Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztonsági kamera
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
válasz
kiskornel #23520 üzenetére
Nagyon szép kép, bár nekem kicsit zavaró, hogy ennyire középen van a nap valamint bizonyára a JPG-ből készült kép és az utómunka miatt fura színhibák vannak a vízen a nap környékén... (bizos erre is megvan a fotós terminológia, de nem tudom hogy hívják, majd javítsatok ki
)
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Chapel #23461 üzenetére
Csoda szépek! Gyönyörűek a színek
Milyen obival készültek, valami jobbféle canon makro obi? Talán fix?
Az elsőn egy kolibribogár van tavaly rengetegszer láttam a kertben, de akkor még nem volt gépem, és mindig csak este jelent meg szürkület után... Te mikor tudtad így elkapni? -
Bubanc
aktív tag
válasz
Papichulo #16902 üzenetére
Köszi
mások is azt mondták, hogy jó kép kellemes szerkesztéssel....
Viszont meglepetésemre a fotozz.hu visszadobta, hogy ilyen gyenge képet nem érdemes feltölteni... mert rombolom vele a fotozz.hu szinvonalát... elég értetlenül állok a döntés előtt. Várom a többiek véleményét is
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsi lenneék a véleményetekre a képpel kapcsolatban, nagyon köszönöm előre is a véleményeket!
[link] -
Bubanc
aktív tag
válasz
Blaise7 #15019 üzenetére
Egy kicsit nekem is megcsúszott a kezem a photoshoppon
még lehet, hogy még jobban el lehetne tolni az épületet balra, de így már talán nincs annyira középen, ami zavaró szvsz egy kicsit, egyébként nagyon inspirákló, kellemes kép, csak egy nagyon picit a kép elrendezésén változtathattál volna.. azért gratula
-
Bubanc
aktív tag
Kicsit játszadoztam, és megörökítettem magam, és azt, ami nagyon tetszik a fotózásban, és úgy eleve a világban: a fényeket, árnyékokat... tudom zajos, tudom beégett pár helyen, tudom, jobb lenne, ha kapna fényt a szemem és nem árnyékban lenne, de szép az obi és a fényképező...
lassan annyit fikázom a képet, hogy rájövök kár feltöltenem, de most már mindegy azért várom az építő jellegű kritikát
[ Szerkesztve ]
-
Bubanc
aktív tag
válasz
*Ropi* #14707 üzenetére
Mit gondoltok erről? Kicsit dolgoztam még rajta, a dőlésszög mostmár rendben van, raktam még az órára egy csipetnyi blurt és nyakon öntöttem egy pár réteg órával még, a kontraszt emelés céljából, mert hát mint tudjuk többféleképpen is lehet hasonló eredményt elérni
a thumb, az az eredeti verzió, de nagyban a módosítottat mutatja -
Bubanc
aktív tag
válasz
jorden06 #14701 üzenetére
És még nekem mondták, hogy a félrefókuszálás 90%-ban a fotós hibája, mikor mondtam, hogy ez a legnagyobb bajom a kompacttokkal, bridge gépekkel... úgy látszik igazam volt és másnál is előjön ez a probléma
érdekes amióta a 450D megvan azóta nagyon ritkán fordul elő ilyesmi, ha igen csak átrakom manuál fókuszbe és éles is amit akartam
egyébként szép kép
-
Bubanc
aktív tag
válasz
*Ropi* #14704 üzenetére
Nagyon tetszenek, főleg az utolsó, a második olyan, mintha számítógépes világban készült kép lenne (álá Crysis), de gyönyörűek a fények árnyékok, és a színek a kompozícióban sem tudnék hibát mondani, de valahogy mégsem az igazi(a kompozíció), még nézegetem gondolkozok, hátha rájövök mi zavar egy kicsit
lehet, hogy kár volt levágni a fa tetejét... egyre jobban tetszik, ahogy nézegetem
Az első, tetszik ez a szelektív színtelenítés, és ez a derítés effekt vagy minek is hívjam ami a felhők körül van (sok képeden ilyenre csinálod őket, segítesz, hogy hogyan lehet ezt véghezvinni?
) Szuper kép, de kicsit eltolhattad volna az erőművet jobbra vagy balra, úgy nekem harmónikusabb lenne, de így legalább eléred, hogy egyből arra koncentráljon és azt lássa meg a néző, gratulálok
[ Szerkesztve ]
-
Bubanc
aktív tag
válasz
*Ropi* #14695 üzenetére
Köszi
mivel tanácsolod a döntést? Perspectivvel a legegyszerűbb, vagy más módszerrel szebb eredményt lehet elérni? Barátnőm tanítgatott egy kicsiikét, de egyébként most van először a kezeim között PS
nagyon durva miket meg lehet vele csinálni
erre a képre már ráhúztam egy textúrát is, az "eredeti" a kreatívkodó topikban megtalálható.
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Szten Márs #14491 üzenetére
Hát igen Ropi-tól azt hiszem sokat tanulhatunk még
taníts mester
-
Bubanc
aktív tag
Igen igazad van, csak mostanában gyakorolgatom a mélységélesség beállításokat meg ilyesmit, mondjuk ebben az esetben igazából azért sem vettem feljebb a rekeszt, mert nagyon tetszett, hogy az éles rész a szív közepe alja felé mutatva fut végig a kenyéren, de ez szubjektív persze
-
Bubanc
aktív tag
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Hétvégén voltam a kb 15 éve bezárt strandon, gondolván remek témák lesznek a "nincs"-hez, de ez csak részben lett igaz, mert lassan buja növényzet és kis tó veszi át a strand helyét, a sarokban lévő stand épúletből egy kis fal még megmaradt, de a medence is kivehető, ha valki nagyon keresi
viszont a fények kellemesek voltak nagyon
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Cassidey #14366 üzenetére
Nos tehát fehér egyensúly... megnézem lehet, hogy tolok rajta egyet, de nem attól ilyen, a valóságban is ilyenek voltak a színek, mert sárgák a falak és mivel az asztal viszinlyg közel volt a falhoz szinte narancssárga derítőként viselkedett, uh innen az árnyalat, de nekem is tetszett ez a kellemes meleg árnyalat, azért hagytam így
egyébként köszönöm a dicséretet és a meglátásodat is
-
Bubanc
aktív tag
válasz
morceaux #14258 üzenetére
igaz, hogy nem hozzám szólt a kérdés, de megnéztem a képeidet és szerintem nagyon jó képek, de a fotózás nagyon szubjektív dolog, lehet, hogy azon az oldalon más felé nyitottabbak az emberek, és például itt úgy emlékszem többen is kommentálták a képeidet... egyébként teljesen igazad van valóban az a legrosszabb, ha nem mondanak semmit... az is jobb, és talán a legjobb, ha megmondják, mi az ami esetleg nem tetszik nekik, vagy mit lehetne máshogy...
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Motion_Blur #14203 üzenetére
Megnéztem az adatait a képeidnek
hát nem semmi kezed van barátom 1/4 et kitartani ilyen stabilan... ennyit még a kép stabi sem tud segíteni, nekem a boltban mikor próbálgattam még 1/10 is bemozdult, bár nem nagyon készültem rá a biztos fogásra, csak lődöztem
-
Bubanc
aktív tag
-
Bubanc
aktív tag
válasz
runner 125 #14202 üzenetére
Jé tényleg
egy kis védelem A képről mi a meglátásod? A szélső csavart egyébként szándékosan vágtam félbe, mert nem akartam csavarkiállítást
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Motion_Blur #14184 üzenetére
Nagyon szépek és élesek a képek!! Kézből nem semmi!! Milyen obival és milyen beállítások mellett készültek a képek?
-
Bubanc
aktív tag
A nyár utolsó pillanatai
Arillas beach
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Bubanc #14092 üzenetére
Majd értékeljétek legyetek kedvesek az előző képemet
kicsit bemozdult sajnos, de kíváncsi vagyok nektek hogy tetszik, ill mik a meglátásaitok, mondhatni ez az első képem
Legalábbra is "komolyabb" géppel.
Továbbá it egy makró is, ahol az obi ezen képességeit néztem meg:
[link] -
Bubanc
aktív tag
válasz
Szten Márs #14090 üzenetére
[link]
Nem az sajnos nem az enyém, és az egyébként egy analóg obi, de kompatibilis természetesen. A barátnőmé, szépen néztünk ki a két canonnal a nyakunkban egymás mellett, mondjuk érdekes, hogy elvileg az ő obija a nagyobb mégis az enyém nyomott 1 kg-ot -
Bubanc
aktív tag
[link]
Remélem meg tudjátok majd nyitni.
Tegnap megvettem életem első dslr-jét és löttem is pár képet próbálgattam, nézegettem milyen, sikerült egy egész pofásat készíteni, de mér ráférne egy kis utómunka...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Black Myth: Wukong
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- További aktív témák...