Hirdetés
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Az normális, hogy az aukció házas csencselés újabban jobban leköt, mint maga a játék?
-
Djuree
félisten
voltam Milánóban tegnap és mit fotóztam?
[link] -
Peat;)
veterán
válasz
Ghoosty #22292 üzenetére
Nem lenne időm ilyen pénzkereseti lehetőségre, a 15% mondjuk meglepett, másik játék az aukciós eladások után vonja a jutalékot(1-2%), depo az ingyenes persze, withdrawnál sem rémlik semmi különös, egy minimális költséget vesznek le. Persze egy az egyben nem fair az összehasonlítás, ott minden játékelem a pénzre épül így elosztják a terhet a különböző játékelemekre.
A digitális terjesztésnél meg leírtad az amit én: a digitálisan most nagyobb a haszonkulcs mint a legtöbb bolti példányon és engem ez biza zavar. Mivel a két termék nem ugyanaz, ezért nem látnám akadályát ha nem ugyanakkora ajánlott árat szabtak volna meg. De ők úgy gondolták jól van ez így, vannak akik szerint egy kód = egy nyomtatott borító doboz + dvd. Nekem nem, ezért is írtam általánosságban az első hsz-t mert sok helyen ez megy és mindegyik unszimpatikus egytől egyig.
-
dilipok
veterán
válasz
Peat;) #22288 üzenetére
ertem amit mondasz, meg a felhaborodas alapjat is, ezt a magyar szabadsagharctalalmanyt, hogy pluszprofit / extraprofit viszont nagyon el kellene mar felejteni, mert a kapitalizmusban nem igazan ertelmezheto
Mindenki annyiert adja a termeket, amennyiert akarja. Vagy megveszik, vagy nem... Ha 60 Eurorert annyi fogyott, amennyi, akkor csak nem volt eleg draga (maximum a keleti regio euro nelkuli orszagaiban
)
-
megint én
őstag
Ty a válaszokat... Száz Hszel ezelöttre...
Más.
Nekem van jópár olyan cuccom, ami ad pickup +7 yard-ot és van ami 5öt. Hihetetlen, milyen kényelmes így a játék, a képernyőn életerő gömböm körülre is elérek, és van, hogy egy horda közepén ott az a HealGlobe, de veszélyes lenne bemenni érte, de így röhögve felszedem... Olyan 26-27 yard körül van most a pickup range, sokkal jobb így játszani! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #22291 üzenetére
+1
-
Ghoosty
őstag
válasz
Peat;) #22277 üzenetére
A Blizzard féle digitális letöltés pont annyi, mint az ajánlott fogyasztói ár. De a boltok olcsóbban kapják és ki-ki saját hasznát feladva olcsóbban adja. A Blizzard meg azért nem adja olcsóbban, mert azzal kicseszne a partnereivel, és gyakorlatilag felszámolná a meglévő disztribúciós hálózatát és gondolom, még nincs olyan szinten a digitális értékesítés, hogy ez megérje neki. A másik dolog, hogy közvetlenül a kiadótól megvenni, kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb amiért sokan hajlandóak többet is fizetni.
Nincs itt semmi kizsákmányolás, lehúzás stb. Ha nem tetszik, ne vedd meg, ha drága vedd meg máshol, vagy várj. Nem kötelező ezzel játszani.
"az már érződik hogy nem pénzkereseti lehetőséget akarnak megteremteni vele."
Ha egy percig is felmerült benned, hogy azért találták ki, hogy te keress vele, akkor nagyon naiv vagy. Elég durva jutalékot vonnak, 15%+15%, ha kikerül a blizz rendszeréből a pénz.
-
Peat;)
veterán
válasz
dilipok #22282 üzenetére
Nem volt benne sok scam mert minden le van követve, tárolva mint egy banknál. Én is tettem be egy kis pénzt, majd vettem ki többet. Sokáig biztonsági kártyám sem volt. Én itt lezárom, tanulmányi és munkasorsomnak köszönhetően nem vagyok hülye a háttérdolgokhoz, de ők mégis annak néznek, engem csak ez zavar. Nem értem ezzel hol a gond őszintén szólva.
Játékban meg ott jelent meg a kódos kulcstartó (sry
) először, a pénz is, így már túlontúl nyilvánvaló a dolog. Ezzel nem lenne baj, én jó dolognak tartom, csak azért írtam úgy ahogy mert már előre kiakaszottak a 60 eurójukkal. Azt sem tudom hogyan fog működni d3-ban, mekkora lesz a jutalék ha eladsz valamit (PE/EU-t pl egyik ok amiért abbahagytam a magas jutaléklenyúlások), az már érződik hogy nem pénzkereseti lehetőséget akarnak megteremteni vele.
-
Djuree
félisten
na mi történt, 5 napja nem voltam. 2300hsz-t nem vagyok képes elolvasni. mi a lényeg röviden?
-
Myth
aktív tag
Ma megveszem a játékot és lesz 3 szabad GUEST PASS-om.... Akinek szüksége van rá jelentkezzen priviben estig ha nem fogynak el akkor kirakom őket ide a topicba... Már alig várom, hogy segíthessek valakin
énis nagy örömmel fogadtam a segítséget!
-
Peat;)
veterán
válasz
V.Stryker #22279 üzenetére
Mi köze a forintnak ahhoz, hogy digitálisan egy termék drágább mint hagyományos kiszerelésben? Németeknél 49 euró a hagyományos, digitálisan 60. Miért kell nekem esni ha tök nyilvánvaló dolgot írok le?! Meg hogy jön ide a külföldi kereset most? Sehogy, tudom mi van a forinttal nagyon is, de ennek most ehhez semmi köze. Ha 18 lenne a hagyományos mindenhol akkor egy szavam nem lenne, de így ad oda a franc pluszprofitot nekik. Abban igazad van hogy ez is olyan stílusú lenyúlás amit itthon megy sok éve/ciklus óta. De ettől én még nem szokom meg.
-
dilipok
veterán
válasz
Peat;) #22277 üzenetére
ez kokemeny uzlet, nem jotekonysagi vallakozas. Ertem a felhaborodasodat, de attol meg semmi sem fog valtozni. A kapitalizmus ilyen, el kellene mar vegre fogadni elvegre mar lassan 30 evunk lett volna hozzaszokni
A PE-re meg emlekszem, valoban hasonlo volt benne, ugyanakkor meg lehet nezni, hogy mennyi scam volt azzal kapcsolatban. Amugy meg nem hiszem, hogy mindenki a RMAH-ra varna, mert az csak egy kis szelete lesz a jateknak.
A "kodos kulcstartot" (LOL
) meg nem onnan nyultak, hanem vallalti szinten ez a fajta authentikacio nem szamit eppen ujdonsagnak
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Peat;) #22277 üzenetére
Valószínűleg érdemes lenne beleszámolni, hogy a forint a béka picsája alatt van jó ideje. Ha a három évvel ezelőtti árfolyamon lenne, akkor nem lenne okod sírni. Asszem arról meg nem tehet a Blizzard, hogy az itteni gazdaság merő fos. Nekem él rokonom külföldön....meg se b.szák, hogy ennyi egy játék.
Nem ők adják drágán (na jó, talán csak kicsit), hanem mi vagyunk csórók, itt Magyarisztánban.
-
Peat;)
veterán
válasz
dilipok #22271 üzenetére
A Blizzardnak 0 beleszólása lenne ha digitálisan drágábban árusítanák? Nem hiszem. Nem képviseltek téged, engem, minket, mert így volt kényelmesebb és úgyis eladják. A mai világban az is nagyon valószínű hogy totálisan véletlen az hogy pont elfogyott nagyon sok helyen a fizikai kiadás és csak a digitális maradt, persze a haszonkulcs "bizonyára ugyanannyi" mindkettőn....?
A másik játékot írtam, tíz éve még project entropia volt, pár éve kapott új nevet entropia universe címmel. USA dollár alapú volt mindig MINDEN benne, nem csak az aukciós ház, annál picit összetettebb "játék". Meg írom: a műanyag kulcstartó(itt kulcstartó+egy chipes kártya dobja ki a kódot) ami itt hever előttem 10 dollár volt, igaz 2002 környékén ingyen postával, de asszem még most is ennyibe kerül.
-
PRO Monkosok!
Melyi passzív skilleket érdemes neki betenni?
-
Isual
veterán
Kérdés: arról tud valaki vmit, hogy a játék az AMD-s vagy nVidiás VGA-kat "szereti jobban"? Azt tudom, hogy az nVidiánál van egy spéci effekt CP-ben ~ "Környezeti kitakarás", amit csak a GeForce-ok tudnak nyilván, de egyébként milyen VGA a javallottabb a D3-hoz?
-
válasz
Realradical #22263 üzenetére
Gyerekek sírok a röhögéstől
-
dilipok
veterán
-
Peat;)
veterán
Ha ma már beteg vagyok gondoltam megveszem battleneten és nekiállok, erre látom hogy 60 euró. Azért ez totálisan vicc már amit úgy általánosságban az elektronikus kiadásokkal művelnek, így veszi meg a franc. Nagyon off, de a jövő felhő megoldásaitól is pontosan ezért tartok, többet szednek be mint a hagyományos úton.
Az aukciós ház is kicsit vicces, van olyan játék ahol a valódi pénzes gazdaságot elsőre megoldották..... 10 évvel ezelőtt, akkoriban tökmag gárdával. A kódos kulcstartót is lenyúlták onnan látom, érdekes nézni ahogy a Blizzard másol mást(entropia universe), persze azt is drágábban adják.
Én most hagyom egy ideig, megvárom a próbaverziót majd utána eldől hogy maga a játék szenvedett-e csorbát vagy csak a hozzáállás a fogyasztók felé.
-
krokk
senior tag
egy kis közvéleménykutatás: használ valaki Scoundrel követőt?
én személy szerint enchantress után nem nagyon használtam, kb távolsági követőnek veszem mindkettőt és akkor az anchantress már jobb... más is ezen a véleményen van? részemről teljesen felesleges 3.nak néz ki... templart használok távolsági karakternél enchantresst közelharcinál kb -
Gyeptegla
tag
-
Rayyy
senior tag
Úgy néz ki, lehetőségem lesz vendégkulccsal kipróbálni a játékot és gondoltam benézek ide... hát 10 perc olvasgatás után szinte elment a kedvem... ehhez a játékhoz is 6 hét tanfolyamra kell járni, + napi 14 órát gyakorolni, hogy megértsem a topik utolsó 50 hozzászólását...
Ez már nem játék, hanem 2. munkahely. Tegyétek le, amíg van idő, mert aztán jön az elvonó! -
maross
nagyúr
Na,kozben lebuktam, szurobe bekerult a kungentv is
-
LBandi
aktív tag
Az AH nem úgy működik hogy, ha az utolsó percekben érkezik licit, akkor az meghosszabítja az aukciót további 1 percel? Mert az utolsó percben licitáltam, erre rálicitálnak az áramra és én már nem tudtam, mert abban a minutumban véget is ért az aukció
-
LucifeI2
őstag
Inferno Act4 jelentés. Itt már nem öltem eliteket csak egy-kettőt még az elején, mert konkrétan nem tartottam élvezetesnek a csomó wipe-ot, csak a bossokat akartam megölni, hogy "befejezzem" a játékot.
Rakanoth barbárral Life on Hit nélkül a jelenlegi gearembe lehetetlen volt, a teleportálos képessége, majdnem megölt 1 ütésből, bár később rájöttem, hogy stunnal lehet szakítani,. Szóval inkább public csoporttal öltem meg, így meghalt második próbálkozásra.
Izual félelmetesen könnyű volt. Tyrael és az enchantressem megölték a bosst úgy, hogy én körbe körbe futkostam a lyukak körül, vicc volt ez a fight.
Diablo phase1 a kutak miatt nagyon könnyű, phase2-ben a tűzlabdából alig lehet kiugrani, mert az érkezésem helyére teszi a labdát akkor is ha akkor ugrok amikor már ellőtte. Ez sem volt annyira nehéz, volt 2 próbálkozásom a másodikra levittem phase2-ben 40%-ra és ott meghaltam. Mivel elég kicsi a dps-em ez elég sokáig tart és idegesítő wipeolni, szóval hívtam egy havert aztán inkább megöltük ketten két barbárral. Harmadjára le is ment, haverom is most volt először Diablon. Phase3 szintén elég könnyű a kutak miatt.
-
Használom, de át akarok állni magas crit + crit=20-30Arcane mókára baromi gyors fegyverrel, akkor folyamatosan tudnám tolni az Arcane Orbot+Blizzardot+Hydra-t.
Elméletileg.
Gyakorlatilag meg kiderül, addig nem is raknám fel a main fegyveremet, ha itt megveszi valaki és nekem nem jön össze a Build, biztos visszaadja +0,5mG-ért.
Ha felteszem AH-ra, akkor meg nem látom többé. -
headhunter86
senior tag
Most olvasom és nézem. A battle.net nem case sensitive. OMG. Ez de durva. Pedig 2 éve SC2-zök (Beta is volt) és eddig fel se tűnt. Pedig tényleg beengedett kisbetűkkel is. :S
-
whitezo88
nagyúr
-
bpx
őstag
válasz
kovsol #22227 üzenetére
nem a 10 slotos limit a baj, hanem az, hogy az emberek beraknak minden szemetet, vagy irreális áron
a nem kiemelkedő cuccok árai mennek lefele, ahogy egyre többen járnak magas szinten
a sok vacak meg majd szépen kitisztul, mikor elfogadják az emberek, hogy a dropok 98%-a npc food, mert 2 nap alatt sem viszi el őket senkinekem a 10 slotból most is talán 3-ban van cucc, de folyamatosan rakom fel ha találok valami arra érdemeset, csak úgy, hogy el is viszik pár óra alatt
-
V.Stryker
nagyúr
Ti be tudtatok lépni most a játékba? Elhúzott a főnök, tolhatnám a játékot, erre hol ilyen, hol olyan (3003) hibával baszik menni. Láttam, hogy patch-t raknak fel, de nincs már annak vége?
A server status szerint mennek az európai szerverek.Mondjuk ha a pdt időzónát átszámolom, akkor este hatig nem fog menni?
-
Helmoras
őstag
Nekem az AH-val csak annyi a gondom az instabilitáson kívül hogy...
1. kevés a 3 szűrő, jobb lenne ha beaddolhatnál még többet így szűkítve a kört
2. buyout és dmg/armor szerint lehet csak sorba tenni a termékeket, hátralévőidő és bid szerint miért nem?:S
3. miért nem lehet kirakni a tárgyakat 12-24-48 órára külön külön ez se lenne nagy extra
de mégis hasznos lenne meggyorsítaná a kereskedelmet sztem blizznek is megérné.ezekkel a dolgokkal jobban használható lenne.
-
Erről jut eszembe... ki mit tud a serverek hátteréről? Procik, ramok, lap, milyen rack? Mennyit bír 1-1 srv. Külön tárolják a user adatokat, a terminál kiszolgálást stb?
-
rt06
veterán
válasz
mikromanus #22239 üzenetére
igy nyomod?
-
mikromanus
veterán
Annyira tán nem baj ha valamennyire korlátozzák. Azt viszont kissé szivatásnak érzem, hogy nem lehet lemondani/megszűntetni egy aukciót később. biztos van ennek reális oka, de nagyon kicseszésnek tűnik a normál felhasználóknál... Kiraksz naivan pár dolgot, aztán ha rá is jösz, hogy a kutyának se fog ennyiért kelleni akkor is két nap múlva kerül vissza hozzád. Addig meg nem rakhatsz fel helyette mást.
Tényleg, megvásárolhatod a saját itemedet is? Vagy ezt nem engedi a rendszer? 15% fix költségért így épp visszahívható/felszabadítható egy hely a tízből
-
stifi
senior tag
válasz
maross #22230 üzenetére
a szerverek szétosztása a WoW-ban működik, mivel ott havidíjat fizetsz..
itt viszont gyakorlatilag egy egész e-bay van beleintegrálva a játékba az RMAH-ban, ahol a lényeg hogy egy helyen legyen minden cucc, és óriási legyen a kínálat.. szétszedve nem sok értelme lenne, hiszen szerverenként mások lennének az árfolyamok, ami teljesen felborítaná a jelenlegi jutalékos rendszert, ugyanazt meg lehetne venni olcsóbban máshol, aztán átvinni a másik piacra és eladni drágán.. nem tőzsdét akarnak csinálni, hanem ebayt -
rt06
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22232 üzenetére
ha egy account-tal csak 10 vackot tehetsz fel ah-ba, akkor 2000 kacat meghirdetesehez 20 account kell
az meg ugye a jetk husszori megvasarlasaval jar -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Realradical #22231 üzenetére
(vagy legalábbis kötelezik őket, hogy sok accountot tartsanak)
-
maross
nagyúr
lassan kell diablo trade topic is
-
megint én
őstag
Amúgy nem lesz valami lehetőség B.neten valami AH-zásra? Mármint ne kelljen már Game hozzá, Melóból el tudnám intézni, míg otthon már csak játszani kéne!
Ja, meg a karaktereket (sem) lehet még megnézni játék nélkül? -
mikromanus
veterán
Az melyik quest? Én épp Bözsinél (izé Maghdánál() vagyok és harapom a füvet. Ez előtte van, utánavagy ez az a rész ahol vagy? A ogolyszabadítós rész necces picit mert minimum egy csoportnyi elite lesz akiket nem lehet vagy nehéz elkerülni. Ja, meg a hídörző Big-Bada-Bumm-Monster, de az soloban meglett azért. Az eliteketvégül csak lesprinteltem és mentem meghalni a Pillangókisasszonyhoz
Ha ugyanitt vagy a környéken jársz, és kora estig nem lesz kisegítés akkor beszállok én is.
-
mephi666
nagyúr
ksz-nél megint raktáron a játék
habár 14.490 az ára, aminél lehet jobbat is találni, de legalább van
-
Jazz
veterán
Valaki tudna segíteni (pl. egy táp-tank barbár) inf Act2 Quest 7-et megcsinálni? Még mindig ezzel szenvedek. Solo is, és minden féle-fajta public game team is csődöt mondott.
-
válasz
medvezsolt #22209 üzenetére
Én még a játékért sem adok ki 10eFt-nál többet. Nemhogy külön cuccokért
(#22211) megint én: Meg mint WoT, Silkroad Online, Cabal Online, stb...
(#22213) rt06: Az én szótáramban ez a 2 ugyan az.
-
megint én
őstag
válasz
medvezsolt #22209 üzenetére
Ez is olyan lesz mint pl a NFS world? Kb "fizetsz=tarolsz"?
-
-
Myth
aktív tag
38-40 körüli DPS az összes karakterre vetítve 10-13as szint között starter editionbe jónak számít?
-
-
-
válasz
Terrorista #22200 üzenetére
Ha ez 1 kezes lenne, akkor készíthetnéd az 50m+ Goldot.
(#22201) lakisoft: PÜ.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest