Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #12997 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
bolt szerint értesítették a postát, hogy menni fog egy csomag nekem.
mondjuk még mindig nem vagyok 100%ig biztos, hogy lesz collectorsom (május elsején rendeltem be, amikor ápr30án a bolt elvileg előrendelt volt), de azért ez eléggé jó indikáció.
és úgy néz ki bekerült eyefinity support is.
zárójelben: nem hinném, hogy valaki rendelt onnan ezen a fórumon, de webhallen oldaltól rendelése van még valakinek?
(#12970) Sonja: Európában 5 helyen van official launch party, fejlesztőkkel éjfélkor. szerintem a webhallen üzlete előtt campelnek, ami egyike ennek az öt helynek. eredeti link
egyébként csomó bolt éjféli nyitvatart emiatt. a skövdei csak amiatt nem, mert a plázát nagyon drága lenne északára kinyittatni... de egyébként ők is éjszakáznának. egy 40ks kisvárosról beszélünk.
jelenleg egy projekten vagyunk egyébként, de lehet hogy kedd szabadnap lesz. lehet csütörtök is egyeseknek. csütörtök pedig szabadnap alapból, szóval...
-
headhunter86
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12997 üzenetére
Rossz a link. Helyesen: link
-
Gyuri27
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #12990 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #12990 üzenetére
A Diablo történetéről.
10 perc után kikapcsoltam, mert majdnem elaludtam. -
HartgeH3-2.8
addikt
Segítsetek már nekem miről van most szó ezen a Live Stream-en?
-
freelanced
addikt
válasz
Wolverine #12988 üzenetére
Látom sokan félreértettétek, lehet, hogy én írtam hülyén... én nem pont a Blizzardra és a Diablora gondoltam konkrétan... hanem inkább a többi cégre/játékra (khm...Mass Effect 3....khm)
HartgeH3-2.8: Én nem nézem a streamet de ha jól tudom a Diablo(k) történetéről, segítsetek ki ha tévedek!
-
Wolverine
félisten
válasz
freelanced #12922 üzenetére
Szerinted annyi lenne, hogy lefordítják a játékot és aztán kész? A Blizzard akkor csinál csak honosítást, ha teljes supportot is ad mellé: lefordított hivatalos oldal, az adott nyelven értő GM-ek stb. Ezt magyar nyelven nem éri meg megtenni egyszerűen, túl kevesen játszanak itthon.
#12981: ezt akkor lehetne talán megcsinálni, ha az UI testre szabható lenne, mint pl. a WoW-ban. Ott is így indult el az olasz honosítás, és jelenleg már van hivatalos supportjuk is.
-
Argos
őstag
válasz
Xmodule #12982 üzenetére
Jó, hogy szólsz!
És már megy a Book of Cain-al, kezd!
Akit érdekel hallgassa a lore-t, most arról beszélnek, hogy alakult ki a Diablo világa.(#12983) radi8tor1 :
A csudát.. ha akarnák engedélyezhetnék, csak saját felelősségre, semmit nem kellene tesztelniük.(#12985) TomWexX :
Bocs, elfeledtem kihangsúlyozni, hogy nekem(!) nem üti meg a mércét, sem mint gasztronómiai műsor, se egyáltalán mint szórakoztató műsor. De, a JackAss se... és nem is tartom viccesnek.
De, ez csak a saját ósdi szemléletem.. -
TomWexX
addikt
Ez nem főzőműsor, hanem k_rva nagy poén. Én pl. szakács vagyok és imádom nézni ezt az állatot hogy mit művel. Sokszor hülyére röhögöm magam rajta. Attól, hogy neked ez nem tetszik még lehet jó...
Más: Valaki röviden tömören felhomályosítana hogy mi is ez a sigil? Link is jó...
(#12986) Ilsyde: THX!!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
headhunter86 #12937 üzenetére
Kb 1 hete linkeltem ezt a videót, már vagy 50x megnéztem
Amúgy nem értem a parádat, ha bétáztál
Ettől még jobb lesz
-
Xmodule
őstag
Hamarosan kezdödik
elvileg -
Argos
őstag
Fordítással kapcsolatban azt nem értem, hogy miért nem engedélyezik a saját fordítások implementálását a játékba. Nem szinkron ofc., hanem a küldetések, skill-leírások stb. írott formájú szövegek honosítását.
Költsége nem lenne, mert mint több játéknál is, ennél is bizonyára, -sőt inkább pláne- jelentkezne önkéntes fordító csapat.
Na, mindegy...(#12975) rt06 :
Az ilyenektől falnak tudok menni... attól pláne, hogy milliós nézettsége van. Tehát, van ember, akinek az ilyen műsor szórakoztató.
Itthon is volt egy időben valami gerilla-grill vagy mi a tosz.. hát az is gyönyörű..
Keith Floyd forogna a sírjában, ha tudná, hogy ezt művelik egyesek főzés címszó alatt. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Ghostface #12933 üzenetére
Mekkora lol, h a BO2 drágább, mint a Diablo 3
Egyébként visszatérve a digitális vs dobozos témára, én eléggé optimista vagyok, de, ha esetleg úgy járnék, mint az emberek nem tudom mennyien a SWOTOR-ral, hogy nincs cd kulcs a dobozban vagy mi is volt, hát nem tudom mit csinálnék, 15k volt, nincs...persze ennek elég kicsi az esélye, de megeshet
-
AtHoS
nagyúr
válasz
warcat #12806 üzenetére
Na ebből is látszik, hogy talán sokan meggondolták magukat/több helyről berendeltek/volt jobb ajánlat is. Bármennyire megbízható is maga a kereskedés.
Hozzám tegnap hozott a sprinter csomagot (Miskolc). Nem volt dél és a futár már hívott telón, onnantól fél órán belül le volt adva a cucc. Mondjuk kedden kicsit jobban le lesznek terhelve az átlagnál meglátásom szerint
Bár ez igaz lesz a többi lóti-futi szolgáltatásra is.
Amúgy meg részemről tök mindegy mikor érkezik, mivel kedden Pestre kell mennem és 8 előtt nem érek haza, aztán melóba rendeltem, így csak másnap kerül hozzám, mikor bemegyek melóba, szal miután hazaértem (érzem előre, hogy a szerda hosszú nap lesz
) tudok csak nekiveselkedni majd 8-9 magasságában.
No persze, ha ennyit kibírtam várakozással az a kevés idő már mit sem számít majd.
A kollégák számára viszont problémás lesz a keddi nap, mert addig nem fognak tudni hazamenni, míg a csomagom meg nem érkezik
-
akela91
addikt
Egyébként leokézom a sigilt, megjön a mail és el van mentve? Bármennyit tudok csinálni egyébként? Mert engedi...
-
Sonja
nagyúr
Na, ez a durva!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
headhunter86 #12960 üzenetére
Többet költöttek kajára mint amennyibe a játék kerül.
-
akela91
addikt
válasz
freelanced #12965 üzenetére
Biztosra akarok menni, megadok valami ratyi nevet, és azzal a karakter névvel kell évekig játszanom
egyébként diablo3-as nickname generator: [link]
-
akela91
addikt
Amit sigil készítés végén meg kell adni Nickname-t az mi? Ahhoz a nickhez fogja csatolni a sigilt? Tehát létre kell hoznom pont ugyanezen a néven a karaktert?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na uraim így kell rákészülni D3-ra:
-
thesound
addikt
válasz
headhunter86 #12956 üzenetére
Ja erre. Most nekem is bejött.
-
thesound
addikt
(#12953) akela91 itt sem jön be az oldal 503-as hiba
(#12954) radi8tor1
-
akela91
addikt
Blizz fórumon azt írják megnyílt az összes sigil egy kis időre, de nekem nem tölti be az oldalt. Valaki tud dobni linket?
-
kovsol
titán
válasz
freelanced #12948 üzenetére
Nem rendelném UK ból, ha mindenképp időben meg akarod kapni, főleg, hogy másnak már feladták, neked később tudják csak.
-
TBT
addikt
Új Diablo 3 CE Unboxing videó (most a Német Saturn tálalásában):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LDDSUdDXOok -
bolha23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12927 üzenetére
A magam részéról azért vettem közvetlenül a Bneten a játékot, mert nem érdekel a doboz,és a lemez.
Van itthon elég nem győzöm pakolászni őket. Csakúgy mint a több száz darabos kazettagyűjteményemet, amit már nincs is eszközöm lejátszani.Az következő indokom az, hogy egyszerűen vannak olyan cégek akiket szívesen megtámogatok a közvetlen vásárlással, ha azok minőségi terméket adnak ki a kezükből. Sajnos egyre kevesebben vannak, de a Blizzard mindenképpen ilyen.
-
Ghostface
senior tag
válasz
radi8tor #12941 üzenetére
Megnéztem régebbi rendeléseimet, sima "overseas delivery" Royal Mailel és csak egy rendelési szám van (order number), nincs benne tracking number vagy csomagszám. De ettől még lehet hogy igazad van és nincs feladva, majd meglátjuk. Csak megörültem neki.
(#12942) Ilsyde
Szerintem ha holnap elhagyná az Angliát 1 nap alatt ideér Mo.-ra, innen meg már csak a Magyar Postán múlik. Ami tudjuk milyen... Szóval nem.De a remény hal meg utoljára.
-
Ilsyde
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Alg
veterán
válasz
a Blizzard nem egy kis cég tudtommal és nem kicsi a költségvetés sem, szerintem potom pénzért tudnák lefordítani ( lefordíttatni) ha más nem egy céggel vagy saját alkalmazottakkal!
Gondolj bele: szerinted megérné nekik azért az itthon eladott, legjobb esetben néhány tízezer példányért lefordítani (lefordíttatni) a teljes játékot, az összes párbeszédet a teljes Battle.net-et, és mindezt eljátszani minden egyes patchnél? És akkor még nem is beszéltem arról, hogy mennyire lehet egyszerű megfelelő minőségű munkát végző fordítócsapatot találni... (és nem, nem megoldás a feliratozás, random fordítócégnek kiadás, ilyesmik - a Blizz ilyen félmunkát nem csinál)
Utolsó mondatra: pontosan, de sajnos/nem sajnos, nem érdekeljük őket.
-
Ghostface
senior tag
válasz
freelanced #12934 üzenetére
Vácon. Eddig amit rendeltem tőlük ( egy kivételével) 4-5 nap alatt megérkezett. Igazából mindegy mert dolgozok, és úgyis csak délután kezdem el, csak érdekelt hogy más is rendelt-e innen, hogyha valami gond lenne akkor megtudjam kérdezni tőle hogy ő megkapta-e már.
(#12935) radi8tor1
Ha jól tudom ők Royal Mailel küldik és ott nincs csomag azonosító, az csak akkor van ha nyomonkövethető. De javits ki ha tévedek. Ezért "pánikoltam" mikor nem kaptam meg időben a Bad Company 2-met. -
headhunter86
senior tag
Diablo III egyik első gameplay
Ezt a videót érdekes volt visszanézni. Mennyi minden megváltozott azóta.
- Létrával nem találkoztam BETA-ban, vajon ezt kivették belőle?
- A párbeszédes jelenetnél az a kis ablakos megoldás nagyon tetszik. Szerintem ez is kikerült belőle.
- A végén a halálanimáció megszűnt, ezt tudjuk.Az interface is teljesen más, meg elég sok minden. Nekem ezek a dolgok tűntek fel. Remélem lesz ilyen jó mint ahogy ebben a videóban láttuk, mert hangulatilag nagyon jó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
AMD Gaming: Good news for Diablo III players!
Catalyst 12.4a hotfix for ATI Radeon 2000, 3000 and 4500 users only is available now. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst124ahotfix.aspx
-
Ghostface
senior tag
Valaki rendelt elő innen?
Délelőtt már levonták az árát a számlámról (13041Ft) és most jött az e-mail hogy feladták a csomagot.Ha minden jól megy hétfőn már itt lesz.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jogos felvetések
Én mondjuk steam-en is csak az akciós hétvégékre,speciális ajánlatokra szoktam vadászni és tetszik, hogy ott egyben vannak a játékaim és nem kell dobozzal "bajlódni"
Több indokot is fel lehetne persze sorolni a digitális vásárlás mellett.
Én Diablo 3 esetében a dobozos mellett döntöttem és lehetséges leszek olyan
hülye, hogy kimegyek a konzolokszervize.hu éjféli átadás/átvételére. Igaz erről most hirtelen nem találom az információkat az oldalukon -
kexksz
addikt
válasz
Nem akarnak vacakolni a postával, várakozással, boltba menetellel, instant megveszik a fotelből ülve és kész.
@Ilsyde: Ez ilyen formában helyetelen, mert itt a dobozos és a nem dobozos változatot is be lehet ugye regelni BattleNetre, Steamnél meg egyértelműen ez az indok rá.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Miért vesznek az emberek Steamen játékot mikor boltokban és más helyen olcsóbb?
Ugyanaz rá a válasz
-
Xmodule
őstag
válasz
Ez jogos kérdés. Személy szerint nem azért nem vettem dobozost mert doboz fóbiás lennék
Csupán itt ahol élek nem volt annyival olcsobb a dobozos sem. Ráadásul joval késöbb kaptam volna meg, ha éppen el nem téved a postán. Amugy szerintem ha olcsobb lenne a digitális forma akkor is sokan a dobozost vennék meg, mert szeretnének valami kézzel foghatót. Magam részéröl nem fontos, hogy most kézzel fogható legyen. Játszani tudjak rajta. Ennél a diablo3 nál meg ugy voltam vele, hogy ja esetleg nincs is netem szoval nem tudnám majd letölteni az sem gáz, mert net nélkul játszani sem lehet vele ugye. Na mindegy
-
HartgeH3-2.8
addikt
Erre a digitális dologra:
Miért nem olcsóbb a játék digitális formában? Gondolom erre azt írjátok (mert akkor szinte mindenki úgy venné meg). Rendben fordítsuk meg, miért veszi meg valaki drágábban a digitális változatot amihez még "kézzel fogható" élményt tehát dobozt sem kap? Oké nem kell neki a doboz nem érdekli,de kiad több pénzt a digitális változatért csak azért mert doboz fóbiás? Sok helyen megnéztem és drágább a kulcsos megoldás.
..hmm?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
szerintem nem csak én használnám továbbra is angolul, ha lenne fordítás, szóval csak kidobott pénz lenne a részükről.
-
tastyburger
csendes tag
lokáció
-
Xmodule
őstag
válasz
Scholes9 #12915 üzenetére
Egy az egyben ugyan ebben a cipöben jartam. Végül bnet maradt
Ugyhogy most mar csak várok. 00:01 percre.
Ha csak bele gondolok, hogy minden egyes karakter tetszik nekem ebben a jatekban ugy fogom fel, mintha 5 jatekot vettem volna. Igy 12€/jatek(karakter). Es karakterenkent sok sok ora nap hét honap. Szoval en nem sokalltam érte a 60€ -t. Ez persze az en nezöpontom
-
freelanced
addikt
Elnézésed kérem de tagja vagyok a Skyrim fordítócsapatának, szóval van róla hidd el...
Másrészt a Blizzard nem egy kis cég tudtommal és nem kicsi a költségvetés sem, szerintem potom pénzért tudnák lefordítani ( lefordíttatni) ha más nem egy céggel vagy saját alkalmazottakkal!Szerk.:
Egyáltalán nem hinném, hogy megfelelő létszámmal/tudással/anyagi fedezettel ( főleg a Blizzard, mint tudjuk egyikben sem szenved hiányt...)
Szóval tényleg ha érdekelnénk őket akkor lenne lokáció... -
rt06
veterán
válasz
freelanced #12916 üzenetére
"ott leirják magukat amikor nem csinálnak egy játékhoz magyar nyelvet mikor semmi munka lenne nekik.... "
ugye a leghalvanyabb fogalmad sincs arrol, mennyi melo lenne leforditani egy ilyen meretu alkalmazast? -
kovsol
titán
válasz
freelanced #12916 üzenetére
miért milyen nyelveken adják ki? Lesz mondjuk román, horvát, török, litván, hindi, mongol stb verzió is ?
-
freelanced
addikt
válasz
kovsol #12914 üzenetére
Erről az a véleményem, hogy ha legalább egy rendes tokot kapnánk magyarul szerintem senkinek nem lenne semmi gond de mint tudjuk (SC2) a magyar mindig egy lebutított verzió és egyetértek nem lenne rossz viszont nálam már ott leirják magukat amikor nem csinálnak egy játékhoz magyar nyelvet mikor semmi munka lenne nekik.... de bezzeg más népeknek csinálnak csak nekünk nem :S nem jó ez így
-
Scholes9
nagyúr
válasz
warcat #12911 üzenetére
Én is ezért kedvelem a CD Galaxist, sosem volt gond és mindig megjött a csomag, amikorra ígérték, nem csúsztak 1 napot sem
Azért még eldöntöm, h lemondjam-e és a bneten vegyem-e meg a játékot, de én asszem a diablo3.hu-n olvastam, h MO-ra mindenhova igaz papír, de magyar nyelvű külső tokkal fog érkezni a játék, ha ez tényleg így lesz, akkor tuti, h utóbbi helyen, digitálisan fogom megvenni, ami igaz picit drágább, de számomra mindenképpen van nem egy előnye is, mint, ahogy írtam is
-
warcat
veterán
válasz
Scholes9 #12905 üzenetére
Szerintem jó döntés ha te is tolod majd reggelig,sok múlik azon,hogy melyik futárszolgálat hozza.
CE nekem a Sprinterrel jön,na velük örülhetek,ha délután itt lesz( most is kettőkor jött,bajom nincs velük csak úgy tűnik kevés emberrel dolgoztatnak),
DHL/GLS normális időben reggel 9-11 megjön, konzolokszervize viszont a honlap szerint Transoflex-es amiről fogalmam sincs milyen.
Ezért kedvelem a cdgalaxist,csak drága lett mostanság. -
ooooobi
senior tag
Nekem bejött és azért nem az a tipikis anime, közelebb äll egy darkos rajzfilmhez, mint egy japän animéhez, sokkal europaibb azoknäl, nekem a Heavy Metal 2000 jutott eszembe róla, legaläbbis a szinviläg meg karakterstilus hasonlo, mondjuk nem sok animét lättam.
-
-conrad-
addikt
EU-ban regelt címmel nem fog engedni üzletelni az USA-ban, Ha pedig amerikai címet adtál meg akkor pedig az olyan szolgáltatásokat amihez azonosítani kell magad az adataiddal nem tudod használni.
Példa:
Ismerősömnek sokszor volt gondja az accountjával, IP váltogatások miatt is letiltották neki a game-t. (WoW) Mivel "Lakatos Nintendo" komolyságú névvel regelt így nem tudta magát regelni így nem is tudta többet használni, meg kellett vennie újra. -
Xelo
addikt
válasz
Scholes9 #12905 üzenetére
nekem eu-s accounttal is az us oldalát dobta blizznek előrendelésnél és $60 volt nem euró. kamucímet is lehet írni hogy átengedjen, ha paypalról fizetsz frissíti magát a helyes adatokra a blizzard oldala. azt hiszem csak AH a difi régiók között, de jobb is nekem usába üzletelni ott legalább van kess hogy vegyék a szaromat
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Wolverine #12880 üzenetére
Valószínűleg, mert nekem sem volt bétám és nincs semmilyen Starter Edition
Én nem fogok tovább tojozni, holnap vagy szombaton megveszem Blizzard-tól a játékot, úgy is egyszer élünk, illetve ott akarok lenni kezdéskor és mivel másnapra szabit is kértem, nem fogom kockáztatni, ha esetleg vmi oknál fogva csak szerdán hozná a futár a játékot, 1 nap szabit sem fogok ezért kidobni, nekem ez megér +2k-t, illetve azért, ha lebontjuk, h mennyit fog az ember vele játszani, még a 60 euro sem sok érte
Persze, ez az én nézőpontom
-
Argos
őstag
válasz
radi8tor #12901 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy anime fanoknak szánják, csak nyilván az ázsiai piac miatt erre is nyitottak. Lásd mint a wow-ban a pandamackók, ami sztem aranyos, meg a környezet is szép, az új kaszt is jó, de hiába magyarázzák, hogy a lore-ban benne vannak, attól még idegen nekem a warcraft világától. Csak úgy, mint a diablóhoz ez a stílus.
Amit nem értek, hogy miért kell ez ide ennyire, hisz' van ott nekik elég anime, manga, netán hentai...Ennyire nem kéne 'el-ázsiaiasodni', bármekkora piac is az. Vegyék azért, amilyen, ne azért mert az ő ízlésükhöz idomul.
Azt meg csak remélni tudom a játékban még véletlenül sem fogok összefutni ilyesmi átvezetőkkel, mert akkor nagyot zuhan a Blizz a szememben...
(#12902) megint én :
Legolcsóbb a konzolok szervize, ingyen kiszállítással, vagy éjféli személyes átvét.
Avagy a legjobb ajánlat szerintem a GS-é, ha csomagban gondolkodsz. Már amennyiben él még.(#12903) Nordic :
Doh...
Bemelegítés! -
megint én
őstag
Sziasztok!
Valaki megírná hol érdemes megvenni/előrendelni. Hol miket adnak még ajándékba stb. Budapest móricz környéke, ha lehet, de ha 2-3 ezerrel olcsóbb akkor akár utazok érte egy fél városnyit.
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest