Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Persze totál érthető amit mondasz, hiába nem tud távolságra meg repidő annyit egy Spark mint a nagyobb társai, de mégis megkapod a DJI által kiépített brandet.
Régóta követem a DJI-t, legelső drónom tőlük egy Phantom 1.1.1 drón volt amit nagyon szerettem. Akkoriban a drónok valahogy jobban szerettek flyaway-t kapni, szerencsére a legutóbbi időben ezt minimalizálták így kevésbé fordul ez elő.
Szerintem megtanulni tökéletes egy Syma vagy egy kis Hubsan drón, el tudod sajátítani az irányokat meg mindent, ezek pont erre jók.(#2001) Skimaster
Nem normális dolog hogy minden egyes alkalommal kéri. Én csak a hosszabb utazás után szoktam, illetve szoftver frissítés után. De ha csak a környékbe repkedek akkor nem szoktam soha sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest