- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Ha megnézitek, a PH4P lábai úgy vannak kialakítva, ha leesik, persze nem hatalmasat, a gimbal-ja védett. A Mavic-ot sztem elég csak fél méterről leejteni, mivel ráadásul orr-nehéz is, a kamerájára fog esni. A lábai, mert távol vannak, jó eséllyel vagy nem működnek távtartóként, vagy hátra törnek. Egy gimbal csere nem lesz olcsó mutatvány, de ez persze csak menet közben, a gyakorlatban derül majd ki mindenkinél.
A vasárnapi fotózásomon egy PH4-et 3 percen belül reptettek egy fába, leesett. Bokrokba akadozva esett le, de nem lett baja, simán ment tovább a videós munka vele. Egy Mavic-kal erre sokkal kisebb az esély.
Ha nem csak tájképre használod, beleakadni valamiba pedig szinte biztos, hogy fogsz, csak idő kérdése, mert ezeken a semmi kijelzőkön lehetetlen meglátni egy-két vékony ágat vagy vezetéket. Arról nem is beszélve, ha szemből akarod venni a delikvenseket és ezért tolatsz vele.Egyébként én is a az összecsukhatóság miatt döntöttem "rosszul", mert egy motorkerékpáron, DSLR fotócuccokkal együtt szállítva, nem sok hely van.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs