Hirdetés
Aktív témák
-
Hanok
senior tag
"Ma lapozgattam ma egy CORA-s szórólapot " ez érdekes mert elvileg a "CORA" megszűnt....Ezt csak azért mondom nehogy valakit meglepetés érjen ha arra adná a fejét hogy besétál és megveszi....
Szerk: Mondjuk nem tudom mennyire tesz ez keresztbe a nyitvatartásnak...De előfordulhat hogy műszaki átalakítások miatt zárva tartanak...
-
thesound
addikt
Banner: maga az egész zászlós cucc.
Sigil: az a kis ikon, amit a zászlódra tudsz tenni, és az nem egyedi.Mindenki kap mindegyik classhoz egyet (ami nincs benne alapból a játékban és végigcsinálta a mókát a launch site-on), de az a kis ikonka, amit pluszban kapsz és a zászlód "közepére" tehetsz, mind az x millió játékosnak egyforma lesz (nyilván classonként)
Bár az alábbi szövegben a unique szó félreérhető szerintem.
A Launch site FAQ-jából.
The banner is a customizable flag that shows off your achievements and progression when playing Diablo III. Your banner is displayed within the chat interface, in multiplayer games, and on the official Diablo III website. There are many individually customizable pieces of the banner, each of which represents a different section of the game. The sigil is the icon that can placed on the field of the banner flag, and the five sigils that can be unlocked through this promotion are completely exclusive and unique. Once the game releases, these sigils will never be obtainable again.
-
Sonja
nagyúr
Pedig csak a Skeleton King-ig lesz.
Diablo III Starter Edition & Guest Pass
Players on Starter Edition game licenses have the following restrictions:
- Act I up to the Skeleton King is available
- Level 13 cap
- Matchmaking available only with other Starter Edition players
- No Real Money Auction House accessGyuri27 (#13248): Feltettem ide, töltsd le!
-
szepi79
őstag
már hogyne kéne külön account... gondold végig, amikor elinditod a játékot, és kéri a battle.net-es azonositót, mégis hogy tudná eldönteni a beléptetőszerver, hogy vajon melyik diablóval szeretnél játszani a 2 (3,4,5.. stb) közül?
én úgy tudom, minden játék csak egyszer szerepelhet egy battle.netes accounton.
szerk:
(#13240) Ultrazord
kell megadnod egy battletag nevű karaktersorozatot a battle.net-es fiókodban, multi játéknál ez lesz a név, amit a többi játékos látni fog, akármelyik karaktereddel is vagy beloggolva. (legalábbis a bétában még így volt)
természetesen amikor a karakterválasztó képernyőn vagy, akkor minden egyes hősödet a saját nevével fogod látni.
bármelyik hősödnek adhatsz bármilyen nevet, sőt, akár több hősödet is hívhatják ugyanúgy. (bár ezt nem ajánlom, én összekavarodtam kicsit bétában, amikor az 5 hősnél 1-1 férfi és női névvel dolgoztam) -
Ghoosty
őstag
"csak érvei, saját véleménye van"
Ha már érvekről van szó, akkor nem érzelmi alapon hoz valaki döntést. Az nem érv, hogy nem szimpatikus ("se**fej"). Az érv kb úgy hangzik, pazarolja az ételt, ez helytelen. De ehhez szükséges megadni azt az alapot is, hogy miért van kiemelt helyen az étel, amikor olcsón beszerezhető és van még lehetőség újabb földterületeket bevonni a termelésbe, ráadásul a hétköznapi életben durvább pazarlás megy. Mellette viszont egy átlagos TV műsor sokkal nagyobb költségekbe kerül, mint ez és abból a pénzből ugyanúgy lehetne élelmiszert vagy élelmiszert termelő eszközt vásárolni.
"Az, hogy kinek mi normális és mi nem, azt megint csak egyéne válogatja, ez tény."
"Az, hogy a társadalom ilyen degenerált, hogy sokan az ilyetén dolgokban/műsorokban/szórakozásokban lelik örömüket,"
Ez a két mondatod szerintem szöges ellentétben áll egymással. Az egyikben azt mondod, hogy mindenki megválogathatja, mi a szórakoztató és mi nem, a másikban meg degenerált mindenki, aki nem azt szereti, amit te.
Két olyan tevékenységet választottam, amiben érintett vagy, ahogy sokan mások és jelenleg éppen ellene kampányolnak szintén sokan. A Diablo 3-ra (alias túl sok erőszak a médiában, veszélyesek a játékok) és a dohányzásra gondoltam.(mást nem tudok rólad)
Vicces, mert ha másként nyilatkoztál volna a vérfolyás nézést illetően, akkor pont a Rómeó és Júliát hoztam volna fel.
Most már bevallom, nem is láttam egyik videót sem, csak elképzeltem, hogy mi lehetett benne és a leírásod alapján talált. (cégnél le van tiltva, de hamarosan azért megnézem)
A vélemény formálás stílusa miatt ragadtam billentyűzetet, nem a vélemény minősége miatt.Ennek a válaszodnak a stílusával már semmi bajom nem volt, ha az előzőek is ilyen minőségűek lettek volna, nem írok semmit. Nem számítottam rá és örülök, hogy kellemesen csalódtam.
-
killerjohn
addikt
én nem beszéltem az önkéntes fordításról. ahogy mondod, azokból lenne dögivel. de nem a fordítás a lényeg, hiába is magyarázom neked, amíg nem látod át a folyamatokat. a lényeg, hogy 1000 meg 10000 ember miatt nem fognak lokalizálni. a lokalizáció 2 lépésből áll (igazából többől de nem részleteznem): fejlesztésből és tényleges fordításból. utóbbi egyszeri, fix összeg aminél a blizz még légfrissítőre is többet költ naponta. nem az a gond. az a gond, hogy utólag támogatni kell, minden frissítésnél figyelni rá ("verziókövetni"), több a hibalehetőség, stb stb. 10000 emberért? "neeeem". sőt még annyiért sem, mert arányokat kell nézni. meg üzletet. mennyivel több ember veszi meg ha tud magyarul? 500? vicc. ami szoftvert én mostanában fejlesztek (-tünk), azt is sokan kérik hogy tudjon angolul. ugyanezt szoktam mondani másoknak is: és mibe kerül hogy tudjon angolul? és mennyivel kevesebben fogják használni ha nem tud? 100? miközben 11.800 userünk van? "neeeem"... képzeld eel, mennyi D3 vevő van. amennyi bevételt az egész ország termel nekik az összemérhető a vezérigazgató éves prémiumával...
-
Ghoosty
őstag
"...nem értékel, akár morális, akár érzelmi alapon elítél nem, kellene leoltani."
Ezzel csak annyi a probléma, hogy a morális érzelmi alap az vitaképtelen. Semmit nem lehet vele kezdeni és nem jó másra, mint nagy összeborulásra, vagy flame-elésre.
Jelen esetben az történt, hogy ő hangot adott a morális alapú elítélésének, amire a többek morális/érzelmi alapon hangot adtak annak, hogy ők meg őt ítélik el. Erre mit csinálsz, leoltod őket, mikor csak morális érzelmi alapon ítéltek.
"- lássuk be abszolút nem normális -"
"Az, hogy a társadalom ilyen degenerált, hogy sokan az ilyetén dolgokban/műsorokban/szórakozásokban lelik örömüket"
Mesélj, mi a normális és mi a degenerált?
Az, hogy valaki abban leli örömét, hogy nézi a képernyőn, hogy fröcsög a vér, az normális?
Az, hogy valaki növényfüstöt szívogat naponta többször? -
szepi79
őstag
Bizonyára benne van az is, hogy az életben előforduló, hasonló helyzetekben legtöbbször nyelnie kell az ember fiának egyet és emelt fővel megpróbálni továbblépni. Míg itt talán megengedhető hogy jobban kinyissa a száját, egy parázs vita keretében.
persze, hogy megengedhető, (sokan szándékosan is csinálják). csak ebben az esetben ne csodálkozz, ha a válasz stílusa ugyanolyan vagy esetleg még ugyanolyanabb
de az nagyon riszpekt, hogy elismered, hogy néha nyers vagy
-
rt06
veterán
mert mig a fozomusor (szerintem) szorakoztato, addig a forumtars siman csak birkozoszart evett
a forditast amugy valoszinuleg azert nem eengedelyezik, mert az az mpq file-ko modositasaval jarna, s igy ellehetetleniteni a file-ok eredetisegenek ellenorzeset
viszont - bar meg nem probaltam - szerintem az editorrel lehet sajat campaign-t csinalni, ami lehet akar teljesen magyar is (bar teny, ez "cseppet" nagyobb munka, de volt mar ra pelda - lasd huncraft)
-
szepi79
őstag
De, azért mert valaki egy ilyen - lássuk be abszolút nem normális -, "produkciót" nem értékel, akár morális, akár érzelmi alapon elítél, nem kellene leoltani.
nem is azért kaptad a leoltást, mert véleményed van - amihez persze jogod van, meg megosztani is, elvégre ez egy fórum -, hanem annak a közlésének a módjával. ezt már anno a HC gamer-es flame-nél is megfigyeltem nálad, hogy - tudatosan vagy csak ösztönszerűen - hajlamos vagy úgy fogalmazni, mintha lenéznéd a vitapartnereidet, csak mert nem értenek veled egyet. egyébként még magával a lenézéssel sincs baj, én is keveredtem már vitába mással a neten keresztül, akiről megmondtam, hogy ez hülye bazmeg, hogy van annyi agysejtje, hogy levegőt vegyen. a baj inkább abból fakad, hogy te ezt kifejezésre is juttatod. ha próbálnál kicsit finomabban fogalmazni, (gondolok itt az olyan kifejezések elhagyására, mint "semmibe se veszem", "degenerált" és "minősithetetlen"), tutira sokkal kevesebb heves ellenvéleményt kapnál. (aminek kb. a fele félreértésből fakad, mert a HC gameres flame-nél is kiderült, hogy inkább a nolifer emberekkel van tele a hócipőd.)
persze ez az egész komment csak az én személyes véleményem volt, amivel szemben egyet nem érteni alkotmányos jogod, illetve a tanácsomat meg nem fogadni szintén, csak alapból egy értelmes arcnak tűnsz, aki néha nem érti, miért fordul ellene mindenki "minden ok nélkül".
-
killerjohn
addikt
azért mert ez nem a linux, hanem egy komoly nagy projekt. oka van 100, arról nem is beszélve, hogy az enduser arra az egyre képtelen, hogy realizálja hogy MINDEN amit csinálni kell, az fejlesztési idő, tesztelési idő, potenciális bugforrás, supportálni kell utána, stb. Ez nem egy super mario szintű game, hogy van mellette N db XML fájl, benne az original angol szövegek, amiket átírsz magyarra és tadamm kész a lokalizáció...
-
TomWexX
addikt
Ez nem főzőműsor, hanem k_rva nagy poén. Én pl. szakács vagyok és imádom nézni ezt az állatot hogy mit művel. Sokszor hülyére röhögöm magam rajta. Attól, hogy neked ez nem tetszik még lehet jó...
Más: Valaki röviden tömören felhomályosítana hogy mi is ez a sigil? Link is jó...
(#12986) Ilsyde: THX!!
-
ooooobi
senior tag
Nekem bejött és azért nem az a tipikis anime, közelebb äll egy darkos rajzfilmhez, mint egy japän animéhez, sokkal europaibb azoknäl, nekem a Heavy Metal 2000 jutott eszembe róla, legaläbbis a szinviläg meg karakterstilus hasonlo, mondjuk nem sok animét lättam.
-
BoC1ka
senior tag
-
szepi79
őstag
szerintem elég valószínű, hiszen a dobozos verziós DVDk már jó ideje le vannak gyártva, kezdenek megérkezni a boltokba, ergo ami azokon a korongokon van, annak a verziónak is tudnia kell frissülnie. arra meg nagy esélyt látok, hogy ez megegyezik a DVD-ssel.
szerk: de azért basszus, mennyire unatkozhatunk már, ha egy kérdésre egyből 3 segitő válasz érkezik perceken belül... bezzeg majd ha kijött...
-
Healbacsi
őstag
"btw... ki a toszt izgat, hogy ki, mennyi idő alatt pörgeti ki akár a normal, akár az össz. nehézségi fokot?!"
"HC-gamerek.. pfejj. Na, ezeket aztán végképp semmibe nem nézem."
Ezek szerintem olyan szintu kiszolasok, amik csak kioktatast erdemelnek. De megint csak azt mondom, hogy kar megsertodni.
Allitottad, hogy a vonat kereke fabol van. Paran leirtuk, hogy ez nem feltetlen igaz, mert ... Erre jon a konkluzio, hogy mar pedig senki se fog teged meggyozni arrol hogy a vonat kereke nem fabol van, mert abbol van, es pont.
Ezek utan meg kikered a kioktatast.
Na most mar en is szemelyeskedtem, nem kioktattam.
Semmi gond azzal, hogy neked mas velemenyed van mint masnak, csak lehet total maskent is talalni. Ha a kioktatas viszont betalalt, akkor elerte a celjat.
-
Healbacsi
őstag
A sport egy olyan tevekenyseg, amit barki vegezhet kortol, nemtol fuggetlenul, es szorakoztat. A szamitogepes jatekot is barki vegezheti kortol nemtol fuggetlenul, es szorakoztat.
Az elsportolas egy hobbi sportolo szamara annyit jelent, hogy mivel sportolo igy tudja, hogy a vilagrekord nagyon durva eredmeny, hiszen erzi magan, hogy mennyi kulonbseg van a ket eredmeny kozott.
A szamitogepes jatekoknal a hc gamerek altal elert eredmenyek szinten ilyenek. Akik jatszanak, es talalkoznak olyan problemakkal amelyek fejtorest okoznak, akkor vagy lelassul a jatek (sok ki/betoltogetes), vagy megakad a folyamat, mert az adott nehezsegen nem jut tul. Igy a hobbi jatekos erzi, hogy a hc gamer eredmenye mogott van tehettseg, es tudasAzt, hogy az utobbit ki ertekeli es ki nem ertekeli az tok szubjektiv. Errol filozofusokat kerdezz meg inkabb, ok szakavatottabbak ezen tema koreben.
Mivel egy prohardveres lapcsaladnal forumozunk, igy felvetodik a kerdes, hogy ertekelsz-e egy atom proci/videokari tuning eredmenyt, esetleg leghutessel xGHz-es tuningot.
Ha nem ertekelned, akkor sincs semmi baj, csak annyi tortent, hogy szamodra ez a szubkultura nem jelent annyit mint masnak.En speciel utalok pokerezni, de az ismeroseim havi 2x gyakoroljak. Meg sem huzom le azokat akik szeretik ezt az idotoltest, mert pallerozza az elmet.
-
rt06
veterán
szerintem nezz utana az esport kifejezesnek (vagy szimplan csak gondolj a sakk-ra, mely a tobbsegnek megterhelobb, mint 10 km-t futni)
"Egyrészről a sport ugye egészséges"
nem, nem az, foleg nem az elsport (a testmozgas lehet egeszeges, megfeleloen folytatva)"Ha, valaki jó valamiben és lát benne életcélt, rációt, csinálni kell. De, nem hiszem, hogy a hardcore jáccás' ide tartozna."
javaslom ezt is attanulmanyozniaz meg, hogy te kit mennyre tartasz, vagy mennyire nezel le, teljesen irrevelans
de ezt itt szerintem le is zarhatjuk, mert ezeket a koroket tobbszor lefutottuk mar a forumon, a s vegere mindig kiderul, hogy szimplan csak tudatlansag all a dolog mogott
-
szepi79
őstag
nem feltétlen a pénzszerzés motiválja őket. lehet akár a hírnév is. vagy, amit mondtam, hogy a HC gémer annyival ügyesebb az átlagnál, mint te vagy én, hogy neki még a legdurvább nehézségi fok is csak zavaró probléma, és ő is a sikerélményért játszik, ahogy mindenki más.
aki számára ez meló, az leginkább az a kinai munkás, akik aranyat farmol napi 16 órában.
(#11780) persil
Ha azt mondod, hogy a hell végét el lehet szerinted érni ennyi idő alatt, azzal egyetértenék. De szerintem egyrészt több lesz, másrészről meg tök felesleges ilyen konkrét számokat tippelni, mert ugyanannyi esélye van a 10 órának, mint a 120-nak. Nem tudni.
pedig pont ezt mondtam, az első inferfós karakter megjelenését. nem a kipucolását. de ha ennyien értenek félre, akkor hajlok arra, hogy én fogalmaztam szarul.
persze, hogy nem lehet tudni, ezért tippelek. mert móka. valamivel el kell ütni az időt 15.éig. -
kexksz
addikt
-
szepi79
őstag
vannak olyan játékosok, akik olyan szintre értek el tudásban, hogy a legtöbb gammát szinte azonnal átlátják, mit és hogy érdemes csinálni, a mechanikáját, stb., nekik nem nagy kihívás végigpüfölni a teljes tartalmat; így ők ott keresik a sikerélményt, ami még számukra is értékes, ezek pedig a "világelsős" dolgok, vagy a minél nehezebb feladatok, pl. pucér karakterrel végigtolni a játékot.
és amikor kijön egy új MMO vagy H&S, mindig menni szokott a versengés a kinek nagyobb a digitális farka címekért.
szerk:
(#11775) MegalodonS: biztos vagyok benne. nekem 550Ti van, bétában gond nélkül futott max beállitásokkal, és az még optimalizálva se volt. -
warcat
veterán
Normal kb lvl 30 ig, nightmare 45, hell végére farmolással 60. Infernon már maxos kariként lehet csak.
Nem nagy trükk rájönni, craftolhatóak 4-es kováccsal lvl 28 körüli cuccok,és azokhoz is subtle essence kell,az normalban esik,minden nehézségi fokozaton mást dobnak a szétszedett tárgyak.Nem értek egyet a nem kell 20 skeleton kinggel sem,amíg lemész hozzá a szinteken keresztül,az a teljes béta 1/8-a,nem olyan kevés az,ráadásul a megöléséért hozzádvágnak 5000+ xp-t/kör.
-
rt06
veterán
nem olvastal dougles adams-t?
az ot reszes galaxis utikalauz stopposoknak c. trilogiaban - ha jol remlik a masodik reszben - fordul elo egy helyen a kerdes, hogy "mennyit kapsz ha megszorzod a hatot kilenccel?", s a valasz (mint minden masra, beleertve az elet, a vilagmindenseg, meg minden kerdeset is) 42 -
mephi666
nagyúr
én úgy bezabáltam, hogy fel sem bírok kelni... pedig az első sör már a végét járja és valahogy ki kell menni a hűtőig a következőért... frissítek addig vga-drivert és próbálom újra: error 3003-al nyitottam és elvileg lehet oka a videokártya
egs... vodkát most nem iszok asszem... kevés van már belőle
-
Igen még SCII hez kellett csinálnom de elvileg blizznél van a bibi ahogy a kolléga linkelte maintrance után javítják remélhetőleg.
Egyébként 275.000 béta kulcsot küldtek szét szóval nézze meg mindenki a battle net accountját hátha kapott ő isMás :
Ha aktiválom a mobil alert et ezekben az esetekben kapok egy smst aminek van valami kölcségvonzata rám nézve nem tudja valaki?-Your account is flagged for suspicious login activity.
-If your password has been changed.
-When security features are added - or removed - from your account. -
Ptech
addikt
globálisan elérhetővé tenné a RMAH-t.
kamu címet most is megadhatsz, olyat régióban regisztrálsz amiben akarsz, ha parázol, akkor proxy-t használhatsz, csak ha support-tal kell majd egyeztetni, akkor jönnek a gondok.Már miért számítana külföldön szerzett jövedelemnek?
Amúgy is megmondták, hogy rá fognak szállni a netes eladásokra is, mert az is adóköteles.. lenne. -
Ptech
addikt
Így, a Blizz onnan is bevételhez juthatna, ahol az ország törvényei tiltják az RMAH használatát.
Nyilván, csak egy ekkora piac nem éri meg nekik a küzdelmet. Ha meg itthonról azt mondják nekik, hogy nem lehet, mert ez szerencsejáték, akkor a Blizz nem nagyon fog lapátolni érte..
Reméljük alapból bevállalják, és nem kérdezősködnek utána túl sokat
-
CooLM@$TeR
tag
"Ad1.: Játszhatsz EU-sként US szerveren az US szerver szabályai szerint - Mivel ott engedélyezve van, használhatod az RMAH-t, pay-pal-ra utalással, onnan saját számlára. Attól függetlenül, hogy nálad nincs engedélyezve."
Ezek szerint még mindig nem érted miről beszélnek a többiek.
Te azt írtad gyakorlatilag, hogy ha MO-n tiltva lesz az RMAH, akkor itthoni accal nem használhatod az EU RMAH-t. Viszont a te elképzelésed szerint ekkor használhatnád az US RMAH-t, aminek abszolút semmi értelme, hiszen miért tiltaná neked a saját régiódét, mikor máshova pedig gond nélkül beenged. Teljesen logikátlan lenne és így semmi értelme nem lenne az egész korlátozásnak és saját magának mondana csak ellent. Hiszen a tiltás a magyarországi accra vonatkozna (azaz az itthoni felhasználókra), nem pedig az európai RMAH-ra. Ha egyszer egy szolgáltatáshoz való hozzáférés tiltva van egy országban, akkor mindegy melyik régióban szeretnéd használni, lényegtelen. Kevered a dolgokat.
Ennél érthetőbben tényleg nem tudom elmagyarázni ...
-
Ptech
addikt
99%, hogy csak azt az RMAH-t fogod tudni használni, ami a lakcímed régiójában van. Gold AH-t elvileg minden régióét használhatod viszont.
Currency =! valuta, a Blizzard a 'Curreny based auction house'-al az összes pénznem beli RMAH-ra utal egyszerre, nem pedig a pénznembeli különbözőségüket hangsúlyozza. -
CooLM@$TeR
tag
Álljon meg a menet egy pillanatra; de akkor mi értelme van az egyes országok megkülönböztetésének, hiszen nincs olyan hogy magyarországi RMAH, tehát szerintem az account helye számít annál, hogy valaki hozzáférhet-e egyáltalán hozzá, vagy pedig nem. Különben mi értelme lenne annak is, hogy Dél-Koreában nem lesz RMAH, mivel ennyi erővel kiröhögnék őket a helyi felhasználók és tolnák a koreai accal EU-ban vagy US-en. Remélem sikerült érthető formába önteni ...
-
Wolverine
félisten
Emlegették már, de nem kavart nagyobb hullámokat. Pedig ezzel lezárta a Blizzard azt, hogy mennsi pénzt lehet költeni itemekre
-
execute93
őstag
-
-
spammer
veterán
Az jó lenne
Nekem aztán édesmindegy, milyen korlátozások lesznek, csak lehessen kipróbálni. Én attól nem félek, hogy nem fog tetszeni, mert anno a D2-t is imádtam, és a videók alapján ez is tetszik, csak szar régi gépem van, nem tudom, hogy futna-e egyáltalán, addig pedig berendelni sem tudom...
-
Archanon
őstag
Én sajnos már lecsúsztam a 11 ezres árról, mivel nem voltam biztos a nyelvben... És szerintem jogos, hogy félek a magyarított borítótól.
Ha már egyszer 10+ ezret költök játékra, legyen igényes csomagolásban. Űűűrsugár, pokolfajzatt...
De mindegy, úgyis megjelenés után veszem (napokkal, hónapokkal, évekkel...??), szóval lesz időm átgondolni, sőt, megnézhetem magam is a magyar borítót, mifélére sikerült, és ha jó, elleszek vele.
Mindenesetre a Diablo 4-et (....10 év múlva....) tuti előrendelem a zavvinál, ha olcsón pakolják föl, nem érdekel, ha azon túl is évek múlva jelenik majd meg.
-
pomk
őstag
Én is kaptam levelet, hogy 10.990,-ért kapom.
Ezt olvastátok, szerintem óriási...némelyiknél néztem nagyokat.
Hmmmm...ez érdekes:
Ipon.hu oldalán előrendelhető 23.-ért, de oda van írva, hogy "Előrendelői nagyker ár: 15621."
Én lehet nem írtam volna oda, vagy ez csak nekem furcsa? -
maross
nagyúr
Ezt a postafiokomban olvastam, az emailemre adott valaszban
.
Viszont aki meg 9990-ert rendelte, annak is 11k lesz
. Na persze ez csak felig siros smiley, orulok hogy 11-bol ki fog jonni
.
magyar vs eng: ezt mar te kerdezd meg, gyorsan valaszolnak, alapvetoen szimpatikusak.
-
WayneGace
őstag
Én inkább kapjam meg 5k-val olcsóbban és legyen sima DVD tok. A többi játékaim is egy fiókban vannak, nem vagyok egy polcra kirakós fajta. Persze én is jobban örülnék szép toknak, megnézegetném és venném ki a DVD-t. Kb. ennyi. Egyébként szerintem a hazai forgalmazók túl áraztak kivéve a szervizes bolt, ha az angol árakat veszem alapul.
Aktív témák
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest