Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- SoundBlaster X-Fi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Tomjack
üzenetére
De mit nézzek meg?
Könyörgöm, menjetek már el a Dji hivatalos fórumára és olvassatok el ott admin kommenteket, ha nekem nem hisztek. Itt, az Eu-ban az a gép fog FCC-ben meghatározott módon működni, azon a teljesítménnyel, amin FCC matrica van.
Nem értelek. Ha egyszer kiadnak valamit, aminek eleve, hardveresen csökkentett adóteljesítménye van, akkor mit gondolsz? Csoda fog történni? Ha egy Simsonban eleve, gyárilag 3 sebesség van, akkor te szerinted ennek ellenére negyedikbe lehet rakni? Mert kb. az hasonló csoda lenne.
Mit látsz ezen a hivatalos, Dji oldalán is megtalálható képen?
Mert én azt, hogy az FCC modell CSAK abban a módban, CSAK azon a frekvencián és CSAK, KIZÁRÓLAG azzal az adóteljesítménnyel működik. ÉS nem mással. Az ECC pedig két frekin, és a képen látható teljesítménnyel, nem nagyobbal. Egyszerűen azért, mert NEM TUD nagyobb teljesítménnyel adni. Komolyan nem értem, hogy ezen, veletek itt vitatkozunk. A tényekkel. Amik elég világosan megtalálhatóak a Mini adatlapján a Dji hivatalos honlapján. Én feladom.

FCC=Federal Communications Commission=Durva fordításban Szövetségi Kommunikációs bizottság. Tulajdonképpen ugyanaz, mint nálunk az NMHH= Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Az FCC-hez hasonlóan létezik az Eu-s verziója, ezért ECC. Régebben EC volt, a Kínaiak még sok esetben így tudják (így hamisítják a matricát
.) , de már nem az. Az EC az European Committe volt, most ez változott European Communication Committee-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- PlayStation 5
- SoundBlaster X-Fi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Könyörgöm, menjetek már el a Dji hivatalos fórumára és olvassatok el ott admin kommenteket, ha nekem nem hisztek. Itt, az Eu-ban az a gép fog FCC-ben meghatározott módon működni, azon a teljesítménnyel, amin FCC matrica van.

.) , de már nem az. Az EC az European Committe volt, most ez változott European Communication Committee-re.