Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Persze totál érthető amit mondasz, hiába nem tud távolságra meg repidő annyit egy Spark mint a nagyobb társai, de mégis megkapod a DJI által kiépített brandet.
Régóta követem a DJI-t, legelső drónom tőlük egy Phantom 1.1.1 drón volt amit nagyon szerettem. Akkoriban a drónok valahogy jobban szerettek flyaway-t kapni, szerencsére a legutóbbi időben ezt minimalizálták így kevésbé fordul ez elő.
Szerintem megtanulni tökéletes egy Syma vagy egy kis Hubsan drón, el tudod sajátítani az irányokat meg mindent, ezek pont erre jók.(#2001) Skimaster
Nem normális dolog hogy minden egyes alkalommal kéri. Én csak a hosszabb utazás után szoktam, illetve szoftver frissítés után. De ha csak a környékbe repkedek akkor nem szoktam soha sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs