Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz t72killer #1104 üzenetére

"Tudom, én vagyok a paranoiás"

Legalább már nem érzem magam egyedül.... :DDD :DDD
    Sokszor megkaptam már ezen a fórumon, hogy túlaggódom, meg "minek repül aki nem bírja " :D (nem így hanem, hogy akkor nem kell repülni, ha az ember ennyire aggódik)

Holott én csak -szerintem- felelős repülésről beszélek, nem arról, hogy minden aksi kirepülése alatt f0s0s lesz a bokám... :U :DDD És ezt a fajta hozzáállást próbálom "terjeszteni" (leginkább a Mavic pro, és Phantom "feletti" madárral repülők körében...)

Én azt mondom ,nem baj, ha az ember tisztában van a lehetséges, és vagy bekövetkezhető problémákkal....és arra fel van készülve...

Ugyanakkor,,,,,és ezt is legalább annyira fontosnak tartom...Nem szabad csak a Crash, és LOSt,topicokat olvasni, meg csak a Phantom drone crash videókat nézni a youtube-on....mert hiszem hogy azok fele emberi mulasztás, vagy felesleges "rajoskodás" eredménye, ahol a technika határait feszegetik, aztán a végén meg megy oldalakon keresztül a "hiszti", hogy kinek van igaza....a Cégnek(DJI), vagy szegény tulajnak.....

ÉS igen, van a másik 50%, ahol valóban copóba futott, a valóban szerencsétlen pilóta....

De ha csak a CRASh-t olvassuk, nem lesz örömteli a repülés....

MOndjuk úgy most ezt függetlenül az általad felvetett témától írtam....

Én legalábbis, mikor kezdtem magam belelovalni az ilyen "Crash videókba" ,(mert azt gondoltam azokból majd jó sokat tanulok) azt vettem észre egyre kevésbé repülök örömmel....
    Ahogy ezeket elhagytam,,,,mindjárt más lett a kedvem....

Ismétlem, nem azt mondom, hogy az ember ne tanuljon más hibájából....
    CSak módjával... ;)

ÉS kérem senki ne vegye ezt "megmondásnak, vagy (ki)oktató jellegnek"....
    CSak a saját tapasztalataimat írtam le (a paranoiával kapcsolatban).... :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák