Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak.
Egyrészt nem azt írtam, hogy semmi nem igaz, ami a neten van és a föld lapos, hanem azt, hogy a youtube sok mindent elbír, illetve, hogy "tudomásom szerint" nincs rá hack. A Mini FCC hack mióta megjelent téma, de tudomásom szerint kis hazánkban még senki nem rendelkezik vele.
Másrészt nem az én igazamról van szó, mert nem DJI termékeket forgalmazok, javitok, se más komolyabb drónokat, mindössze azt írtam le, amit én tudok (ugyanis annó én is akartam venni, így nem kevés időt szántam rá, hogy utánanézzek).
Harmadrészt tényleg kíváncsi lennék és megnézném, mert még nincs meg a P4 mellé a kisebb, hordozható tesó (a Skydio 2 a második jelölt, de azt meg itthon nem lehet még - vagy talán soha - kapni).
Illetve ez egy olyan fórum, ahol tudásunk, tapasztalatunk, olvasottságunk mértékben segíteni próbálunk a másiknak. Akkor is, ha azt nem fogadja el és vagy megfontolja vagy nem a jószándékú válaszokat. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest