-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Zso11
csendes tag
Sziasztok!
Digi nagyon nincs a toppon
Megkérdeztem email-en tőlük hogy az emeletre felhúzott optikai kábelt kb. mikor kötik be a lakásokba. Jelen pillanatban Lan, koax és telefonkábel jön be a lakásba.
(Pécs, kertváros társasház).Ezt a választ kaptam tőlük:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott címen jelenleg is optikai szálas internet van kiépítve (Gpon).
Szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen jellegű kérdése van, kérjük forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 1272-es helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@digikabel.hu e-mail címen.
Köszönjük megértését!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest