- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"egy belterjes forumon egy hozzaszolas "kiabalas"???"
Elég erősen publikus a fórum... és akkor úgy tűnik eddig még nem futottál bele annyiszor abba ténybe mint én, hogy elképesztően sokan vannak itt read only-ban...
MAgyarország egyik legnagyobb tech portáljáról beszélünk
viszont ne csinaljun mar a torvenybol erkolcsot! szepen dronozzon mindenki engedely nelkul, ovatosan, esszeruen.
Ebben értünk tökéletesen egyet
aki meg 30 nappal elotte bejelenti, fizet, telefonal stb. ne erezze magat jobbnak, erkolcsosebbnek, csak mert betartja ezt a hulye szabalyt.
Erre meg szerintem felesleges reagálnom, hiszen ilyenről, én legalábbis biztosan nem beszéltem, de még csak nem is gondoltam...De valahogy nekem Geller72 hozzászólásából sem érződik ilyesmi....
Szóval a hsz-od ezen részét én skippelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Disney gyerek elefántos falióra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest