Hirdetés

Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz CactuS #24604 üzenetére

Fists of thunder és thunderclap a legnagyobb királyság, szerintem messze ez a legerősebb primary attack, nekem annyira bejött a teleportálás, hogy akárhányszor váltottam át az új primary skillekre/rúnákra, hogy kipróbáljam, egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy oda kell menjek az ellenhez :D

A way of the hundred fist utolsó rúnája sem rossz mondjuk, de egyrészt sokkal kisebb távról tud ütni, másrészt csak előre fele hat a harmadik ütés sebzése és, ami a leginkább zavar benne az az, hogy egyszerűen hülyén néz ki a skill. A száz ököl útja, ehhez képest a 3 ütésből kettő döglassú :(

Inferfno: nem tudtam mire számítsak, mert a videókban lehetett látni szanaszétgyalázott karaktereket és alig pár másodperc alatt bevert bossokat is. Most így félúton leoric felé azt tudom mondani, hogy alapjáraton nagyon jó, kellemesen nehéz, viszont 1-2 spec képessége a szörnyeknek egyszerűen szánalmasan sokat sebez, néhány elit pakk szó szerint megölhetetlen.
    31k hp-m és 4.2k armorom és 50% all resist-em van, de ehhez képest a legelső fejezetben például a fire chain-es ellenfelek 2, max 3 másodperc alatt le tudják szedni az egész életem, ha rossz helyre lépek. A molten szintén 1-2 mp alatt leszedi, ha ráállok. Ha valami szemét képességet kapnak ezek mellé(shielding, waller, jailer, arcane stb... ) akkor egyszerűen képtelenség őket megölni, bármit csinálok, ráadásul, csak úgy van értelme, ha halálonként legalább egyet sikerül leszednem, mert különben felgyógyulnak. Ha nem nerfelik ezeket a skilleket, akkor inkább kezdek én is új karaktert, mert így túl brutális. De ezt leszámítva kellemesen nehéz, van benne kihívás.

Aktív témák