Hirdetés

Aktív témák

• Griff55

senior tag

Sziasztok,

Sajnos full hülye vagyok a témához, de most jutottam el arra a pontra, hogy olyan szinten cseszte fel az agyam a digi, hogy segítséget kérek.
    Nemrég költöztem be a lakásba, ahova egyetlen árva szál optikai kábel van bevezetve. Erre rá van kötve egy fehér színű virágmintás 2 antennás (csak 2,4Ghz-n kommunikáló) trágya router... Ugye ezen van koax tv kimenet is.
    Jól gondolom hogy ezt a f*shalmazt nem lehet kiiktatni? csak mert nem látok webshopban egyetlen olyan routert sem, amibe ezt a tetű GPON optikai kábelt bele lehet dugni.
    Ha bemegyek a digihez, hogy vágjanak hozzám egy wifi6-os routert akkor ennek a fehérnek maradnia kell akkor is?
    koax kábelt tudnak adni bent a tv-hez? csak mert sehol nem találok olyat aminek az egyik fele csavarozós koax a másik fele meg hagyományos antenna kábel. (a media boxot szeretném kihagyni, így is van elég pókháló)
    Egyébként ez a 2,4GHZ internet teljesen használhatatlan, eldobálja a wifi jelet, TV nem bírja a 4k-t állandóan szaggat, letöltés valami borzalmasan lassú. Csak a baj van eddig vele. Korábban évekig upc volt, azzal semmi probléma nem volt, de most mintha 10+ évet repültem volna vissza.
    Bocsi ha hosszú volt, de ki kellett adnom magamból :W :W :W

Aktív témák