülni. Más: nem akartam care refresht kötni, de kézben annyira rozogának tűnik a gép, hogy mégis beruháztam rá. Remélem a valóságban tartósabb, mert néha az az érzésem, hogy a táskából való kivétel közben is atomjaira eshet szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest