- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
CirrMee #90873 üzenetére
Nem értem minek válaszolsz ha ennyire nem vagy képben mi történik? Te most a szolgáltatónál vagy azért beszélsz ennyire mellé jó pénzért?
Normális józan paraszti ésszel, ha én vagyok egy szolgáltató, és változtatni akarok, ergó új eszköz kell, akkor fogom, megnézem a szerencsétlen előfizetőnél (aki eltartja!) milyen eszköz van, és ha látom hogy wifis, én meg olyat vinnék neki ami nem, akkor előre szólok még beszerelés előtt (!!!) egyeztetésnél hogy figyu, sajnos ez meg az van, spórolunk, szegények vagyunk, olyat vinnénk ami nem wifis, és amúgy hülyék vagyunk megoldani esetleg ráfizetéssel mert leszarunk benneteket, igaz belőletek élünk tudom, de továbbra is leszarunk benneteket, de mégis szólunk hogy előre tudjatok készülni hogy ha beszereljük nem lesz wifitek addig, amíg az új router be nem lesz üzemelve. Normális józan paraszti észzel ügye! Ami ezek szerint hiánycikk.
Tiszta röhej ez az egész! Én távközlési cégnél dolgoztam, de ha ilyet tettem volna lehánytam volna magam.
Aki meg azon élcelődik hogy egy router 15e az nem pénz, az írjom rám privátban, megadom a címet, vehet egyet és be is állíthatja, mert sajnos akinél a szolgáltató ellopta ilyen módon a netet hiába talpal 12 órát naponta, nem telik neki 15 ezres routerre!
Értelmetlen hozzászólásokat nem kérek többet, köszönöm!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Politika
- Subaru topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest