Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
"Tudom, én vagyok a paranoiás"
Legalább már nem érzem magam egyedül....

Sokszor megkaptam már ezen a fórumon, hogy túlaggódom, meg "minek repül aki nem bírja "
(nem így hanem, hogy akkor nem kell repülni, ha az ember ennyire aggódik)Holott én csak -szerintem- felelős repülésről beszélek, nem arról, hogy minden aksi kirepülése alatt f0s0s lesz a bokám...
És ezt a fajta hozzáállást próbálom "terjeszteni" (leginkább a Mavic pro, és Phantom "feletti" madárral repülők körében...)Én azt mondom ,nem baj, ha az ember tisztában van a lehetséges, és vagy bekövetkezhető problémákkal....és arra fel van készülve...
Ugyanakkor,,,,,és ezt is legalább annyira fontosnak tartom...Nem szabad csak a Crash, és LOSt,topicokat olvasni, meg csak a Phantom drone crash videókat nézni a youtube-on....mert hiszem hogy azok fele emberi mulasztás, vagy felesleges "rajoskodás" eredménye, ahol a technika határait feszegetik, aztán a végén meg megy oldalakon keresztül a "hiszti", hogy kinek van igaza....a Cégnek(DJI), vagy szegény tulajnak.....
ÉS igen, van a másik 50%, ahol valóban copóba futott, a valóban szerencsétlen pilóta....
De ha csak a CRASh-t olvassuk, nem lesz örömteli a repülés....
MOndjuk úgy most ezt függetlenül az általad felvetett témától írtam....
Én legalábbis, mikor kezdtem magam belelovalni az ilyen "Crash videókba" ,(mert azt gondoltam azokból majd jó sokat tanulok) azt vettem észre egyre kevésbé repülök örömmel....
Ahogy ezeket elhagytam,,,,mindjárt más lett a kedvem....Ismétlem, nem azt mondom, hogy az ember ne tanuljon más hibájából....
CSak módjával...
ÉS kérem senki ne vegye ezt "megmondásnak, vagy (ki)oktató jellegnek"....
CSak a saját tapasztalataimat írtam le (a paranoiával kapcsolatban)....

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(nem így hanem, hogy akkor nem kell repülni, ha az ember ennyire aggódik)