Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
KeKBooM #79137 üzenetére
Valóban szinte minden helyzetben megpróbálják megmagyarázni, hogy a hiba nálad van. Ezt azzal magyarázta a szerelő, hogy nem jut el a megfelelő információ a telefonos diszpécserhez. Más kérdés, hogy ha ilyen lassú az információáramlás egy telekommunikációs cégnél, az semmi esetre sem jelent jót.
Viszont ha ütöd egy kicsit a vasat, akkor hajlandóak egy kicsivel alacsonyabb számlát kiküldeni. Nekem elsőre azt mondták kötbér igényemre, hogy nem megalapozott. Aztán megtudták, hogy van NMHH-s mérődobozom, meg hogy levélben megkerestem a Média- és Hírközlési Biztos Hivatalát, rögtön jóváírtak 2999 forintot.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple Watch 9 45mm LTE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest