Új hozzászólás Aktív témák
-
kolakola
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy honnan lehetne a legjobb áron beszerezni M6600 notit? Illetve esetleg olyan forgalmazót, ahol meg is lehetne nézni élőben. Köszi előre is! -
DNReNTi
őstag
válasz
Riverboy #2093 üzenetére
Hát a keret elég sovány, ahhoz képest, hogy Precisiont akarsz venni. Ennyiért még használtan is csak valami nagyon minimál konfigot kapsz.... ha kapsz egyáltalán. Másrészt ilyen gépet munkára veszünk nem netezgetni meg filmet nézni. Biztos ebbe a topikba akartál írni?
-
Riverboy
tag
Sziasztok
Nagyon nezegetem ezeket a gepeket.
Most tanulok meg de Solid edge-t es edgecamet hasznalok nem napi rendszeresseggel de ha elkezdem 4-5orat megy...
Kerdesem melyiket ajanlanatok ugy hogy tervezes mellett netezes illetve sok HD film lejatszasa kb 95%ban kikapcsolt kepernyovel lenne TV-re kotve.Hasznaltan erdemes venni?
100-150e a keret mit ajanlanatok?
(Csak intel/nvidea lehetseges mert az edgecam nem szereti az amd/ati felallast) -
Sziasztok
210W-os Dell töltőt keresek
ha van valakinek szóljon
-
DNReNTi
őstag
Az enyém (M4600) nem lötyög. Masszívan áll ahova állítom. A lötyögés oka lehet a zsanért fogató csavarok vagy magában a zsanérban lévő csavarok meglazulása. Érdemes megnézni mert hosszú távon a zsanér eltöréséhez vezet, ami ugyan nem egy anyagi csőd (ebay), de következménye lehet a burkolat sérülése illetve törésese is.
-
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne az M4600-4700 tulajokhoz, hogy a képernyőnek kinyitva megmozgatva van-e 2-3 cm mozgása (ahol lazán mozog) vagy teljesen stabilan áll?
-
somasz
addikt
válasz
soldi3r #2082 üzenetére
Ilyen van most benne: LP156WF1-TLB2, ha a hátoldalát nézem, bal alul van a csati, és én eddig csak olyat találtam, amin jobb alul van, vagy jobb fölül. Van bármi tipped?
egy ilyen kábel megoldás lehet? 15.6 LED EXTENSION CABLE CONVERT BOTTOM LEFT TO RIGHT
-
somasz
addikt
Üdv!
M4600-ba csak a delles IPS panel tehető bele, vagy rakható bele más is? Lehetőleg az alaplapcserét elkerülném.
-
Márkito
tag
Azt esetleg tudja valaki hogy a dokkolok, Pl ami nekem van e-port Plus port replicator ami latitude e5500hoz van. Az kompatibilis a precisionokkal?
-
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #2072 üzenetére
Mar ott is eleg ritka a 4700, 6700-zal gyakrabban osszefutok. Egyebkent kb £20 Angliaig es £30 hazaig a pluszkoltseg, azt meg ra kell szamolni de altalaban igy is megeri.
Mas,
Ha minden igaz vettem egy M4700-at. De nem tudom milyen panel van benne, Tudna valaki Premium vagy legalabb FHD panel tipust mondani hozza? Lehet, hogy egy ideig megtartom. -
DNReNTi
őstag
válasz
Márkito #2071 üzenetére
Újat már szerintem csak M4800-at tudsz venni. Bár 2 éve nekem szerencsém volt, sikerült egy új M4600-at megcsípni olcsón. Bent ragadt raktáron, utolsó darab volt. Egy-egy emailt megér, ha szerencséd van még lehet találsz M4700-at. Egyébként itthon szvsz nem nagy kereslet van ezekre, ami meg van, az is rendelésre, nem jellemző, hogy ezekből készletet tartana bárki is.
Szerk:
Egyébként aprón többen is foglalkoznak külföldről hozott, használt üzleti Dell laposokkal. -
Márkito
tag
Hmm, na ennek még utána olvasok.
Amúgy hol lehet ilyen gépet venni újonnan?
Mert nézegettem a magyarországi viszont eladókat de ott egynél se volt, se konfigurátor se semmi :/ -
Márkito
tag
válasz
soldi3r #2064 üzenetére
Fejleszthetőség szempontjából milyenek ezek a gépek? Ezalatt gondolok arra hogy veszek egy M4700-at és telik múlik az idő jönnek az újabb generácios vga-k , pár év múltán beletudok tenni úgy egy másik vga-t mint pl egy asztali gépbe? pci - pci passzol
, vagy pedig itt van más tényező is ?
-
Márkito
tag
Sziasztok
Tervezem egy ilyen munkaállomás beszerzését, viszont nem találok Magyarországi konfigurátort , csupán az Amerikait. Tudtok esetleg linket adni magyarországira? vagy ilyen nincs is?
továbbá mit gondoltok használtan mennyire érdemes ilyen gépet venni? Nem feltétlen a legujabb szériát, hanem 4600-4700 -at ?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Tud valaki segíteni nekem?
Gyárilag az M6600-on előre telepített volt a Roxio Creator CD-DVD író program.
Amit a My Dell oldalon 3x le is lehet tölteni.
Sajnos nekem elfogyott a letöltési lehetőségem, de nagyon szükségem lenne a programra. -
adatfalo
senior tag
Hello, aki szokott játszani az új játékokkal munka mellett, mi a véleménye, milyen konfiggal lehet már megbékélni, egyáltalán van értelme workstationt venni, ha hébe-hóba játékra is adnám a fejem?
-
Megadta magát az m8900, cserélt a Dell egy m6100-ra
Most pár tesztet lefuttatva azért érződik, hogy combosabb az m6100. -
illetve lesz egy M3800-as precision is
-
sziasztok
van két darab Precision M4600-asom eladó akit esetleg érdekel
-
Antonio
senior tag
válasz
VANESSZA1 #2053 üzenetére
Meg csak most
Fedezem fel a gépet,
A dell beckup and recovery alkalmazás mire is jó? Nem vagyok informatikus az angol leírást most töltöttem le de azt hiszem kell egy kis idő míg tudom értelmezni, Pár szóban el tudnátok mondani mire jó? Ez miben más mint a sima windowsos rendszer visszaállítás?
továbbá a gépemen van integrált Intel HD grapfics, és külön AMD Firepro 5100, viszont csak Intelnek találom a kezelö paneljét, de semmi catalyst centert nem látok ez így normális? Tehát csak onnan tudom hogy van videókari hogy látom az eszközkezelőben. mellesleg az elobb csekkoltam egy full HD-s filmet (ráadásul nem is a legjobb minosegut) az elore telepitett PowerDVD-n es kis szaggatast vettem eszre, holott ezen a konfigon Core i7- 8Gb- + videokártyák simán kéne futnia ...
Ja es ha mar itt tartunk Samsung FULL HD-s tv-re HDMI-n keresztul miert nem tudom a kepernyőduplikálást megoldani (kiterjesztés ill csak képernyő az megy) ...
Elöre is koszonom
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Most vettem egy Dell Precision M4800 -at
Alapbó win 7 professionnal telepitve jőtt, de adtak hozzá egy win 8.1 es telepítő lemezt.Érdemes átállni 8.1 re és hagyni elveszni a különböző előre telepített programokat (még át se néztem mindet) DELL beckup recovery, Dell audio, Dell webcam.
koszonom
-
Peet91
aktív tag
Hát sajnos úgy tűnik, hogy nem oldódott meg. Mondjuk nem én magam csináltam, de elég explicit instrukciókat adtam a tulajnak. A lényeg, hogy dell supporton ezek vannak fent:
Intel 825xx 10/100/1000 Ethernet Controller Driver
Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device Driver
A poén az, hogy elvileg mind a kettő ethernet, de csak az első linken találhatóból vannak korábbi verziók, míg a másodikból csak fixen egy darab (11-es ver-el).
Retardált vagyok, és nem megy a szövegértés, vagy a hiba a Dell fejében van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest