Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy személy szerinte végig jártam a létrát és a tetején jöttem rá, hogy ott kellett volna kezdenem.
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna."A Drónpilóták Orzságos Egyesületébe való belépésnek mik az előnyei? A biztosítást érdemes megkötni?"
-Hivatalosan biztosítást kell kötnöd, ha repülni akarsz, az esetihez bekérhetik és be is kérik. Nem csak egy kérelmet kell beadnod ilyenkor, hanem jó néhány doksit (repülési terv, koordinátákkal, magassági adatokkal, stb) amit az egyesület segít neked. Az esetit is nagyságrendekkel könnyebben, gyorsabban, kevesebb macerával megkapod, ha egyesületi tag vagy egy olyan egyesületnél, ahol ez napi rutinnak számít, a légügyi hivatal napi kapcsolatban van a szövetséggel. Nem mellékesen a szövetség vezetői elég jó személyes kapcsolatot ápolnak a légügyesekkel, és tényleg jó fejek, segítőkészek.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kuponkunyeráló
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Viccrovat
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)