Hirdetés
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
szubrutin
üzenetére
Senki nem fog szólni, ha a saját kertedben repteted. Mindenki pontosan tudja, mit lehet és mit nem megtenni anélkül, hogy abból baj legyen. Azt a gépet látómezőn kívülre vinni bármilyen távolságon belül hiba lenne, de ha benne van is a látómeződbe, akkor sem szabad vele sem túl magasra, sem túl messzire repülni.
Felfele 50, oldalirányban 2-300m-nél messzebb én nem mennék vele. Nem is való nagyon másra. Eleve hasonló paraméterekre tervezték. De ez csak az én véleményem. Ahogy én látom. Ha az otthonodtól messzebb reptetnéd, és nem ismered a helyet, előtte mindenképpen tájékozódj. És igen, kellene az eseti légtérhasználati is, meg a tagsági és a biztosítás. Utóbbi kettő amúgy is kelleni fog előbb-utóbb. Mert anélkül légtérhasználatit sem adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest