Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Én is ott szoktam publicozni... Alacsonyabb szinten kb 6 ig jól tartom az archont pub-ban is a felett meg azért jó mert senki nem szedi le a monsztákat olyan könnyen és akkor játszik a Living Lightning nálam ami nullázza pikk pakk a cd-t (mert van idő nulláznia). + Magasabb szinten tudom tolni a temporal fluxot mivel az archon tutira lejár ezért ez értelmesebb mint a galvanizig ward. Cm is jó de sokszor inkább csak vicces próbálkozásokat láttam...
Amúgy meg szeretik az archonomat múltkor mentem egy csapatban ahol volt egy wd is nagyon jól együtt működtünk.. Ahogy nyomtam az archont-t egyből nyomta a dps-rúnát amikor tudta.. Eliteket úgy szétkaptuk öröm volt nézni MP8-on négyen..nekem úgy 670k... Az hasznos a partiba. Persze ha nincs jó archonod akkor cm (magasabb szinten)..Dexes kard nem kell : )
Amúgy meg kicsit Simcity-zek most
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Zotack Gtx 560 TI OC 1GB SLI páros
- AMD Ryzen 7 3700X - esztétakilag kifogásolható
- Eladó Blackview BL6000 Pro 5G strapatelefon, patika állapotú, karcmentes, 0. perctől tokban tartott
- be quiet! Pure Power 12 M 550W 80 PLUS Gold INGYEN FOXPOST
- Hähnel Pro Cube Charger - dupla töltő Panasonic DMW-BLC12 akkuhoz
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest