Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
#31757056 #23787 üzenetére
Őszinte leszek: ez a kép neked azért fontos, mert élményeid-érzéseid kapcsolódnak hozzá, vagy a "modellhez". Amúgy tényleg láttunk már tőled ennél 50-szer jobb képeket is...
de ettől eltekintve a fotózzponthun kapott vélemények nem kell hogy mérvadóak legyenek bármilyen szempontból is (kivételek persze mindig akadhatnak, akár pozitívak is) -
Chapel
addikt
válasz
Exfury #23782 üzenetére
Print screen és egy kis összevágás
Eredetileg 430x1400 lett de ph csak 1200ig engedi feltolni...
Jelzem a baloldali fánál az illesztés az eredeti hibája
Megiegyzem elég durva baki -
Tomate
veterán
-
drkbl
őstag
Outlook szokta néha küldeni, ha RTF formátumú levelet kapnál. Mentsd le, és legrosszabb esetben a Total Commander Fájl/Fájldekódolás funkcióval visszaállíthatók a levél eredeti részei.
-
nesa
veterán
Bocsi az OFF miatt.
Lezarult a win7 palyazat, kaptam a ma 2 levelet a targy az hogy KÉRDÉS es nincs a levelbe 1 fika sor se csak eg y2kb csatolt alomany winmail.dat amivel nemtudok mit kezdeni
mas is kapott levelet az MS-tol?
-
kiskornel
addikt
válasz
brumesz #23761 üzenetére
Szvsz túl mozgalmas a háttér. Kisebb mélységélesség elkelt volna... vagy más háttér. Az a sárga paca, meg a vörös valami elhúzza a szemet. Aztán csak rátalál az ember a leányzóra. Nekem az jut eszembe: helyes.
Most nézem, F2,8-on van. Akkor talán közelebről kellett volna lőni a leányzóra.(úgy jobban mosná a hátteret).
Jó példányt fogtál ki 50/1,8-as obiból.(#23751) BEE A második jó. Az ut 2-t nem tudtam megnyitni.
-
brumesz
aktív tag
válasz
Szten Márs #23762 üzenetére
Nem, még ő sem...
Sajnos, vagy szerencsére én is észreveszem (utólag) az ilyen hibákat, dehát így tanul az ember
Ha legközelebb megyek/megyünk, már megpróbálok majd ezekre is figyelni.
Sajnos a dőlés az már ilyen marad, mert ez már egy korrigált, vágott verzió. Ha még jobban elforgatom, és vágom, akkor már a cipőbe illetve a kézbe vágok bele... -
Szten Márs
nagyúr
válasz
brumesz #23761 üzenetére
Na, ő már a barátnő, igaz?
Alapvetően nem rossz, de engem egy dolog eléggé zavar: a hátsó szem helyén csak egy sötét üreg van. Kissé morbid lesz így tőle a kép, belerondít a hangulatba. Persze a felénk eső szem vonzza leginkább a tekintetet, de azért odasiklik a hátsó szem (helyére) is, és egyből ezt látjuk. Ezen kívül dől balra, ezt érdemes kikorrigálni utólag. Némi vágás árán ez igen könnyen megoldható. -
j.bravo
addikt
Grat az avatarhoz! (Létezik hogy láttam már valahol...?
)
A képekhez is hozzászólnék de ahhoz az kellene hogy megjelenjenek nálam. Nem választanál a kedvemért (és még jópár fórumtárs kedvéért) egy másik, jobban elérhető feltöltő oldalt...?A thumbnail-ek alapján ígéretesek pedig, a vízen tükröződősek is, de főleg a második érdekelne.
-
Chapel
addikt
Küld át a leánynak,biztos örül majd neki
-
brumesz
aktív tag
köszönöm mindenkinek
"Szőr" Riccio: egyetértek, de sajnos se derítőlapom, se (külső)vakum nincs egyelőre. kipróbáltam a beépített vakuval, de az úgy nem nyerő...
Chapel: mindjárt "átküldöm" a rawot pü-ben. kíváncsi vagyok hogy neked mi az elképzelésed a képpel kapcsolatban
btw. : nem barátnő...csak ismerős. barátnőt már posztoltam ide régebben. csak azért írom így le, nehogy félreértés legyen, ha esetleg idetéved az asszony
-
Sir Riccio
addikt
válasz
brumesz #23738 üzenetére
Eszelős!
Egyetlen dolog...valami derítés kellett volna, a szeme árnyékban van. Akár vakuval rávillantasz az arcára, és a végén a szemében korrigálod a csillogást. Amúgy grat!Szten Márs: Azért a kitobinak nincsen ilyen háttérelmosása, amúgy köszönöm mindenkinek az értékelést, valóban kellene már egy szenzortisztítás a gépemnek, de egyedül nem merek nekiállni, ezért felvinni bp-re meg drága lenne.
-
1010
őstag
válasz
Sir Riccio #23730 üzenetére
jaaaj de szep
hat ez se kit obi val van
-
E-scapegoat
tag
válasz
Ez nagyon jó lett!
-
sztyui2
őstag
válasz
Tetszik, de bal felsőben azt a kis piszkot szedd ki!
-
inzsellér
tag
Nincs a kollégák között esetleg valaki, aki tagja az Óbudai Fotóklubnak?
-
törölt tag
válasz
Darkness1 #23726 üzenetére
Szerintem téma szempontjából pont a második jobb, azon van a jobb alsó sarokban egy kis házikó, ami jobban támpontot ad az arányok érzékeléséhez. Az elsőn nehéz eldönteni, hogy pl a növényzet nagyobb bokrokból, vagy csak kis cserjék sokaságából áll, nincsen térérzése. Annak aki nem járt még ott, nehezebb dolga van.
Igazán ezeket a fotókat a minőségük hordozza el, mert az élesség is, és a színek is nagyon rendben vannak, természetesek, élénkek. -
máyköl
veterán
Srácok, megvettem a gépemet (végre). Egy Canon EOS 20D (váz) lett végül. Köszönöm mindenkinek a segítséget! Most tervezek venni egy kitobit, de azért nem túl drága, egyszerű obikat nem túl hosszú időre elfogadok! (pl. 50mm F1,8).
Máyköl
-
kiskornel
addikt
válasz
sztyui2 #23715 üzenetére
Köd volt?
A két panoráma mondjuk tetszetős a szamnek, szépek a színei. Túlhúzott szatu + kontraszt = kicsit tisztább lesz a háttér.
A legújabb Cam. Rawban van szoftveres átmenetes szűrő. A két panorámán tovább lehetett volna növelni a látótávolságot a helyi színtek állításával.
Esetleg HDR a fények miatt (tudom, hogy panoráma, de nincsen közel semmi sem, ami lokálisan elmozdulhatna, szóval expo sorozat simán mehetne...).A pohársor jó ötlet volt. Én megpróbáltam volna úgy, hogy a sor vége kimenjen az egyik oldalon. És nekem is elsőre az jutott eszembe: üresek. De jópofa ötlet.
-
sztyui2
őstag
Pécsen voltam 3 napig, felmentünk két kilátóra, onnan egy-egy panoráma:
Több méretben is felraktam, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Szerintem nagyban érdemesNekem személy szerint az első jobban tetszik, de felraktam a másodikat is, hátha az valakinek jobban bejön
Volt egy kis borkóstolós szórakozás is:
Sajnos mivel borkóstolás után rakhattam csak sorrenbe a poharakat és csak akkor fotózhattam, így meg kellett tisztogatnom PS-ben az első poharat
Eredetileg ilyen piszkos volt
Vélemény?
-
inzsellér
tag
válasz
Szten Márs #23710 üzenetére
-
Szten Márs
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
válasz
forceberg #23705 üzenetére
Az elsőn nagyon látszik, hogy vaku. Csúcsfényekből kicsit vissza, akkor az előtérben lévő fehér rész nem dominál ennyire és nem húzza el a néző szemét a témáról. Meg egy kicsit melegebb színképet adhattál volna neki (2-300 Kelvin pluszt), nekem kissé hideg (bár ez a vaku dominanciája miatt van valószínűleg).
A másodikon csak a színképet kéne hasonlóan melegíteni, amúgy rendben van.
-
-
Darkness1
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Medence topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest