- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digiflex
tag
válasz
Teasüti #1622 üzenetére
Ok, lapozzunk...
(Ezek a cuccaim már megvannak a repülős időkből. szünetmentes akksik is vannak, mindig arról használtam a repcsis multiöltőt. Volt már hogy az utcán lemerült autóakksit töltöttem így fel annyira, hogy beinduljon a járgány)
És miért olyan fura az, hogy ha ott kell hagyni a kocsit valahol messzebb, akkor szertnék tudni ott is tölteni, ahol éppen letelepszünk. Telloval elég sokszor jött jól, és a SPARK-ot is volt, hogy az autóban fulloztam, amíg a terepre értem.)És van raktáron 2 év garis Osmo-Pocket, ha jól látom.... ami késik nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest