Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS ROG Ally
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS #113824 üzenetére
Én is ezt a napi 1 gemet vállalom max, de néha csak felet vagy inkább keyt/goldot farmolok inkább.
Asszem most van fent 4-5 100-as Augment a karimon, jövő héten szeretném befejezni és letudni a seasont.
Persze már majdnem P1000 vagyok 100% soloban de még nincs egy használható Ancient Dawnom, bountyzni meg utálok szal reforge az utsó amihez folyamodok. 'lehet muszáj lesz..'
Danetta meg már 2 is van Primalba, meg egyéb haszontalan 1H Xbow simna rare upgradeből.Fortress Ballista az meg már P100 környékén megvolt kb fullos rollokkal Ancientbe, mindig van pár item ami szívatni szokott és nem akarja az igazat.
Lag vagy akármi gond nálam még most sincs de én csak soloban megyek egy GoD DH-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest