Hirdetés
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Hát azt semmiképp sem vártam, hogy szopatnak még egyet azon, aki normálisan játszott eddig, dacára a nem épp optimális szabályzatnak. Ahogy írtam is korábban, nekem az illetékkel nem volt gondom, inkább azzal, hogy jó előre kellett helyet kérni. Ha mondjuk adott napon lehetne foglalni, az már jó lenne, és a 7 nap is rendben lehetne, de mondjuk egy ezresért. Tehát ha most eldöntöm, hogy repülnék egyet este, és foglalok egy appon keresztül mondjuk egy légteret, és ezt kifizethetem online azonnal, egy szavam se lenne. De ez így egy ordas nagy kibaszás lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- YouTube
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Robogó, kismotor
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest