- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Bár nem vagyok app fejlesztő, de sztem kissé túl van misztifikálva a különbség a 2 rendszer között. Mindkettő Linux alapú, minimális, és inkább csak a részleteket érintő eltérések lehetnek. A lényeges különbség itt is annyi, hogy az Almából jóval kevesebb féle hardver létezik, amikre sokkal nagyobb valószínűséggel lehet kevesebb hibával megírni a programokat. Az Android pedig egy szabadabb, nyitottabb rendszer, ezért sérülékenyebb is.
Ha egy jó Android eszközt választasz, és nem "teszed tönkre" mindenféle rosszul működő, háttérben futó alkalmazással, sztem az is hibátlanul teszi a dolgát. Egyébként mára már kezd összemenni a különbség DJI fronton is az Alma javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest