- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sakkozni? Jahh, ha van bejáratott kör...ha nincs, akkor kb IJ. A GR-es csetek üresek, ma kínomban pubon GReztem...tele van supp monkkal...meg is kérdeztem, hogy hozzam Én is a suppMonkom?
Nem értékelték a poénom...szerencsére kiléptek...aztán 15-20 perc után lehet olyan partyt is találni, ami hajlandó játszani, nem csak vakarják a seggük...
Solo-ba kb megálltam...kínlódás az egész, kínkeserves haladás, nagyon hiányoznak a magas riftek...a gyors gem uppok...
Minap sikerült beszereznem a funért is, csak 600+ szint kellett (sacredes fegyó még mindig a holdon, gear uppok nagyon nehezen jönnek)...így most már megvan mindenem a FireBat WD-hez...ami nekem nagyon tetszik...de kipróbálni valszeg úgy nem fogom, mint a LON-os WD-t...normális felállás nélkül nem nagyon müxik...
Csak, hogy egy ellen véleményt is mondjak...
Úgy basznám oda a capet a parára és úgy bontanám külön a gemeket (solo-group), mint a szél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged