Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Azonnali fotós kérdések órája
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Az üzemidő egy ilyen célközönségnek, mint amit ez megcéloz, több mint elég. Amit kapott az egy, SW update-t, az is már lényegesen nagyobb előrelépés volt, mint az amivel kijött. Persze, ez így is gagyi, de ez az egész réteg, a P4-ig bezárólag - ahogy már elég sokszor leírtam, a konzumer osztály, ettől többet itt nem várhatunk el. Ahhoz képest, ahova ezt a gépet pozícionáltak, szerintem meg nagyon jó irány. Ma ezt tudja egy ilyen gép, ennyiért. Ha kicsit durván akarnék fogalmazni, akkor ez a gép a kínálat alja. És ha így nézem, akkor amit tud, az ehhez igenis ok. Nem is olyan régen, ezekért a ficsörökért lényegesen többet kellett adni. Ha neked jobb kamerára van szükséged, akkor a Dji azt mondja, hogy vegyél jobb gépet, ennyiért ez van. Ezt a hozzáállást meg már ismerjük. Sokan vannak, akik a P4P V2.0-nak a kameráját is kevésnek tartják. Arra ott van a magasabb géposztály, jobb kamerával. Ahol csak a kamera annyi, mint a komplett P4 gép. És ez nem csak a Dji-nál van így. Professional szinten ez elfogadott ebben a bizniszben, márkától függetlenül.
Consumer - Professional - Enterprise. Így épül fel a termékskála.
A Mini a consumer szint legalja. Szóval én ehhez képest nézem. És szerintem ehhez képest nagy ugrás a Mini 2. Ha minden hír igaz és tudja is, ami a specben benne van.
A 220k-s induló ár meg ahhoz nem sok, ha az egyes 190k-s árát nézem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest