Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Én is ott szoktam publicozni... Alacsonyabb szinten kb 6 ig jól tartom az archont pub-ban is a felett meg azért jó mert senki nem szedi le a monsztákat olyan könnyen és akkor játszik a Living Lightning nálam ami nullázza pikk pakk a cd-t (mert van idő nulláznia). + Magasabb szinten tudom tolni a temporal fluxot mivel az archon tutira lejár ezért ez értelmesebb mint a galvanizig ward. Cm is jó de sokszor inkább csak vicces próbálkozásokat láttam...
Amúgy meg szeretik az archonomat múltkor mentem egy csapatban ahol volt egy wd is nagyon jól együtt működtünk.. Ahogy nyomtam az archont-t egyből nyomta a dps-rúnát amikor tudta.. Eliteket úgy szétkaptuk öröm volt nézni MP8-on négyen..nekem úgy 670k... Az hasznos a partiba. Persze ha nincs jó archonod akkor cm (magasabb szinten)..Dexes kard nem kell : )
Amúgy meg kicsit Simcity-zek most
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új SanDisk és Philips MicroSDXC kártyák . Árak és típusok a hirdetésben .
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH WHITE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac 27-inch (2017)
- Precision 7680 16" 4K+ OLED érintő i7-13850HX RTX 2000 Ada 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest