Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
johnny23 #27500 üzenetére
Nem tudom hogy Kedvenceket használjátok-e a Pana TV-n?
Mert a Kedvencekbe kell rendezni a csatornákat, és akkor frissítésnél nem fogja azt átrendezni. Ez így van Pana TV-n , legalábbis 50-as és 60-as sorozatnál, a korábbiakat nem ismerem, de szerintem már azokon is így lehet!
-
Multibit
nagyúr
válasz
johnny23 #27500 üzenetére
Nem biztos, hogy rosszul csinálod. Én csak arra, hívtam fel a figyelmet, hogy ez inkább a típus (esetleg példány) sajátossága, mint a gyártóé. Persze, mielőtt a tévére gyanakodsz, jobb megvizsgálni a kábelezést és túl alacsony vagy túl magas jelszint esetén érdemes a DIGI-től segítséget kérni (analóg hiba bejelentésével)!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest