- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ne legyen. Ha neked megfelel a sebzés, akkor jó az. Játékstílustól is függ, hogy mekkora sebzés a "már elég" kategória.
Én szeretem 8-as játékban egyedül tolni baalrunt, oda pedig kell a nagy dam. Persze 6-8k-t már elegendőnek érzem. Igaz BO azért jól jön. Olyankor picit lehet lazítani, mikor soso 2.5k life-al csicsoja meg 5k+ life-al szinte meg se rezzen közben.
Jópár 8playeres baalrun után egyjátékos gamában szinte élvezet játszani, ahogy blizz széthasítja a szörnyeket, mint kés a vajat. Olyankor hull a férgese rendesen.
wikings2
Hamár így szóbahoztad az mf runokat, írhattál is volna róla mit/miket szoktál nyomni ill. mit találtál már közben.Én pl. ütöttem pindlét bazi sokat esett nála jópár dolog: IK páncél, TAL páncél, Mavina íj, Mavina sisak, zaka pajzs, shako, oculus, DeatFathorn (25-ös), 2-es valor, GF
Andi-t is toltam jópárat, de igazából űber cuccot nem dobott.
Durieltől maxos mara a legjobb ami esett
Countesstől vagy minionjaitól vagy körülötte lévő szörnyektől Tal páncél illetve IST rúna a legnagyobb amit dobott eddig
Mefi egész szép dolgokat dobált már: Shako, Azurewrath, Arach, Mara (27-es), maxos vipermagi, eschuta 3/18/18, oculusPersze biztos maradt ki rengeteg dolog, de általában ezeket szoktam runolni. Van mikor semmi sem esik, máskor meg egymás után peregnek a cuccok.
Ja persze Summoner és Nihlathak sem maradhat ugye ki, de tőlük nagyon kevés jó cumó került ki. Mondjuk mint említettem fentebb Baalrun-t is szoktam tolni, de ott legalább 3playeres gamában. Na baalrunok közben azért esett már Doombringer, Shako, Tal páncél, MAL rúna, 2-es valor, Allrez GC
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest